Kérdezz-Munkahoroszkóp

Nyitottan kezeled a munkádat, szívesen dolgozol együtt a munkatársaiddal. Most hatékonyabbak vagytok, és a közös munkátok minősége is javul. Megerősödhetnek a munkakapcsolataid is, nyilvánvalóvá válhat, hogy néhány munkatársadat már a barátodnak is tekinted. Ebben az esetben érdemes szerveznetek néhány baráti összejövetelt munkaidő után, így még jobban megismerhetitek egymást. Az ilyen alkalmaknak hihetetlenül nagy csapatépítő ereje van. Végül jó kis közösség alakulhat ki! HarmoNet tipp: igyekezzetek minél jobban megismerni egymást! Ez lesz a kulcsa a hatékony csapatmunkának!

19 órája

Játékos, kedves éned megerősödik, rengeteg energiával rendelkezel. A feladatokat nem éled meg tehernek, nyűgnek, nagyobb kedvvel láthatsz neki a tennivalóidnak. Mindez köszönhető a jó munkahelyi légkörnek, melyet már munkatársaiddal együtt megteremtettetek. Használd ki a kedvező időszakot, hogy csapatban dolgozzatok, ezt elősegítheti, ha reggelente tartotok egy tíz perces munkamegbeszélést. Ez felbecsülhetetlenül értékes lehet, és bőségesen visszatérül a hatékonyság tekintetében. HarmoNet tipp: fontos, hogy mindenki tudja, hogy mi a dolga! A munkát koordinálni kell!

19 órája

Sikerül a teendőid végére érned, energikusabb lehetsz, és talán az idődet is jobban beosztod. Kedved is van hozzá, hogy egy kicsit többet dolgozz, így fontolóra veheted, hogy előre dolgozol. Ennek megvan a haszna, hogy később sokkal több szabadidőd lesz, amit arra fordíthatsz, hogy az élet kellemes oldalával is foglalkozhass. Néhány pihenőnap amúgy is rád férne, - nyitott vagy a világra, és szükséged lenne a könnyed örömteli szórakozásokra. Ezek érzelmileg feltöltenének, és jó hatással lennének a teljesítményedre is. HarmoNet tipp: már reggel oszd be a napodat! Ne foglalkozz időrabló tevékenységekkel!

19 órája

Több benned az érzékenység, mint máskor, - kedves tulajdonságaidat főként a munkahelyeden kamatoztatod. Szívesen meghallgatod munkatársaid ügyes-bajos problémáit, hagyod, hogy beszéljenek a feszültségeikről, sőt még javaslatot is tehetsz ezeknek a megoldására. Mindez népszerűséget hozhat neked, így munkahelyi kapcsolataid egy része akár barátsággá is fejlődhet. Megtapasztalhatod azt is, hogy a kollégák hálásak a törődésedért, és előbbre vihetik a munkádat is. Szükséged lehet a segítségükre! HarmoNet tipp: tartsd számon munkatársaid névnapját, és ünnepeljetek a munkahelyen!

19 órája

A munkahelyeden barátságos légkör alakulhat ki, így őszintén és nyíltan beszélhetsz a problémáidról. Érdemes először saját magad számára megfogalmaznod, hogy mi az, ami nem tetszik a munkahelyeden, miként állsz a feladataiddal, ezek mennyire testhezállóak számodra. Ha úgy találod, hogy a helyzet tarthatatlan, akkor beszélj főnököddel. Ha őszinte vagy, akkor előnyös megoldások születhetnek, amelyek mindenkinek megfelelnek. A főnököd nem azért van, hogy büntessen! Sokat segíthet neked! HarmoNet tipp: ha bánt valami, akkor ez kihat a teljesítményedre. Főnököd segíthet a probléma megoldásában!

19 órája

A munkahelyi kapcsolatok inspirálóan hatnak a munkavégzésedre is, - a teljesítményed javul, ha jó a légkör. Rájössz, hogy a munkakapcsolatok barátságokká alakultak át, így könnyebben megy a közös munka is. Érdemes lenne munka után közös programokat szerveznetek, melyek segítenének, hogy jobb kapcsolatokat építhess ki a munkahelyeden. Nem hátrány, ha jobban megismeritek egymást. Mindazonáltal tartsd szem előtt, hogy a barátság nem ok arra, hogy Te dolgozz a többiek helyett! HarmoNet tipp: szervezzetek néha közös programokat! Egy baráti beszélgetés bármikor beleférhet az idődbe!

