kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Dolgozó anyuk

A Working moms című Netflix sorozatban részenként 25 percben követhetjük nyomon négy, egy- vagy többgyerekes, munka mellett gyereket is nevelő anyuka nem éppen nyugodt hétköznapjait, sok humorral, igazi szókimondással fűszerezve. Vagyis nem szégyellősködnek, nem prűdek, és nem akarják takargatni a problémákat.

Az összes rész egy anyukacsoportban kezdődik, ahol nem egyszer összecsapnak az indulatok a mindent jól csináló, tökéletes "ősanyák" és a főszereplők által alakított, a munkába hamar visszatérő, a család mellett karrierüket is építeni akaró anyukák között.

A négy főszereplő közül, a Kate-et alakító Catherine Reitman írója is a sorozatnak és egyben egyes részek rendezője.
Kate visszamegy dolgozni pár hónapos kislánya mellől menő marketinges állásába. Nem egy komikus szituáció adódik visszatéréséből: az irodai pumpálástól kezdve, a férfi kollégák felemás reakcióiig az "anyukás" helyzetekre. És persze nem egy elgondolkodtató eset is adódik, humoros helyzetekbe ágyazva, amikor tartani kell a lépést a többiekkel, akik éjszakáig dolgoznak, vagy egy tárgyalásról nem lehet kimenni akkor sem, ha tudja, hogy közben otthon beteg a gyerek.

Valamint érkezik a dilemma, hogy bevállalja-e élete feladatát, a nagybetűs ÜGYFÉL mellett, ha ezért három hónapra el kell költöznie egyedül egy másik városba, és csak Face Time-on tudja tartani a kapcsolatot a családjával.



A többiek is izgalmas élethelyzetekben vannak, hiszen a pszichiáterként dolgozó Anne-nek már van két gyereke, egyikük nem éppen könnyű tinédzser, amikor kiderül, hogy újra terhes.
Jenny nem nagyon találja magát az anyaszerepben, de annak sem örül, hogy vissza kell mennie dolgozni, amikor szabadúszó férje veszi át otthon a stafétát, aki lubickol az apaságban.
Frankie pedig szülés utáni depresszióban szenved, és ingatlanos munkájába hol teljes erőbedobással veti bele magát, szinte túlzott lelkesedéssel, míg máskor inkább elhajtja az ígéretes vevőket is.

A sorozatban szórakoztató formában követhetjük az anyukák igencsak hektikus, ugyanakkor mégis mindennapi "kalandjait", problémáit a gyereknevelés és a munkavállalás összekapaszkodó útvesztőjében.

Fotó: Netflix.com
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek