Kérdezz-Munkahoroszkóp

Munkád során előtérbe kerül vidámságod, képes vagy rá, hogy örömet vigyél munkatársaid életébe. Ennek köszönhetően hihetetlen népszerűségre tehetsz szert, mely segíthet abban is, hogy a munkáidhoz is segítséget kapj. Ennek következményeként megerősödhetnek a munkahelyi kapcsolataid, talán szívesebben mész be dolgozni. Alkalmas lehetsz rá, hogy munkatársaid munkáját koordináld, összefogd, így megnyilvánulhatnak a szervező képességeid. Ezt főnököd is biztosan észreveszi majd! HarmoNet tipp: képes vagy rá, hogy megszervezd a napi munkát! Mindezt munkatársaid is elfogadják!

22 órája

Sajnos nem mindig tudod kibontakoztatni a kreativitásodat a munka során. Teli vagy tettvággyal, de nem látod, hogy miként tedd hasznossá magad. Vidd bele a munkádba az ötletességedet, felvállalhatod, hogy megszervezed a munkát és ezzel segítesz a munkatársaidnak. A magánéletedben lehet néhány vitád a párkapcsolatodban és ennek oka az lehet, hogy nagy eséllyel értitek félre egymást. Mindezen segíthet, ha őszintén és világosan kommunikáltok, ami sok félreértésnek elejét veheti. HarmoNet tipp: ne adj teret a félreértéseknek! Ha beszélsz a gondolataidról akkor ez nem fordulhat elő!

22 órája

Sok alkalmazkodást és türelmet kíván tőled a munkád, olyan újdonságokkal is szembesülhetsz, melyek először egyáltalán nincsenek ínyedre. Lehet, hogy új feladatokkal bíznak meg, melyekben Te csak azt látod, hogy sokkal több munkád lesz, mint eddig. Ez feszültséggel tölt el, hiszen nem tudod, hogy miként fogod elvégezni felszaporodott teendőidet. Amikor alaposabban végiggondolod a történteket, akkor rájöhetsz, hogy a kialakult helyzet előnyökkel is járhat számodra, megerősítheted a helyzetedet a cégnél, ahol dolgozol. HarmoNet tipp: ha mérges vagy, akkor gondold végig, hogy mit is mondanál a feletteseidnek!

22 órája

Rájöhetsz, hogy sokkal többet tudsz dolgozni, mint hitted. Szinte a kisujjadból is kirázod a munkamennyiséget, amit máskor talán csak két-három nap alatt tudsz elvégezni. Ez azt jelenti, hogy már nagy gyakorlatra tettél szert abban, amit csinálsz. Fontos, hogy ne engedd meg a munkatársaidnak, hogy felborítsák a napirendedet. Ha lényegtelen apróságokkal zaklatnak, akkor kérd meg őket, hogy térjetek vissza később a problémára. Ha információkat hallasz a munkatársaidról, melyek bizalmas jellegűek, akkor ezeket ne add tovább! HarmoNet tipp: ne bonyolódj bele a munkahelyi pletykálkodásokba! Ez tönkreteheti a jó kapcsolataidat!

22 órája

Annyira sok teendőd van, hogy észre sem veszed, hogy szinte elrepülnek a munkanapok. Nagy rugalmasságot kívánnak meg tőled a feladataid, nem teheted meg, hogy makacsul ragaszkodsz a bevált formaságokhoz. Talán túl gyors számodra ez a tempó, hiszen jobban szeretsz megfontoltan, lassan dolgozni. Nincs más választásod, fel kell gyorsulnod a napokban! Nagy szerencse, hogy meglehetősen derűs a hangulatod, nem visel meg a többletmunka. Örömmel látsz neki a feladatoknak. HarmoNet tipp: találd meg az örömet a munkádban! Ilyen hozzáállással minden könnyebb lesz!

22 órája

A munkahelyi kapcsolataidat érdemes értékként kezelned, kölcsönösen segítséget nyújthattok egymásnak. Most szükséged is lesz rá, hogy némi munkát levegyenek a többiek a válladról, nagyon elborítanak a teendők. Ha segítséget kapsz, akkor feltétlenül mutasd ki a háládat és az örömödet! Mivel fáradtabb vagy, nehezebben kontrollálod magad. Fontos, hogy ne indulatból beszélj, hiszen az ilyesminek általában következménye van. Gondold át alaposan, hogy mit mondasz, most fontos a higgadtság! HarmoNet tipp: ha sok a munkád, akkor többet kell pihenned! Fontos, hogy kialudd magad!

