Könyvelőiroda Budapest

Tisztelt Érdeklődő!

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési-, számviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, cégalapítás esetén tanácsadást és a már működő cégek számára adó tanácsadást kínál – kezdő és már működő családi-, kis- és középvállalkozások számára – számviteli kötelezettségeik teljesítéséhez.

Könyvelőiroda Budapest? 

Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületében található meg irodánk a XI. kerületben ami  könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel. Természetesen a közelben parkolási lehetőség is található.

Miért érdemes könyvelőirodánkat választania?

Mert ….

Kedvező árakon érhet el minőségi szolgáltatást
Könyvelőirodánk célja a családi-, kis- és középvállalkozások segítése teljes körű és megfizethető számviteli szolgáltatásokkal. Fontos számunka, hogy a számviteli és könyvelési szolgáltatások – melyek minősége meghatározó egy vállalkozás sikerében – ne legyenek drágák és elérhetetlenek a kis- és középvállalkozások számára.

Korrekten, megbízhatóan végezzük munkánkat

Számunkra legfontosabb a diszkréció, mivel tudjuk, hogy a velünk kapcsolatban lévő személyek cégük hitelét és tisztességét kockáztatnánk, ha a velünk megosztott információkat, könyvelési adataikat, felelőtlenül kezelnénk.

Személyhez igazított kapcsolattartásra törekszünk

Számunkra a személyre szabott és az egyéni igényekhez leginkább illeszkedő szolgáltatások nyújtása a legfontosabb. Célunk a hosszú távú munkakapcsolat kialakítása és segíteni Önöket abban, hogy vállalkozásuk sikeres legyen.
Megtalálni a megfelelő könyvelőt nem csak a képzettség meglétéről szól, számunkra legalább annyira fontos az összhang, az együttgondolkodás ügyfeleinkkel.

Tapasztalattal, gyakorlati tudással rendelkezünk
Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk és folyamatosan képezzük magunkat. Lépést tartunk a folyamatosan változó adószabályokkal és bevallási kötelezettségekkel. Velünk biztos lehet abban, hogy vállalkozása meg fog felelni a számviteli és könyvelési elvárásoknak.

Szolgáltatásainkról részleteket a könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás és adótanácsadás menüpontok alatt talál.

Amennyiben a fent írtak elnyerték tetszését szeretettel várjuk jelentkezését.

RCG Account csapata