SODEXO 
Megjelent: 18 éve

Sodexho: Cafeteria-tanácsadás

A Sodexho Pass Hungária Kft. több mint 8 ezer ügyfele igazolja, hogy adminisztrációt és időt takarít meg, ha adómentesen adható utalványokkal támogatja dolgozóit. A Sodexho Pass jelenleg hétféle utalványt forgalmaz, melyek országszerte közel 43 ezer elfogadóhelyen válthatók be. A cég új szolgáltatása a cafeteria-tanácsadás, mely megoldást nyújt a juttatási rendszerek bevezetése során.

images

A Sodexho Pass Hungária Kft. 2005-ben bővítette tevékenységi körét a cafeteria üzletággal - tudtuk meg Frankó Éva cafeteria-szakértőtől -, melynek egyik fő szolgáltatása a cafeteria-tanácsadás.

- Egyre több partnerünk részéről merül fel az igény, hogy utalványainkat egy rugalmas juttatási rendszer keretei között adják, ezért kérik támogatásunkat a cafeteria bevezetésében. Komplex szolgáltatásunk keretében tájékoztatást adunk az aktuális jogszabályokról, illetve segítséget nyújtunk a juttatási rendszer bevezetésének bármely fázisában - igény szerint. A cafeteria rendszerrel kapcsolatban önálló honlapot is készítettünk, mely a www.cafeteriamegoldas.hu címen található meg.

Egyre népszerűbbek az utalványok
A Sodexho Pass azonban egyelőre az utalványairól ismert, és az elmúlt 12 év során ezzel nyert meg több mint 8000 ügyfelet.

- Büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásaink magas színvonalának és a partnereinkkel kialakított jó kapcsolatoknak köszönhetően ügyfeleink hűségesek hozzánk - fűzi hozzá ehhez a tényhez Kerékgyártó Judit marketingigazgató. - Az utóbbi évek kedvező törvényi változásainak hatására megemelkedtek az egyes utalványainkhoz kapcsolódó, adómentesen juttatható összegek. Ennek hatására például egyre többen választják - akár a cafeteria rendszer keretein belül is - MELEGÉTEL utalványunkat, mely fejenként havi kilencezer forint értékben adómentesen adható. Szintén nagyon népszerű a 6 különböző kategóriában adható és választható AJÁNDÉK utalványunk, mely igen kedvelt juttatás nőnap és húsvét alkalmából is.

Országos beváltóhálózat
- A már említett hétféle - Enni-Kék, Melegétel, Internet, Kultúra, Ajándék, Iskolakezdési támogatás és Sport - utalványt országszerte közel negyvenháromezer elfogadóhelyen lehet beváltani. Szolgáltatásunk alapeleme az elfogadóhálózat, amelynek fejlesztésén kifejezetten egy erre a célra dedikált csoport dolgozik. Mindemellett több csatornát biztosítunk - külön telefonvonalat, e-mailes ajánlási lehetőséget - amelyeken keresztül új üzleteket javasolhatnak a felhasználók, illetve maguk a kereskedők is jelentkezhetnek. Az idei év indításának egyik újdonsága, hogy a Sodexho Pass ENNI-KÉK utalványt rendelők 2006. január 1. és március 31. között 5 százalékos kedvezményt kapnak országszerte bármely SPAR, INTERSPAR és Kaiser's üzletben, amennyiben 4000 forint értékű utalvánnyal fizetnek a pénztárnál. Partnereink az aktuális akciókról mindig a honlapunkon találnak bővebb információt - mondja kérdéseinkre válaszolva Kerékgyártó Judit.

Kevesebb adminisztráció
- Az utalványok használata mellett fontos érv az egyszerű adminisztráció, mivel alkalmanként csak egy megrendelés elkészítésére és egy számla feldolgozására van szükség - folytatja Kerékgyártó Judit. - Ha a béren kívüli juttatásokat utalványok formájában osztják ki, mindkét félnek előnyösebb: a cég időt takarít meg az egyszerűbb elszámolási móddal, a dolgozóknak pedig nem kell megelőlegezniük a számlák ellenértékét.

Gyors kiszolgálás
- A megrendeléseket három-öt nap az átfutási idővel teljesítjük. Egyéni igények kielégítésére is lehetőség van: például az utalványokat nevesíteni is lehet, vagyis minden dolgozó névre szólóan kaphatja meg őket - sorolja a rendszer további előnyeit befejezésül Kerékgyártó Judit.

  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Az Év Irodája Konferencia & Díjátadó Kíváncsi vagy, hogy kié lesz Az Év Irodája díj, érdekelnek a legmodernebb irodai megoldások, valamint a magyar és nemzetközi piacot meghatározó szakemberek tapasztalatai? Akkor ott a helyed! KIKET FOGUNK DÍJAZNI?info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.23Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban A képzés célja: A HR munka modern személetének és mérésének, számításának gyakorlati ismerete. A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek