Megjelent: 7 éve

Két helyszín, ahol igazi élmény egy téli konferencia vagy tréning is

Közeleg az év vége. Itt az ideje kiértékelni az elmúlt hónapok eseményeit, megköszönni a munkatársak áldozatos munkáját és egy kis lazítással erőt gyűjteni az új esztendő kihívásaihoz. Ez az esemény fontos állomás minden vállalkozás életében, amit érdemes emlékezetessé és meghitté tenni.


Az ország legszebb részein kínálunk lehetőségeket konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek szervezésére színvonalas és teljes körű szolgáltatással, így

Ön is vendég lehet a saját rendezvényén.


Válasszon a Balaton közelében vagy a hegyvidéken található szállodáink közül. A siófoki Residence Balaton****superior és a mátraházai Residence Ózon****superior már bizonyított: kiváló vendégértékelésekkel és számos rangos szakmai elismeréssel rendelkeznek. Mindkét helyszínen tapasztalt, elhivatott csapatunk biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire fordíthatja.


Otthont adunk karácsonyi partijának, évzáró rendezvényének!



Karácsonyi partik, évzáró rendezvények, kísérő programok


A legfontosabb rendezvény információk szállodáinkról:

•  Kényelmes, nagyméretű, légkondicionált kétágyas szobák, melyek mindegyike két különágyasként is használható
• Igény esetén exkluzív, saját pezsgőfürdővel rendelkező lakosztályok
•  Konferencia terem kapacitás 10 főtől akár 250 főig (egy időben akár 8 különterem használható, mindegyik természetes fénnyel megvilágított és légkondicionált)
•  7-22 óráig nyitva tartó wellness részleg
•  Csapatépítések, komplett esti programok szervezése, lebonyolítása

Konferencia szolgáltatások:
A céges rendezvények résztvevőit természetes fénnyel megvilágított, technikailag jól felszerelt konferencia- és szekció termek várják.
A napi munkát változatos étel- és italkínálatú kávészünetekkel, a lazításra szánt időt pedig számtalan szabadidős programmal tesszük még kellemesebbé.

Gasztronómia - Megadjuk a módját!
A gasztronómia számunkra szakácsművészet, ínyencmesterség.
Az exkluzív éttermeinkben igazi finomságokat, gasztronómiai különlegességeket szolgálunk fel. Az ínycsiklandó fogások mellett kiváló, díjnyertes hazai borok zamatát élvezhetik a vendégek. Éttermeinkben tányérszervízes-, svédasztalos- illetve á la carte étkezésre egyaránt van lehetőség.

Egy kis ízelítő a téli indoor- és outdoor lehetőségekből:


  • Forralt boros kincskeresés
  • Az eltűnt ajándékok nyomában
  • Mézeskalácstőzsde
  • Segway vagy snowsegway
  • Bűvész
  • Sztárfellépők, zenekarok
  • Dj, karaoke show


Bemutatkozik a Residence Balaton****superior



A Balaton mellett, nyugodt és szép környezetben található szálloda 4 konferencia- és 3 szekció teremmel, profi technikai háttérrel rendelkezik. Termei variálhatóak, oszlopmentesek, jól hangszigeteltek, és biztosított bennük a természetes fény. Bőséges, változatos a kávészünetek kínálata, amelyben az egészséges táplálkozás is nagy hangsúlyt kap.

A hotel 57 ízlésesen és elegánsan berendezett, erkélyes szobával, összesen 126 szálláshely kapacitással rendelkezik. Kedvelt konyhája, illetve 150 férőhelyes étterme rugalmasan alkalmazkodik a speciális igényekhez is. Az elismerések közül kiemelnénk, hogy a Tripadvisor utazási értékelő weboldal által összeállított Travellers' Choice Díjat 2015 után 2016-ben is elnyerte, de bekerült a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz TOP 10 Wellness szállodái közé is, illetve a Magyar Turizmus Minőségi díját is megkapta.

