Ciao Mamma - üzleti ebédekhez
Az elmúlt évek nagy fejlesztései megtették a hatásukat, Újbuda látványos változásokon ment keresztül, elképesztő tempóban fejlődik. Ennek a fejlődési hullámnak köszönhetően gasztronómiailag is egyre gazdagabb a régió, ennek a palettának a legújabb színfoltja a a Ciao Mamma Ristorante, amely az igazi olasz konyhát hozza el itt dolgozó, a környéken élő, vagy épp az agglomerációban lakó vendégei számára.
A Ciao Mamma azonban nem csak gazdag, változatos, egészségtudatos és a szezon alapanyagaira épülő ebédmenüvel várja a könyék dolgozóit, hanem lehetőséget kínál konferenciák, nagyobb céges rendezvények - akár zártkörű - lebonyolítására is.
A Ciao Mamma hamisítatlan olasz hangulata az étlap sokszínűségében is megmutatkozik. A nagy szakmai múlttal rendelkező, az olasz gasztronómiában rendkívül jártas Papp Zsolt konyhafőnöknek köszönhetően valóban a római, Róma környéki konyha elevenedik meg a kínálatban, amely mind a húsimádók, mind a vegánok, vegetáriánusok számára tartogat izgalmas tételeket, de a klasszikus tésztaételek rajongói szintén boldogok lehetnek a Ciao Mamma kínálatával.
A helyben készített pizzák tésztája ügyes egyensúlyt alkot az olasz csizma északi területeinek vékony tésztái és a Szicíliában kedvelt vastagabb alapok között, egy olyan kompromisszumot kínálva, amely szinte biztosan mindenki számára tökéletes.
A pizzán kívül érdemes kipróbálni a frissen készített, cserépedényben tálal, bolognai raguval gazdagon megtöltött lasagne-t, a rendkívül lágy, de mégis igen karakteres kacsahúsos, vargányával, szárított paradicsommal ízesített pappardellét, illetve a római születésű klasszikust, a sokak által kedvelt, római születésű Spagetti Carbonara-t, amelyet itt - az eredeti receptúra szerint - tejszín nélkül, sok tojással és pancettával készítenek.
A tészták mellett természetesen a rizottónak is fontos szerep jut, - a megfelelő alapanyagokon kívül - ennél az ételnél elengedhetetlen a gondos elkészítés, amely nagy odafigyelést és időt igényel. A Ciao Mammában mindezt megkapja a rizottó, így olyan kitűnő, krémes, gazdag fogások kerülnek terítékre, mint a vargányával ízesített vagy a körtével és édes gorgonzolával gazdagított rizottó.
Saltimbocca alla RomanaA főételek sorában is csupa itáliai kedvenc köszön ránk, a szintén ikonikus Ossobuco, amelyhez vele sült zöldségeket és sáfrányos riszt kínál a séf, vagy a zsályás-sonkás Saltimbocca alla Romana, amelyhez egy pikáns fehérbor mártást kínál és zellerrel megbolondított burgonyapürét. A tenger gyümölcseit kedvelő vendégek sem maradnak éhen, az étlapon - többek között - grillezett lazac és tengeri vörös sügér is található.
- 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is! Részletek Jegyek
- 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni. Részletek Jegyek
- 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége. Részletek Jegyek
- 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni Részletek Jegyek
Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk
Mit hoz a 2024-es év? Könnyebb lesz a pálya az üzleti szektornak? Vagy a kiszámíthatatlanság, fenyegetettségi helyzetek kereszttüzében kell továbbra... Teljes cikk
Az elmúlt években a kerékpár és az elektromos kerékpár egyre népszerűbbé vált a munkába járás és szabadidős tevékenységek során egyaránt.... Teljes cikk
- Az üveg főzőlap megfelelő tisztítása 2 hónapja
- Hogyan építsük a vállalati kultúrát hibrid munkavégzés esetén? 2 hónapja
- Így járulhat hozzá a HR a vállalati sikerhez: a HR-es mint az üzleti stratégiaalkotás résztvevője 2 hónapja
- Az üzleti gondolkodás fejlesztése a HR-ben 3 hónapja
- Hangolódjunk együtt az új kihívásokra! 3 hónapja
- 5+1 ok, amiért a Hotel Ózon a tökéletes helyszín cégük rendezvényének 3 hónapja
- Gyakorlatorientált HR-képzés, piacképes diploma 3 hónapja
- Gondolataink és aztán tetteink formálják a valóságot. A jelent és a jövőt. A közös cél és értékrend azonnal összekapcsol 4 hónapja
- A távmunka nem öli meg az üzleti utazást, csak átalakítja azt 4 hónapja
- Csapatépítési trendek - 2024. Építs agilis csapatot! 4 hónapja
- Ünnepi rendezvények jogi kockázatokkal 5 hónapja