HAPPY NEW WORK!

Lemaradtál? Itt vissza tudod nézni a teljes meetupot.

Az új év első meetupján a meghívott HR-es szakemberekkel a New Work / Future of Work (a munka jövője) témáról beszélgetünk.

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki hogyan értelmezi a New Work fogalmát, ki hogy látja a munka(végzés) jövőjét, milyen kihívásokkal szembesül és milyen megoldásokat kínál a szervezetnek, a munkavállalóknak 3 magyarországi vállalat.

Vendégeink kísérletet tesznek arra, hogy megjósolják, milyen HR-es kihívásokat hoz az új év és bemutatják, hogy hogyan készülhet fel mindezekre a szervezet és a HR.

A témaválasztást egy friss BCG felmérés inspirálta.

A Boston Consulting Group (BCG) 2021. júniusban publikált globális People Management felmérése arra a két kérdésre keresi a választ, hogy mi foglalkoztatja a HR-eseket és mik a legsürgetőbb HR témák. 

 

A beszélgetés résztvevői:

  • Sebestyén Éva - Senior HR Business Partner, One Identity
  • Danyi Eszter - Employer branding Lead for CEE Region, TATA Consultancy Services
  • Jakab Zsanett - HR Director, Commsignia

A beszélgetést vezeti:

  • Schmidt Barbara – a KÜRT Akadémia HR 4.0 képzésének vezetője

    Több mint 15 év HR vezetői tapasztalat multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainál retail és tech iparágakban.

     

Szakértők

Schmidt Barbara
Minősített agilis HR szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, KÜRT Akadémia képzésvezető
https://www.linkedin.com/in/schmidtbarbara/

15+ év HR vezetői tapasztalat multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainál IT, tech és retail iparágakban. Másfél éves kirándulás az államigazgatásban, informatika területen, változásmenedzsment vezetőként. Vezetőfejlesztő programok, stratégia és HR folyamat tanácsadás, szervezetfejlesztési és HR projektek vezetése magyar és német nyelvterületen. 2020 óta Bécsben él, People & Culture vezető a SMATRICS-nál, Ausztria piacvezető elektromos autó töltőállomás hálózati megoldásokat fejlesztő green tech scale-up cégénél.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/07/SchB-5.jpg

Schmidt Barbara

Minősített agilis HR szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, KÜRT Akadémia képzésvezető

Sebestyén Éva
Senior HR Business Partner, One Identity

A One Identitynél (korábban Balabit) 2017. júniusa óta dolgozok. Több mint 30 magyar és külföldi line managert és összesen 160+ dolgozót és gyakornokot támogatok a belépésüktől a kilépésükig minden HR-t és munkajogot érintő kérdésben, két telephelyen. A felvásárlás után részt vettem a HR integrációban és azóta is sok helyi és global HR project lebonyolításában. A legfőbb kihívásaink a munkaerő bevonzása és megtartása, ezen közösen dolgozunk az employer branding csapattal.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/11/S.-Éva-2.jpg

Sebestyén Éva

Senior HR Business Partner, One Identity

Jakab Zsanett
HR Director, Commsignia

Zsanett szakmai tapasztalatát sikeres nemzetközi IT start-upoknál szerezte, ahol a skálázódás folyamatát támogatja HR oldalról. Szakterletei közé tartozik a szervezetfejlesztés és szervezeti átalakítások, vezetőfejlesztés, HR stratégia kidolgozása és implementálása, folyamatok kidolgozása és a toborzás. Jelenleg az egyik legsikeresebb magyar start-up HR igazgatójaként dolgozik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/12/Jabab.Zs_.jpg

Jakab Zsanett

HR Director, Commsignia

Danyi Eszter
Employer branding Lead for CEE Region, TATA Consultancy Services

Eszter szakterülete a munkáltatói márkaépítés (employer branding), a munkavállalói élmény (employee experience), a külső és belső kommunikáció, a rendezvényszervezés és a vállalatok társadalmi felelősségvállalása (CSR), illetve az ezekhez kapcsolódó projektek összehangolt koncepcionális megtervezése és működtetésése a stratégia mentén. Az AmRestnél olyan nemzetközi márkákon dolgozott, mint a KFC, a Starbucks és a PizzaHut, és a kommunikációs csatornákat, a KFC karrier oldalának kialakitását vezette az EVP (Employee Value Proposition) alapján. Előtte évekig projektmenedzserként dolgozott a MagNet Banknál, ahol közösségi, adományozási és vállalati önkéntes programokat, valamint ezek kommunikációs tervét alakította ki es menedzselte. Eszter a Takarékbank Employer branding stratégiája alapján irányította a Navigátor programot (Mentor, Márkanagykövet, Szervezetfejlesztési, Coaching), majd csapatával elnyerték a 2020-as Employer Branding Award bronz helyezését. Jelenleg is employer brandinggel foglalkozik a Tata Consultancy Services (TCS) vállalatnál, ahol a Közép-Kelet-Európa régió részére dolgozza ki a munkáltatói márkaépítés és munkavállalói elkötelezettség stratégiát, s ennek égisze alatt kommunikációs kampányokat irányít, folyamatosan együttműködik a régiós HR csapatokkal, innovatív kezdeményezésekkel segíti a munkavállalók elköteleződését, tehetségek bevonzását.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/12/danyi-eszter.jpg

Danyi Eszter

Employer branding Lead for CEE Region, TATA Consultancy Services



Ajánlott képzéseink