22 órája

Nagyon megbízható ember vagy, de a napokban már kezd eleged lenni a munkamennyiségből, amit a vállaidra raknak. A szürke robot teher lehet, úgy érezheted, hogy egy hiábavaló robot az életed. Szükséged lehet egy kis lazításra, csinálj magadnak egy görbe estét és meríts energiát a barátaid társaságából! Amikor munkamegbeszéléseket folytatsz, akkor érdemes a tényeket figyelembe venned, ne hagyd, hogy a barátságos hangnemmel és az ígéretekkel megtévesszenek! Ragaszkodj az elgondolásaidhoz! HarmoNet tipp: gondold meg háromszor is, hogy átvállalod-e a többiek munkáját!

22 órája

Minden leleményedre szükséged lehet a feladatok megoldásához, ráadásul senki sem veszi észre, hogy mennyi a teher rajtad. Ha segítséget kérsz, akkor munkatársaid hajlandóak lehetnek rá, hogy valamennyi munkát levegyenek a válladról. Ilyenkor hálás vagy és úgy gondolod, hogy már nemcsak munkatársi, hanem egyenesen baráti viszony van közöttetek. Most a hatékony munkához szükséges a jó közösségi szellem! Akkor lehetsz sikeres, ha takarékoskodsz az erőforrásaiddal és közben igyekszel jó hangulatot teremteni a munkahelyeden! HarmoNet tipp: varázsolj jókedvet a munkahelyedre! Lepd meg egy kedves figyelmességgel munkatársaidat!

22 órája

Szerezd vissza az önbizalmadat, hiszen jó lehetőségeket kaphatsz, hogy új feladatokban próbálhasd ki a tehetségedet. Elképzelhető, hogy a kapcsolataidnak köszönhetően esélyt kapsz is, mely előre vihet. Fontos, hogy Te magad is higgy abban, hogy megbízható szakmai ismeretekkel rendelkezel! Most naprakészen és rugalmasan kell helytállnod a munkádban, - ez nem a szórakozottság és szétszórtság időszaka! Annyi mindent kellene fejben tartanod - hogy alig tudod kordában tartani a gondolataidat. HarmoNet tipp: figyelj, nehogy elmaradjanak az ígért telefonhívások. Használd a noteszedet!

22 órája

Szinte egész nap dinamikusan dolgozol, - gyorsan végzel a teendőkkel. Nem érzed a fáradtságot, - kétszer annyi munkát vagy képes elvégezni, mint máskor. Az elért eredmények az önbizalmadnak is jót tesznek, sőt akadhatnak jó ötleteid, melyek a főnöködnek is tetszenek. Nemcsak a jól végzett munka dicsősége lesz a tiéd, hanem egy kicsit több pénz üti majd a markodat. Elképzelhető, hogy kilátásba helyeznek számodra egy kis jutalmat. Nemcsak a pénznek örülsz, hanem annak is, hogy megbecsülnek. HarmoNet tipp: a pozitív visszajelzés segít, hogy visszanyerhesd a lelkesedésedet.

22 órája

Sok kötelezettséggel kell szembenézned a munkahelyeden, - szinte az egész napod be lehet táblázva. Folyamatosan csörög a telefonod, több fontos munkamegbeszélés is aktuálissá válhat az életedben. Szerencsére ötletesen oldod meg a feladatokat, kreatívabb vagy, mint máskor. Ezzel bebizonyítod, hogy valóban naprakész vagy. Kiemelten fontos lehet, hogy jó munkaerő benyomását kelts a feletteseidben! Legyen bátorságod új munkakörben is kipróbálni magad! Most igaz, hogy nagyon tanulékony vagy! HarmoNet tipp: minél több területen tudsz megfelelni, annál értékesebbnek gondol a főnököd!

22 órája

Jellemző rád, hogy a kelleténél intenzívebben szeretnéd irányítani munkatársaidat. Lehet, hogy szabályokat, kereteket szabsz másoknak és ezt munkatársaid jogosan nehezményezik. Rosszabb eset, ha utasításokat osztogatsz, melyekre nincs is hatásköröd és amikor nem veszik komolyan az irányelveidet, akkor kusza helyzet alakulhat ki. Terítéken lehet munkád során, hogy kinek, mi a dolga és milyen feladatokat kellett volna megoldania, melyek, pedig elmaradtak. Jó ötlet lehet, ha tudatosan próbálsz együtt dolgozni a kollégákkal. HarmoNet tipp: ne akard meghatározni, hogy munkatársaidnak mi a dolga! Koncentrálj a saját munkádra!

22 órája