19 órája

Kellemesen a hangulatod a munkahelyeden, és ez annak is köszönhető, hogy biztonságban érzed magad. Talán azt gondolod, hogy nehéz téged pótolni, - főnököd megbízhatónak és kötelességtudónak tart. Végre megengeded magadnak, hogy jól érezhesd magad, nincs benned akkora görcs, hogy mindenáron meghaladd a határaidat. Ez a laza lelkiállapot elősegítheti, hogy munkahelyi, vagy üzleti kapcsolataid egészen jól alakuljanak, és jó hangulatban dolgozhass együtt másokkal. Most van itt a csapatmunka ideje! HarmoNet tipp: erősítsd meg a kapcsolatot a kollégákkal! Szervezzetek néha közös programot!

19 órája

Barátian viszonyulsz a munkatársaidhoz, és ez népszerűséget adhat a napokban, kedves vagy a kollégákhoz. Munkatársaid hálásak a segítőkészségedért, és felvetik, hogy munkaidő után is csinálhatnátok közös programokat. Mindez előnyös lehet az elvégzendő munka szempontjából is, jobban megismeritek egymást, szívesebben dolgoztok együtt, így hatékonyabb lesz majd a közös munka. Végre nem nyűgöt jelent majd a munkahelyed, hanem szívesen mész be reggelente dolgozni. Már csak meg kell őrizni a jó hangulatot! HarmoNet tipp: fontos, hogy miként érzed magad a munkahelyeden! A munkának nem kell kényszernek lennie!

19 órája

Mozgékony és kommunikatív hangulatban vagy, aktuálissá válhat egy sor munkamegbeszélés, vagy üzleti tárgyalás az életedben. Teli vagy energiával és lendülettel, bosszant, amikor munkatársaid, vagy üzletfeleid nem tudják veled tartani a lépést. Azt tapasztalhatod, hogy lassabbak, nehézkesebbek nálad, ráadásul még a hangulatuk is rossz. Kedvetlenek, sőt mogorvák lehetnek, és ez nagyon rosszul érint, teljesen lefékezheti az energikusságodat. Vidáman kelsz fel, de délutánra már letörhetik a jókedvedet. HarmoNet tipp: ha rosszkedvű emberekkel találkozol, akkor légy velük türelmes!

19 órája

Kedves hangulatban vagy, ami meghatározhatja a mindennapi életedet a munkahelyeden. Nagyobb kedved lehet bemenni reggelente a munkahelyedre, és az érzelmi kapcsolatod erősödhet a kollégákkal. Törődtök egymással, és ez javíthatja a munkakapcsolatotokat is, - szorosabb szálak alakulnak ki közöttetek. Néhány munkatársad a barátoddá válhat, egyre több időt töltötök együtt. Rájöhetsz, hogy sokat jelent a jó munkahelyi légkör, nem is beszélve arról, hogy hatékonyabb lehetsz. Kiválóan dolgozol most csapatban. HarmoNet tipp: ha nem jöttök ki jól kollégáddal, akkor tedd meg az első lépést a békülés felé!

19 órája

Most kellene jobban figyelned, hogy a munkakapcsolataid rugalmasak-e, képes vagy-e rá, hogy partnerként kezeld a munkatársaidat. Mindez a munkád területét is befolyásolhatja, remekül tudtok együtt dolgozni, hatékonyabb lehet a munka, ha jó a hangulat. Felfedezed munkatársaid új arcát, rájössz, hogy baráti szálak is lehetnek a kapcsolatotokban. Felmerül benned, hogy félreismerted valamelyik munkatársadat, és ez a felismerés jókedvvel, megkönnyebbüléssel tölthet el. Most a pozitív tulajdonságokra koncentrálsz. HarmoNet tipp: a biztonságérzetedet befolyásolhatják a munkakapcsolataid is! Alapozd meg a jó hangulatot!

19 órája

Akkor dolgozol jól, ha kellemesen érzed magad a munkahelyeden, - most egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kapcsolatban vagy munkatársaiddal. Annyira sok dolgod lehet, hogy szükséged van az érzelmi támogatásra, és alkalmanként segítségre is szorulhatsz. A kérdés csak az, hogy mennyire vagy büszke a segítségkéréshez. Ha hiúsági kérdést csinálsz belőle, hogy sok a teher, és nem osztod meg a többiekkel, akkor végül elfáradhatsz, és ennek eredményeképpen drasztikusan csökkenhet a teljesítőképességed. HarmoNet tipp: egy jó közösségben őszinte lehetsz! Oszd meg a terheket a kollégákkal!

19 órája