A szálloda egyik nagy vonzereje a Wellness Oázis, amely hosszú nyitvatartási idővel, 7-22 óra között várja a vendégeit. A rendezvények, tréningek szervezői többféle színes bel- és kültéri programlehetőség közül választhatnak. A téli balatoni táj és Siófok látványosságainak megtekintése mellett igazán hideg téli napokon különleges élményt ígér a befagyott tó látványa, vagy a korcsolyázási-, fakutyázási lehetőség.

A fővárostól 45 percnyire található, ingyenes parkolóhelyekkel rendelkező Hotel Residence Balaton****superior könnyen megközelíthető az M7-es autópályáról.



Bemutatkozik a Residence Ózon****superior



A hegyvidéki Mátra ősfákkal borított rejtekén található egyedi hangulatú szálloda, Kékestetőre néző, lélegzetelállító panorámával várja vendégeit.

A hotel két, egyenként 260 négyzetméteres, hangszigetelten 4 részre osztható, természetes fénnyel rendelkező, profi technikai eszközökkel felszerelt konferenciateremmel, és 78 ízlésesen és elegánsan berendezett szobával, köztük jacuzzis lakosztályokkal, és összesen több mint 160 szálláshely kapacitással rendelkezik.

Vendégeink folyamatosan kiemelik az étkezések minőségét és változatosságát. A kétszintes wellness részleg hosszú nyitvatartási idővel, 7-22 óra között várja a vendégeit. A szálloda panoráma szaunáját az ország 5 legszebbje között tartják számon.

A rendezvények, tréningek szervezői sokféle színes bel- és kültéri programlehetőség közül választhatnak. A szállodát körülölelő 3,2 hektáros terület már maga számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az erdei sport-, és szabadidőparkjával, illetve egy 20-állomásos erdei akadálypályával. Kilenclyukú minigolf pálya, salakos teniszpálya, füves labdapálya, bowling, biliárd, és csocsóasztal is várja a sportolni, szórakozni vágyókat. A téli sportok szerelmesei közeli sípályák, a kirándulást kedvelők számtalan turistaút közül válogathatnak.
A Hotel Residence Ózon****superior érdemeire már a szakma is felfigyelt. A szálloda megkapta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, és bekerült a Gault&Millau TOP 10 Wellness hotelei közé. Előkelő elismerésben részesült a Tripadvisor oldal Travellers' Choice 2015 - TOP 25 kategóriájában, továbbá háromszoros Superbrands-díjas, emellett a legrangosabb hazai kitüntetésként a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2015-ben az Év Szállodájának választotta.

Az ingyenes parkolóhelyekkel rendelkező szálloda Budapestről 1 óra alatt elérhető.


Több élmény - Több rugalmasság - Több figyelem
Residence Hotels
Geiger Violetta
[email protected]
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó Kíváncsi vagy, hogy kié lesz Az Év Irodája díj, érdekelnek a legmodernebb irodai megoldások, valamint a magyar és nemzetközi piacot meghatározó szakemberek tapasztalatai? Akkor ott a helyed! KIKET FOGUNK DÍJAZNI?info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Idegenrendészeti törvény: első tapasztalatok - szakmai tájékoztató reggelit szervez az Expat Center

Megjelent az új idegenrendészeti törvény végrehajtási rendelete, újra be lehet nyújtani tartózkodási engedély iránti kérelmeket az Országos... Teljes cikk

Munkaerőpiaci fordulatok: Innováció és alkalmazkodás a HR-ben

A vállalatoknak 2024-ben is nagy kihívásokkal kell szembenézniük a munkaerőtoborzás, valamint munkaerőmegtartás tekintetében, hiszen a... Teljes cikk

A legdrágább munkakör a betöltetlen munkakör. De mennyi az annyi?

Minden betöltetlen kulcspozíció veszteségforrás, mert jelentős termeléskieséssel jár, a meglévő állományra nehezedő többletterhelés okozta... Teljes cikk