Megjelent: 7 éve

Szabadságtervezés, virtuális csapatmunka, felhő alapú számla - három okos megoldás vállalati szoftverekre

Okostelefonról, mozgás közben is irányíthatjuk vállalatunkat - és nem is kell ehhez mélyen a zsebbe nyúlni. Három olyan megoldást mutatunk be összeállításunkban, mely megkönnyíti a cégvezetők, a HR vezetők és az alkalmazottak életét egyaránt.

Számla a felhőből

A papír alapú számla világából sokan a felhő alapú számla világába ugranak, mert a magyar fejlesztésű, szamlazz.hu webes felületen használható, egyszerű, és korlátozásokkal ingyenes számlázó programmal kényeztet. Cikkünk írásakor több mint 13 ezer felhasználóval büszkélkedtek, a kiállított számlák mennyisége pedig meghaladta a 13,6 milliót.

A megoldás segítségével elektronikus vagy papír alapú számlát készíthetünk, felárért a postázást is vállalják. A bankkártyás fizetést is lehetővé teszik, persze ezért már külön fizetni és szerződni kell. Partnereink listáját az interneten található adatokból tölti ki, tehát mindig a legfrissebb adatokkal dolgozik. Olyan további automatizmusok segítik életünket, mint tömeges számlagenerálás, papír alapú számla elektronikus archiválása, ügyfelünk számlabefizetési határidejének lejártára való figyelmeztetés. Egy cégtől több ember is használhatja a számlázó fiókot, külön felhívják figyelmünket, hogy könyvelőnknek is adjunk hozzáférést. Mobilról a mostszamlazz.hu oldalról használható.

Szabadság tervezés mobilon

A nagyobb létszámú vállalatoknál folyamatos gondot jelent a szabadság optimális menedzselése - a munkavállaló és a HR vezető részéről egyaránt. A munkaerőhiánnyal küzdő cégeknél érdemes egy olyan alkalmazást keresni, mely megkönnyíti a kollégák életét.

A munkavállalóinkat érő apró stresszfaktorok egyikét a Login TTWA - AHP szabadságtervező és engedélyező moduljával tudjuk megszüntetni. Alkalmazottunk időben és minden információ birtokában igényelheti távollétét, akár mobil eszközről.

A rendszer könnyen áttekinthető, szemléletes. Munkatársunk látja kollégái szabadnapjait, szabadságát, így annak ismeretében igényli a saját pihenőnapokat, és mindezt két kattintással. A cégvezető vagy HR vezető számára üzenetben érkezik az új szabadság kérés, így semmiről sem marad le.

Az adminisztrációs felületen az előre beállított paramétereknek köszönhetően hamar születik a döntés: kell szabadságot adni vagy a munkáltató szabadon dönthet. Az alkalmazottak adatait a meglévő vállalatirányítási rendszerből vagy Excel táblából nyeri ki az alkalmazás. A szabadság menedzseléséhez nem kell irodában tartózkodni, hiszen mobiltelefonról, táblagépről is elérhető. Demó változata a cégnek írt email után kipróbálható.

Csapatmunka a virtuális valóságban

A vizuális információra támaszkodik a csapatmunkát megszervező Trello megoldása is. A magyar nyelvet is ismerő webes megoldás kártyákkal dolgozik: ezeken a kártyákon adjuk meg feladatainkat, ki a felelőse, a csapatból hányan dolgoznak rajta, mikor van határideje. Ha egy feladat következő szakaszába lépett, akkor a kártyát egyszerűen áthúzzuk a következő munkafázist jelző listába.

Az ingyenes regisztrációt követő bejelentkezés után időrendi vagy feladatok sorrendjében láthatjuk tennivalóinkat. Ha egy határidős feladatra kevesebb, mint egy napunk van, emailben érkezik a figyelmeztetés.

Okostelefonra külön alkalmazást fejlesztettek, hiszen a kisebb képernyőn másképp kell a vizuális információkat elrendezni, a Facebooknál megszokott jelöléssel figyelmeztet új üzeneteinkre.

És plusz egy megoldás

Ha már beszéltünk a Login megoldásáról, érdemes arról is szót ejteni, hogy nagyvállalati környezetben érintőképernyős terminálon működik a már említett szabadságtervező modul. Az alkalmazott belépőkártyájával azonosítja magát a terminálnál, és ott is igényelheti a távollétet.

Ezen a terminálon több munkával kapcsolatos megoldás is futhat. Például a védőeszköz nyilvántartó megoldás, melynek segítségével a HR-osztály nyomon követi a készletek alakulását, kiadják a védőfelszereléseket, rendelnek a fogyó eszközökből - és megelőzik a jogosulatlan felhasználást. Így mindenki nyugodt: az alkalmazott tudja, mikor igényelhet újabb védőfelszerelést és milyent, a munkáltató pedig pontosan tervezheti a szükségleteket, nyomon követi a felhasználást.
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó Kíváncsi vagy, hogy kié lesz Az Év Irodája díj, érdekelnek a legmodernebb irodai megoldások, valamint a magyar és nemzetközi piacot meghatározó szakemberek tapasztalatai? Akkor ott a helyed! KIKET FOGUNK DÍJAZNI?info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Az üzleti hallgatók készen állnak a mesterséges intelligencia munkahelyi használatára

A brit gazdasági szakos hallgatók szerint az ügyfélszolgálati munkakörökre lesz a legnagyobb hatással a mesterséges intelligencia - derül ki egy... Teljes cikk

Iskolapadba ültetheti a vezetőket a mesterséges intelligencia forradalma

A generatív mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankvilágot és új lehetőségek sokasága nyílik meg a pénzintézetek és ügyfeleik előtt.... Teljes cikk

Pánik és potenciál: Mit tanultak a dolgozók a mesterséges intelligenciáról 2023-ban?

A mesterséges intelligencia eddig is jelentős hatással volt a munkánkra, és a jövőben is komoly változásokat eredményezhet. Lássuk, milyen... Teljes cikk