Program

TUDATOS KREATIVITÁS – AZ INNOVATÍV MUNKAHELY

A cégek értékét ma már nem (csak) a cash flow, vagyon, vagy részvények ára határozza meg, hanem a bennük rejlő KREATÍV, INNOVATÍV potenciál. Soha ennyi tőke nem legyeskedett még az induló vállalatok körül, és soha ennyi pénzt nem fektettek még a nagyvállalatok fejlesztésbe, vagy startupok felvásárlásába, mint ma.

A kreativitás és az innováció tehát szexi szavak. Gyakran hangzanak el megbeszéléseken, vannak kiragasztva a liftben, képezik egy vállalati stratégia részét, vagy akár egy cég alapértékei is lehetnek. A valóság mégis az, hogy nagy ötletek helyett általában középszerűek születnek, és az innovációs szakaszban a megvalósítás is gyakran elbukik. De vajon miért?

Talán azért mert a nagy ötlet megszületéséhez – vagyis a KREATIVITÁShoz - nem tudjuk eléggé elengedni fegyelmezettségünket, a nagy ötlet megvalósításához – vagyis az INNOVÁCIÓhoz - viszont nem tudunk elég fegyelmezettek lenni. Jó lenne tudnunk a választ az olyan kérdésekre, mint 'Hogyan tudunk kreatív környezetet kialakítani? Hogyan tudunk kreatív állapotba kerülni? Hogyan tudunk hatékonyan innoválni? Hogyan tudunk olyan csapatot építeni, melynek tagjai nemcsak képesek, hanem igénylik is a kreatív és innovatív szemléletet?'

Előadók

.img-responsive
Pszichológus, író
Ha gyerek, akkor Vekerdy. Volt házitanító, nevelési tanácsadóban pszichológus, de a Nemzeti Színház statisztája is. Az itthoni Waldorf iskolák megszervezője, számtalan cikk és könyv szerzője. Előadásai tisztánlátása, szókimondása, bátorsága miatt katartikus élmények.
.img-responsive
Zeneszerző, énekes
Több kiadó viszautasította az alkalmi munkákból élő Molnár Ferencet. Ágyban feküdt serve miatt, amikor látta az első Megasztárt. A többit már tudjuk: a hazai zenei élet meghatározó alakja lett. Szállok a Dallal, Lélekdonor, Vízió, Jelenés, Végtelen. 12 éve megállíthatatlanul jönnek az örökérvényű dalok.
.img-responsive
Gondolkodó, üzletember, befektető, startupper, egykori Matáv vezérigazgatóhelyettes
Szociológus, aki a médiában kezdett, Magyar Narancs szerzőként, Tilos Rádió alapítóként. A Matáv tartalomszolgáltatási vezetőjeként sokat tett a magyar internet beindításáért. Ott volt az Origo indulásánál, később az Axelerot vezette.Ma STARTUP befektető, és bizonyos startupokban operatív résztvevő, vezető is. Gondolkodó vezető. Missziója a 3D nyomtatás elterjesztése.
CEO Be-novative, pszichológus, startupper.
2011-ben globális közösségi ötletelő-platformot indított a társával, akit a Google-keresőn keresztül talált meg. Versenyen nyerte az induláshoz szükséges pénzt, fél millió eurót. Megnyerte a Singularity University versenyét is. A Szilícium-völgyben is talált üzleti angyalt, persze ahogy az lenni szokott, véletlenül egy buszon beszélgetve. Ma 6 kontinensen van jelen cége, olyan nagyválalati ügyfelekkel, mint Microsoft, vagy a Cisco.
.img-responsive
Restart Alapító
Beindítóként definiálja magát. Saját tanácsadó- és coaching cége a RESTART, ami abban segít, hogy az emberek egyénileg, és csapatban is nyitottak legyenek az újdonságokra, bátran nézzenek szembe, sőt keressék a kihívásokat, akarjanak kreatívak lenni, és valósítsák is meg ötleteiket! Péter korábban kalandos utat járt be a televíziózás világában itthon és külföldön és 15 éves médiakarriarjének második felében felsővezető volt a TV2 csoportnál tartalmi területen. Olyan műsorok kitalálója - alkotója volt, mint a Jóban Rosszban, vagy a Nagy Duett.
.img-responsive
Talent developer
Végzettsége szerint jogi szakokleveles közgazdász és coach. HR és vezetői tapasztalatot olyan multinacionális vállalatoknál szerzett, mint a Tesco, British American Tobacco, Xerox, Syngenta és GE Lighting. Közel 20 éve dolgozik emberekkel HR szakemberként és vezetőként, közben folyamatosan fejlesztve saját magát és azokat akikkel együtt dolgozik. A tehetség fejlesztés nem csak hivatás számára, hanem szenvedély is egyben.
.img-responsive
Colibri HR Solution alapító, ügyvezető
Egyetemi hálózat építő, employer branding kommunikációs szakértő, HR témájú videós tartalom gyártó, régiós recruitment támogató kreatív kommunikációs projektek kitalálója, nem mellesleg 2015. év HR Innovátora. 2003-tól foglalkozik marketing-kommunikációs projektekkel. Fiatal csapatával a Y és Z generációs kihívásokra koncentrálnak, részt vesznek több gyakornoki program fejlesztésében.
.img-responsive
Aon Hewitt, Senior tanácsadó
12 éve dolgozik az Aon Hewitnál. a csapathoz. Legfontosabb feladatának azt tartja, hogy ügyfelei számára olyan megoldásokat kínáljon, ami leginkább hozzásegíti a szervezeteket, hogy jobb munkahellyé váljanak: egy belül motiváló (elkötelezettség kultúrájának fejlesztése, elkötelező vezetők formálása), kifelé pedig hiteles és vonzó munkáltatói márka építésével.

Jelentkezés

Jelentkezzen a HR Piknikre!

A RESTART ÉS A HRPORTAL BEMUTATJA: HRPIKNIK 2016

A workshop díja: Earlybird szeptember 16-ig 23 900 Ft + áfa/ fő.
Szeptember 16 után 29 500 Ft + áfa/fő
A díj tartalmazza az ebédet és a napközbeni finomságokat, frissítőket.

Online jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazoló levélben rákattint az aktiváló linkre, azzal elfogadja az adatok helyességét. Ezt követően a jóváhagyott adatok alapján átutalásos számlát küldünk a részvételi díjról, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül - de legkésőbb a rendezvény napjáig - kiegyenlíteni. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a [email protected] címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség.

Elérhetőségek

  • Időpont: 2016. november 10. 9:00
  • MÜPA 1095 Budapest Komor Marcell u. 1.
  • [email protected]
  • www.hrportal.hu/hrpiknik_2016_osz/

Jelentkezzen programunkra!