Kérdezz-Munkahoroszkóp

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, szinte pótolhatatlanná válhatsz a munkahelyeden. Rendkívül gyors a tempód, képes vagy rá, hogy akár két ember munkáját is elvégezd. Még arra is maradhat energiád, hogy szórakoztasd a többieket. Jó hangulatot teremtesz, amiért mindenki hálás lesz. Lepd meg munkatársaidat egy apró kis figyelmességgel! Az ilyesmi színesebbé, vidámabbá teheti a munkahelyi életet! Ha megerősítenéd a munkahelyi kapcsolatokat, akkor üljetek be egy hangulatos kis kávézóba munka után! HarmoNet tipp: a sikered kulcsa a jó szervezés lehet, fontos, hogy mindenre és mindenkire jusson időd!

8 órája

A munkahelyeden kibontakoznak a legjobb tulajdonságaid. Rendkívül pontosan, és nagy munkabírással dolgozol, de emellett még élvezed is, amit csinálsz, - a munka, amit végzel, határozottan kedvedre van. További előny, és kiaknázható lehetőség számodra, hogy munkatársaiddal a viszonyod kimondottan jó irányba mehet el, már-már úgy érzed, hogy nem is csak munkatársi, hanem baráti szálak kötnek egymáshoz a kollégáiddal. Vigyázz, olyasmit soha ne árulj el magadról, ami nem tartozik a kíváncsi munkatársakra! HarmoNet tipp: ha kedveled valamelyik munkatársadat, akkor hívd meg munka után valahová!

8 órája

Sok munkád lehet, ami hosszú távon megterhelőnek minősülhet.  Fontosnak tartod a munkádat, és általában a türelmed is sokkal több a feladataidhoz, mint másoknak. Igaz, hogy rengeteg teendővel szembesülsz, de most – szerencsére – ehhez hihetetlen erőforrások is csatlakoznak. Úgy érzed, hogy kimeríthetetlen erőkkel rendelkezel. Jó ötlet, ha a hatékonyság érdekében módszeresen végiggondolod, hogy melyek azok a feladatok, amelyekkel valóban foglalkoznod kellene. Egy praktikus ütemterv kialakítása most nagy segítség! HarmoNet tipp: kezdd a nehezebb feladatokkal, most ezeket is játszi könnyedséggel oldod meg!

8 órája

Kedvedre van a közösségi élet, és el is foglalod a munkahelyi csapatban a méltó helyedet. Minden munkatársaddal barátságos vagy, és mindenkihez lehet egy kedves szavad. Így nagyon népszerű lehetsz, jól fejlődhetnek a munkakapcsolataid! Amikor a főnököddel beszélsz, akkor ügyelj, hogy korrekt, elkötelezett benyomást tegyél rá! Érdemes betartanod az írott és íratlan szabályokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudj csapatban dolgozni! Elengedhetetlen az alkalmazkodás! HarmoNet tipp: ha olyan munkakörben dolgozol, melyben fontosak az iratok, akkor ügyelj a részletekre!

8 órája

Napjaid most igazán jó hangulatban telhetnek, a munka örömet szerez számodra. Jó kedvvel, energikusan vágsz neki a napnak. A munka órái is gyorsabban telnek, hiszen optimizmusod átragadhat többi kollégára is. A népszerűséged is megnövekedhet a napokban! Ne lepődj meg, ha munkatársaid tőled kérnek segítséget, ha problémájuk adódik. Úgy érezheted, minden problémamentesen megy, de ne ess abba a hibába, hogy elsiklasz a fontos részletek felett. Jó, ha pontosan dolgozol! HarmoNet tipp: lehet jó hangulatú egy munkahely, de a főnököd többre értékelheti a pontos munkát a humornál!

8 órája

Képes vagy megállás nélkül dolgozni, és közben még élvezed is, hogy teli vagy tennivalóval. Nagyon tettre kész vagy, akár olyan feladatokkal is megbirkózhatsz, amelyek máskor nehéznek tűnnének számodra. A legnehezebb teendőket is szinte a kisujjadból rázod ki! Naprakészséged feltűnhet a feletteseidnek, így akár egy hosszabb távú sikersorozatot is elindíthatsz a munkahelyeden. A munkamegbeszélések során vedd elő a nyitottságodat, és használd ki a lehetőségeket a leghatékonyabban! HarmoNet tipp: akkor leszel a legsikeresebb, ha mindenki látja rajtad, hogy motivált vagy a munkádban!

