Program

Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására!- Munkajogi workshop

Időpont: 2020. február 20.

MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98

Milyen kihívásokat tartogat az idei év munkajogi szempontból? A feszes munkaerőpiac komoly feladat elé állítja a HR-t, hiszen mindent meg kell tenni a munkaerő megtartásáért. Ezért sok cégnél vezetnek be rugalmas foglalkoztatást, home office-t, távmunkát. Ehhez az egyik legfontosabb tényező a bizalom, amelynek fenn kell állnia a munkáltató és a munkavállaló között. Milyen magatartást feltételez ez a bizalom a munkavállalók részéről, és mi történik, ha ez a bizalom sérül? Ha felmondásra kerül sor? Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást?

A rugalmasabb munkavégzés miatt a munkaidő-beosztás elkészítése is összetettebb feladat lett, nem csak teljes munkaidőben, és nem csak 9-5-ig tartó munkaidőben lehet gondolkodni. A technológiai fejlődés következtében a digitális átállás számos cégnél terítéken van, de mik az egyben környezettudatosabb, papírmentes adminisztráció lehetőségei, hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból?

Dr. Ferencz Jácint
A munkaviszonyban tanúsított magatartás

Általános magatartási követelmények - viselkedés a munkaviszonyban. A bizalomnak megfelelő magatartás. A bizalom megszűnése mint felmondási ok.

Dr. Fodor T. Gábor
A munkajogi adminisztráció kihívásai

A papírmentes munkajogi adminisztráció lehetőségei, az elektronikus munkaidőnyilvántartás.
A munkaidőbeosztás lehetőségei.
A munka törvénykönyve várható változásai az elfogadott uniós irányelvek tükrében.
A teljesítményértékelés és a fejlesztési terv.
Kiküldetés - munkáltatói tájékoztató. A magyar cégek munkavállalóinak külföldi munkavégzése.
Tipikus hibák a felmondások előkészítése során.
Kitekintés a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatra.


Jelentkezés

Jelentkezzen a Munkajogi workshopunkra!

Részvételi díjak:

Earlybird jegyek 2020.01.17-ig: 19 900 Ft + Áfa / fő
Teljesárú jegy 2020.01.17-től: 24 900 Ft + Áfa / fő
Csoportos ár (3 vagy több fő jelentkezése esetén): 19 900 Ft + Áfa

Online jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. Ezt követően átutalásos, ELEKTRONIKUS számlát küldünk a részvételi díjról, melyet kérünk 8 munkanapon belül - de legkésőbb a rendezvény napjáig - kiegyenlíteni. Az online regisztráció megrendelésnek minősül. Amennyiben a számlát postai úton kérik, az üzenet részben kérjük ezt feltüntetni.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a [email protected] címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség.

Elérhetőségek

    Időpont: 2020.febár 20. 9:00-12:30

    Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98
  • [email protected]
  • www.hrportal.hu/munkajogi-workshop-2020/

Jelentkezzen programunkra!