kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Hogyan válassz közvetítőt?

Nem könnyű a termelő cégek mai helyzete, ha a legjobb munkatársakat szeretnék magukhoz csábítani. Sokan érzékelik ezt a problémát, és egyre több kölcsönző, közvetítő jelenik meg a piacon. Azonban ha valódi megoldást akarunk, akkor meg kell találnunk azt a profi humán szolgáltatót, munkaerő kölcsönzőt, és közvetítőt, amely rendelkezik azokkal a kompetenciákkal, amelyeknek például egy termeléssel foglalkozó vállalkozás, vállalat, vagy egy újonnan a piacra lépő humán szolgáltató természetes módon nincs a birtokában.

images

images

Ha új munkatársa(ka)t keresünk termelő vállaltunkhoz, nem elég csak egy hirdetést feladni, és várni a jelentkezők garmadáját. Ha nem foglalkozunk a toborzás kérdésével napi szinten, akkor nem fogjuk tudni, hogy pontosan hol is keressük a számunkra legmegfelelőbb munkatársa(ka)t. Ha nem ismernek minket, vagy ne adj Isten rossz híreket hallottak felőlünk, akkor biztosan átlapoznak a hirdetésünkön.

Ha meg is találjuk az új munkatársainkat, a statisztikák szerint nagy az esélye, hogy az első pár hónap során vagy a mi részünkről bizonyosodik be sokuknál, hogy nem fogják tudni hosszú távon ellátni a feladataikat, vagy már akár pár nap után otthagynak minket különböző okokból. Mindez rengeteg plusz időt, és energiát köt le (pl.: munkaszerződés kötés, bejelentés, bérszámfejtés, kiléptetés, határidők figyelése, stb.) vállalatunk adminisztratív részlegénél.

Egy profi csapat leveszi ezeket a terheket a vállunkról. De miről is ismerszik meg a megfelelő humán szolgáltató?


  • Egyrészt pénzügyileg biztos lábakon áll. Hosszú ideje bizonyított, a kölcsönzött munkavállalóinak jogszerű foglalkoztatást biztosít.
  • Rendelkezik a megfelelő kapcsolati tőkével. Tudja, hogy hol kell keresni a potenciális munkavállalókat, és el is tudja Őket érni.

  • Megfelelő bizalmi tőkét alakított ki a tevékenységi területén, aminek köszönhetően az álláskeresők szívesen fogadják az ajánlataikat.
  • A megfelelő információk birtokában képes eloszlatni az adott megbízóval, foglalkoztatóval kapcsolatos ellenérzéseket.
  • Az álláskeresőket részletesen tájékoztatja a munkakörről, felméri kvalitásukat, megszervezi a felvételire való be-, és hazajutásukat.
  • Saját szerződéses munkásjárataival biztosítja a munkavállalók munkába járását olyan településekről, területekről is, ahonnét egyébként ez nem lenne megoldható. Ezáltal kiszélesíti a munkaerő-piaci lehetőségeinket.
  • Szálláslehetőséget biztosít azoknak, akik távolabbról származnak, legyen szó akár határon innen, akár határon túlról érkező munkavállalókról.
  • A foglalkoztatás során ellátja a jogszabályoknak megfelelő munkaügyi adminisztrációs, bérszámfejtési, és TB ügyintézést, ügyfélszolgálata révén pedig személyes kapcsolatot tart fenn a munkavállalókkal, kezeli problémás ügyeiket.


Egy szó mint száz, leveszi a vállunkról a toborzás, foglalkoztatási adminisztráció, munkásjárat-, és szállásszervezés terhét, mellyel megkímél minket rengeteg idegeskedéstől is, ezzel biztosítja számunkra azt, hogy arra koncentrálhassunk, amiben a legjobbak vagyunk, a termelésre.

Jáger László
Man at Work - Toborzási vezető

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
33 ezer állás vár betöltésre: több lett a hirdetés márciusban

Februárról márciusra 31 665-ről 33 089-re nőtt a magyar weben meghirdetett álláshirdetések száma. Ez közel 1424-gyel-gyel több az előző... Teljes cikk

Mit tud Debrecen?

Egyre nagyobb a verseny a tehetségekért, a minőségi munkaerőért. Különösen igaz ez Debrecenre és térségére, amely beruházások tekintetében az... Teljes cikk

Munka kisgyermek mellett: miért előnyös a kismama-szövetkezet?

A gyesen, gyeden levők számára létrehozott szövetkezeti foglalkoztatási forma 2021 második felétől létezik. Akkor négy-öt szövetkezet indult el,... Teljes cikk