8 órája

Szeretnéd kézbe venni az előrejutásod ügyét, céltudatosan dolgozol. Nagy előny, hogy alaposan végiggondolod a terveidet, és a lépéseidet is. A megfontoltságod lehet a kulcsa a sikereidnek! Haladj lassan, de biztosan a céljaid felé! Nem tanácsos viszont hazavinned a munkát, hiszen az otthonod az egyetlen hely, ahol valóban kipihenheted magad és felöltődhetsz energiával. A munkahelyeden olyan feladatokat is rád bízhatnak, melyek a szervezőkészségedre építenek. Most kell megmutatnod, hogy rátermett vagy! HarmoNet tipp: mutasd meg, hogy kreatívan dolgozol! Így megnövekedhet a munkád értéke! 

8 órája

Mindig ügyesen oldod meg a munkahelyi feladataidat, kreatív ember vagy. Most teljesen új, friss szemmel tudod a teendőket kezelni. Remek ötleteid adódhatnak, melyek hatékonyabbá teszik a munkádat. Gyorsabban dolgozol, és jóval kevesebb energia befektetéssel. A feletteseid is észrevehetik, hogy eredményesebb vagy, és akár teljesen új feladatokkal bízhatnak meg. Ha felajánlják, hogy új munkakörben, vagy új pozícióban próbáld ki magad, akkor ne félj, hanem mutasd meg érdeklődő hajlamodat! HarmoNet tipp: ha új feladatokat kapsz, akkor mutasd ki, hogy örülsz a fejlődési lehetőségnek! 

8 órája

Máskor inkább lassabban és megfontoltabban dolgozol, hiszen fontos neked, hogy tökéletes munkát adj ki a kezedből. A napokban gyorsabb lesz a munkatempód, rengeteg energiád van. Most azokat a feladatokat is könnyűszerrel megoldhatod, melyek máskor nehezek és bonyolultak számodra. Kreatív ötleteid lehetnek, eszedbe juthat, hogy miként tehetnéd gördülékenyebbé a munkádat. Azt tapasztalhatod, hogy olyan munkákat is rád bíznak, melyek szervezőkészségedet veszik igénybe. HarmoNet tipp: bizonyítsd be a feletteseidnek, hogy rátermett vagy! Most a kreativitásod a siker kulcsa!

8 órája

Rengeteg új gondolatod lehet, minden vágyad, hogy megreformáld a munkádat. Arra is rájöhetsz, hogy miként lehetne kreatív meglátásaidat a gyakorlatban is hasznosítani. Mindez felkeltheti feletteseid figyelmét, munkahelyi előmeneteled lassan, de annál biztosabban beindul. Előnyt jelenthet, hogy rugalmasan tárgyalsz, és így a legjobbat tudod kihozni a munkamegbeszélésekből. Ügyelj arra, hogy mindig a megbízhatóság érzését tudd kelteni a feletteseidben! Így biztosak lesznek abban, hogy alapozhatnak rád. HarmoNet tipp: fontos, hogy felettesed tudja, hogy érdekel a munkád! Fejezd ki valamilyen formában a lelkesedésedet!

8 órája

Rengeteg munkád lehet a napokban, de szerencsére óriási rejtett erőforrásokkal rendelkezel. Te magad is meglepődhetsz, hogy milyen nagy a munkabírásod. Talán benn kell maradnod munkaidő után, de ezt energia befektetésnek tekinted, mellyel hosszú távon megerősítheted a helyzetedet a munkahelyeden. Mindenki látja, hogy nívósan dolgozol, - csak tökéletesen elvégzett feladatok kerülnek ki a kezedből. Nagy szükséged lesz a naprakész tudásodra, és a rugalmasságodra is, de végül megbirkózol a munkákkal. HarmoNet tipp: kezeld célirányosan a feladataidat! Új lehetőségek is megtalálhatnak!

8 órája

Nyitott hangulatban vagy, barátságosan bánsz a munkatársaiddal is, ami még tovább növelheti a népszerűségedet. Mindig nagylelkű vagy a többiekkel, még akkor is segítesz nekik, amikor Te magad is el vagy borítva teendőkkel. Akkor tudsz igazán jól dolgozni, ha derűs a légkör, - ilyenkor vagy a leghatékonyabb. Általában Te biztosítod a munkahelyeden a jó hangulatot, de ne ess abba a hibába, hogy munkaidőben szórakoztatod a többieket. Ha elvonod a figyelmüket a vicceiddel, akkor komoly elmaradások keletkezhetnek! HarmoNet tipp: Te sem leszel kész a feladataiddal, ha a munkatársakkal pletyizel és kávézgatsz!

8 órája