kapubanner for mobile
Megjelent: 17 éve

Milyen HR-rendezvényekre érdemes ellátogatni tavasszal?

Számos érdekes rendezvény várja a HR területén tevékenykedő szakembereket márciusban és áprilisban. Ezekből teszünk közre most néhányat. A kínálatban szerepelnek speciális képzések, konferenciák, lehet válogatni a tavaszi állásbörzékből, és természetesen folytatódik a HR Mesterkurzus is.

A HR szakmai rendezvények legátfogóbb gyűjtőbázisául szolgáló aloldalunk, a HR Club segítségével ízelítőül csokorba szedtük a legkeresettebb témák alapján az elkövetkezendő két hónap HR eseményeit.

március

március 5.: munkajogi képzés lesz a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézetben, amelyen a Munka Törvénykönyvének áttekintése; a munkaviszony alanyai; a munkaviszony létesítése, a munkaszerződés módosítása; a munkaviszony megszűnése és megszüntetésének formái, a munkabér fajtái és egyéb elemei; a rendkívüli munkavégzés díjazásáról nyerhetnek naprakész ismereteket a részt vevők.

március 7.: KPMG-BME Akadémia - Vezetői Akadémia 2. modul, Vezetői és vezetési stílusok - problémás emberek kezelése. A képzésen a vezetői szerepekről, a jó vezetőkkel szembeni követelményekről, vezetési stíluselméletekről hallhatnak az érdeklődők.

március 6-7.: A Szegedi Tudományegyetemen tizenkettedik alkalommal rendeznek meg országos cégek részvételével állásbörzét. A rendezvény ideje alatt, előzetes időpont egyeztetés mellett lehetőség van bemutatkozó cégelőadások, promóciók tartására.

március 7-8.: Tanácsadói coaching képzés lesz. A GROW-TMI Vezetés- és Szervezetfejlesztési Kft. immár negyedik éve szervez ilyen képzést, ezúttal hivatásos tanácsadók számára.

március 8.: Karrier7 Állásbörze, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karon tevékenykedő Hallgatói Önkormányzatnak és az AIESEC-PSZF Helyi Bizottságának már harmadik alkalommal szervezett programja. Ennek keretében segítséget kívánnak nyújtani a hallgatóknak, a részükre szervezett előadás- és tréningsorozattal, melyben megismerkedhetnek az álláskeresés rejtelmeivel. A Karrier7 utolsó napján, egy speciális Pénzügyi és Számviteli
Szakbörzén, a diákok alkalmazhatják frissen szerzett ismereteiket.

március 21.: HR Mesterkurzus, amelyen a foglalkoztatást érintő járulékváltozásokról hallgathatnak meg érdekes előadásokat.

március 28.: Az IAESTE Hungary Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének Bánki Donát Helyi Bizottsága nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapesti Műszaki Főiskolán az Állásbörzét.

április

április 2.: 10 alkalomból álló alapozó és felfrissítő trénerképzés indul azok számára, akik affinitást éreznek magukban arra, hogy a tréneri pályán dolgozzanak, meg akarják ismerni a tréneri szakma hátterét és gyakorlatot akarnak szerezni csoport előtti munkában.

április 11.: HR Mesterkurzus, amelyen a coaching új megoldásairól lesz szó.

áprillis 16.: Munkajog a gyakorlatban címmel lesz tréning, amelyet munkavállalókkal, alkalmazottakkal napi kapcsolatban álló vállalatvezetőknek, személyzeti vezetőknek, illetve a munkaügyi kapcsolatokat napi szinten irányító, emberierőforrás-gazdálkodással foglalkozó munkatársaknak ajánlanak, akik a társaság és a munkavállaló közötti kapcsolat alakulásáért felelősek. A tréningen a munkajogi sarokpontokat ismerhetik meg.

április 18-19.: Karrierexpo 2007. A Budapesti Corvinus Egyetemen főként közgazdászokat, társadalomtudományok szakembereit, államigazgatási (közigazgatási) szakértőket és élelmiszermérnököket képeznek, ugyanakkor a rendezvény országos jelentőségű, hiszen az ország szinte valamennyi felsőoktatási intézményéből érkeznek érdeklődők.

április 24.: Munkatársak professzionális kiválasztása címmel indul képzés a WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézetben. A program célja egy teljes kiválasztási folyamat megtervezése, egy adott munkakör legmegfelelőbb kiválasztási módszerének meghatározása.

április 25-26.: Műegyetemi Állásbörze 2007 a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Európa harmadik és a Közép-európai régió legnagyobb és legrangosabb állásbörzéjével a műszaki, informatikai, gazdasági, pénzügyi és természettudományi diplomát szerző végzős hallgatók, illetve a néhány éve végzett szakemberek és az őket alkalmazni kívánó cégek számára kívánnak találkozási és kapcsolat-felvételi lehetőséget teremteni.

április 25-27.: Teljesítmény-menedzsment képzést tartanak a Hotel Griffben, ahol egyebek mellett az integrált teljesítménymenedzsment koncepcióját, a dolgozók maximális teljesítményét és elkötelezettségét biztosító vezetési technikákat ismerhetnek meg az érdeklődők.

Ezek a felsorolt rendezvények ízelítőül szolgáltak az elkövetkezendő hetek gazdag HR-szakmai rendezvényeinek kínálatából. A felsorolt-, és további rendezvények helyszíneiről és részleteiről bővebben a HR Club oldalán olvashat az alábbi linkre kattintva: http://www.hrclub.hu.



  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
A tanár is munkavállaló!?

Employer branding, toborzás, munkáltatói márka, karrierút, megtartás, juttatások, bérbenchmark stb. Szinte már elcsépelt szavak, unalomig... Teljes cikk

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, azaz „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító... Teljes cikk

Hányan vannak azok, akik munka nélkül egyáltalán nem engedhetnék meg maguknak a tanulást?

Az Eurostudent legfrissebb felmérése szerint hazánkban a felsőoktatásban tanuló hallgatók egynegyede (25%) közepes anyagi nehézségekkel küzd, míg a... Teljes cikk