Ciao Mamma - üzleti ebédekhez
Az elmúlt évek nagy fejlesztései megtették a hatásukat, Újbuda látványos változásokon ment keresztül, elképesztő tempóban fejlődik. Ennek a fejlődési hullámnak köszönhetően gasztronómiailag is egyre gazdagabb a régió, ennek a palettának a legújabb színfoltja a a Ciao Mamma Ristorante, amely az igazi olasz konyhát hozza el itt dolgozó, a környéken élő, vagy épp az agglomerációban lakó vendégei számára.
A Ciao Mamma azonban nem csak gazdag, változatos, egészségtudatos és a szezon alapanyagaira épülő ebédmenüvel várja a könyék dolgozóit, hanem lehetőséget kínál konferenciák, nagyobb céges rendezvények - akár zártkörű - lebonyolítására is.
A Ciao Mamma hamisítatlan olasz hangulata az étlap sokszínűségében is megmutatkozik. A nagy szakmai múlttal rendelkező, az olasz gasztronómiában rendkívül jártas Papp Zsolt konyhafőnöknek köszönhetően valóban a római, Róma környéki konyha elevenedik meg a kínálatban, amely mind a húsimádók, mind a vegánok, vegetáriánusok számára tartogat izgalmas tételeket, de a klasszikus tésztaételek rajongói szintén boldogok lehetnek a Ciao Mamma kínálatával.
A helyben készített pizzák tésztája ügyes egyensúlyt alkot az olasz csizma északi területeinek vékony tésztái és a Szicíliában kedvelt vastagabb alapok között, egy olyan kompromisszumot kínálva, amely szinte biztosan mindenki számára tökéletes.
A pizzán kívül érdemes kipróbálni a frissen készített, cserépedényben tálal, bolognai raguval gazdagon megtöltött lasagne-t, a rendkívül lágy, de mégis igen karakteres kacsahúsos, vargányával, szárított paradicsommal ízesített pappardellét, illetve a római születésű klasszikust, a sokak által kedvelt, római születésű Spagetti Carbonara-t, amelyet itt - az eredeti receptúra szerint - tejszín nélkül, sok tojással és pancettával készítenek.
A tészták mellett természetesen a rizottónak is fontos szerep jut, - a megfelelő alapanyagokon kívül - ennél az ételnél elengedhetetlen a gondos elkészítés, amely nagy odafigyelést és időt igényel. A Ciao Mammában mindezt megkapja a rizottó, így olyan kitűnő, krémes, gazdag fogások kerülnek terítékre, mint a vargányával ízesített vagy a körtével és édes gorgonzolával gazdagított rizottó.
Saltimbocca alla RomanaA főételek sorában is csupa itáliai kedvenc köszön ránk, a szintén ikonikus Ossobuco, amelyhez vele sült zöldségeket és sáfrányos riszt kínál a séf, vagy a zsályás-sonkás Saltimbocca alla Romana, amelyhez egy pikáns fehérbor mártást kínál és zellerrel megbolondított burgonyapürét. A tenger gyümölcseit kedvelő vendégek sem maradnak éhen, az étlapon - többek között - grillezett lazac és tengeri vörös sügér is található.
- 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is! Részletek Jegyek
- 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni. Részletek Jegyek
- 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége. Részletek Jegyek
- 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni Részletek Jegyek
A munkaerőpiac „köztes” szereplői, azaz a munkaerő szolgáltatók – tehát a Pannon-Work cégcsoport is – a munkáltatói márka tekintetében is... Teljes cikk
Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk
Mit hoz a 2024-es év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra... Teljes cikk
- Az üveg főzőlap megfelelő tisztítása 2 hónapja
- Hogyan építsük a vállalati kultúrát hibrid munkavégzés esetén? 2 hónapja
- Így járulhat hozzá a HR a vállalati sikerhez: a HR-es mint az üzleti stratégiaalkotás résztvevője 2 hónapja
- Az üzleti gondolkodás fejlesztése a HR-ben 3 hónapja
- Hangolódjunk együtt az új kihívásokra! 3 hónapja
- 5+1 ok, amiért a Hotel Ózon a tökéletes helyszín cégük rendezvényének 3 hónapja
- Gyakorlatorientált HR-képzés, piacképes diploma 3 hónapja
- Gondolataink és aztán tetteink formálják a valóságot. A jelent és a jövőt. A közös cél és értékrend azonnal összekapcsol 4 hónapja
- A távmunka nem öli meg az üzleti utazást, csak átalakítja azt 4 hónapja
- Csapatépítési trendek - 2024. Építs agilis csapatot! 4 hónapja
- Ünnepi rendezvények jogi kockázatokkal 5 hónapja