kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Megmutatjuk a sikeres apróhirdetés feladás titkait

Egyre több ember használja a népszerűbb apróhirdető oldalakat, vagy vásárlás, vagy eladás céljából. A kínálat egyre nagyobb, az emberek pedig egyre jobban belejönnek használatukba és tapasztalatot szereznek. Eladni mindenki szeretne, hiszen egy ideig mindenki mindent megtart, majd egy idő után eszébe jut, hogy talán még egy jó kis üzletet is kihozhat ebből!

Az interneten való eladáshoz sok minden nem szükséges, de vannak olyan apróságok, amiken eldőlhet a hirdetésünk népszerűsége.

Vannak ugyanis olyan hirdetések, amik évek óta fent vannak az interneten és csak azért nem csap le rájuk senki, mert 1-2 dolog hiányzik belőle. Megmutatjuk most tehát azokat a fontos dolgokat, amiket mindenképp oda kell figyelni, apróhirdető portálon szeretnénk eladni.

A legfontosabb tanácsok hirdetés feladáshoz

Ha eladni szeretnénk az apróhirdető oldalakon, akkor az egyik legelső és legfontosabb tudnivaló, hogy mindig valós adatokkal regisztráljunk oda! Egy cicababa25 felhasználónév nem biztos, hogy ez esetben megfelelő választás lenne. A regisztráció során szükségünk lesz egy aktív e-mail címre, egy jelszóra és egy felhasználónévre.

Ezután sok esetben várost, régiót és telefonszámot is elkérnek.
Az e-mail cím azért fontos, hogy aktív legyen, hiszen ide fogunk kapni egy aktiváló levelet, melyre szükségünk lesz regisztráció során, de erre az e-mail címre kapunk akkor is értesítést, ha valaki érdeklődik a hirdetésünkkel kapcsolatban.

Miért fontos a fénykép feltöltése



Az egyik legfontosabb dolog a hirdetésfeladással kapcsolatban, hogy profilunkra töltsünk fel magunkról egy profilképet. Ennek a képnek köszönhetően jobban meg fognak bennünk bízni a jövendő vásárlók, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy olyan hirdetésre, ahol profilkép sincs feltöltve, alig kattintanak páran.

A másik fontos dolog, ha sikeresen akarunk hirdetést feladni, az az eladott árucikk fotója! Ilyenkor arra fontos ügyelni, hogy jó minőségben készítsünk fényképet. Ne legyen homályos, sötét a kép. Célszerű 3-4 képet is feltölteni egy tárgyról, így az ember minden oldalról szemügyre veheti, hogy miért fog pénzt kiadni.

Hatásvadász hirdetés? Csak az igazat!



A hirdetés címe legyen kellően figyelemfelkeltő de sose essünk túlzásba! Jól hangzik egy „sosem használt, vadonatúj farmernadrág” című hirdetés, ám ha a vásárló egy használtabb darabot kap, eléggé megüthetjük a bokánkat.

Nyugodtan írjuk oda tehát ha valami használt, de a címbe az is jó, ha a márkát is leírjuk! Ha bármilyen hiba, szakadás, törés van az eladni kívánt tárgyunkon, azt mindenképp jelezni kell részletesen a hirdetés leírásában, esetleg a hibáról egy külön fényképet is érdemes feltölteni, így majd senki nem fogja becsapva érezni magát.

Legyünk reálisak az árral kapcsolatban



Ha használt, ha új termékről van szó, biztosan olcsóbbért kell adnunk, mint a bolti rá. Hiába nem volt rajtunk egyszer se az a kabát és még a címke is megtalálható rajta, senki nem fogja bolti árért megvásárolni, hiszen egyre nagyobb a kínálat az online piacokon, tehát bőven van miből válogatnia az embernek.

A legjobb az, ha szemfülesek vagyunk és utána járunk, hogy más, a hasonló minőségű és hasonló állapotban lévő tárgyait milyen árért kínálja. Próbáljunk meg reálisak maradni és elvonatkozni attól, hogy minket milyen érzelmek fűznek az aktuális dologhoz. Például egy ruha, amit még a nagymamánk ajándékozott nekünk lehet, hogy számunkra sokkal többet ér, hiszen érzelmileg kötődünk hozzá.

Apróhirdetés feladás során legyünk gördülékenyek és kedvesek a vevőkkel, hiszen sok esetben az eladó stílusa is sokat dob az egészen.
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Évi 70 millió forintos fizetésért keresnek háziorvost

Évi 150 ezer fontért, azaz mintegy 70 millió forintért keresnek az Egyesült Királyság legtávolabbi, legeldugottabb szigeteinek háziorvosi... Teljes cikk

Ittasan dolgozó buszsofőr ellen mondták ki az ítéletet

Nem jogerősen egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt az Egri Járásbíróság egy ittasan dolgozó buszsofőrt Egerben - közölte a Heves... Teljes cikk

Autószerelő drogdíler ellen emeltek vádat, aki műhelyében árulta a kábítószert

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem, új pszichoaktív anyaggal... Teljes cikk