kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Szabadságtervezés, virtuális csapatmunka, felhő alapú számla - három okos megoldás vállalati szoftverekre

Okostelefonról, mozgás közben is irányíthatjuk vállalatunkat - és nem is kell ehhez mélyen a zsebbe nyúlni. Három olyan megoldást mutatunk be összeállításunkban, mely megkönnyíti a cégvezetők, a HR vezetők és az alkalmazottak életét egyaránt.

Számla a felhőből

A papír alapú számla világából sokan a felhő alapú számla világába ugranak, mert a magyar fejlesztésű, szamlazz.hu webes felületen használható, egyszerű, és korlátozásokkal ingyenes számlázó programmal kényeztet. Cikkünk írásakor több mint 13 ezer felhasználóval büszkélkedtek, a kiállított számlák mennyisége pedig meghaladta a 13,6 milliót.

A megoldás segítségével elektronikus vagy papír alapú számlát készíthetünk, felárért a postázást is vállalják. A bankkártyás fizetést is lehetővé teszik, persze ezért már külön fizetni és szerződni kell. Partnereink listáját az interneten található adatokból tölti ki, tehát mindig a legfrissebb adatokkal dolgozik. Olyan további automatizmusok segítik életünket, mint tömeges számlagenerálás, papír alapú számla elektronikus archiválása, ügyfelünk számlabefizetési határidejének lejártára való figyelmeztetés. Egy cégtől több ember is használhatja a számlázó fiókot, külön felhívják figyelmünket, hogy könyvelőnknek is adjunk hozzáférést. Mobilról a mostszamlazz.hu oldalról használható.

Szabadság tervezés mobilon

A nagyobb létszámú vállalatoknál folyamatos gondot jelent a szabadság optimális menedzselése - a munkavállaló és a HR vezető részéről egyaránt. A munkaerőhiánnyal küzdő cégeknél érdemes egy olyan alkalmazást keresni, mely megkönnyíti a kollégák életét.

A munkavállalóinkat érő apró stresszfaktorok egyikét a Login TTWA - AHP szabadságtervező és engedélyező moduljával tudjuk megszüntetni. Alkalmazottunk időben és minden információ birtokában igényelheti távollétét, akár mobil eszközről.

A rendszer könnyen áttekinthető, szemléletes. Munkatársunk látja kollégái szabadnapjait, szabadságát, így annak ismeretében igényli a saját pihenőnapokat, és mindezt két kattintással. A cégvezető vagy HR vezető számára üzenetben érkezik az új szabadság kérés, így semmiről sem marad le.

Az adminisztrációs felületen az előre beállított paramétereknek köszönhetően hamar születik a döntés: kell szabadságot adni vagy a munkáltató szabadon dönthet. Az alkalmazottak adatait a meglévő vállalatirányítási rendszerből vagy Excel táblából nyeri ki az alkalmazás. A szabadság menedzseléséhez nem kell irodában tartózkodni, hiszen mobiltelefonról, táblagépről is elérhető. Demó változata a cégnek írt email után kipróbálható.

Csapatmunka a virtuális valóságban

A vizuális információra támaszkodik a csapatmunkát megszervező Trello megoldása is. A magyar nyelvet is ismerő webes megoldás kártyákkal dolgozik: ezeken a kártyákon adjuk meg feladatainkat, ki a felelőse, a csapatból hányan dolgoznak rajta, mikor van határideje. Ha egy feladat következő szakaszába lépett, akkor a kártyát egyszerűen áthúzzuk a következő munkafázist jelző listába.

Az ingyenes regisztrációt követő bejelentkezés után időrendi vagy feladatok sorrendjében láthatjuk tennivalóinkat. Ha egy határidős feladatra kevesebb, mint egy napunk van, emailben érkezik a figyelmeztetés.

Okostelefonra külön alkalmazást fejlesztettek, hiszen a kisebb képernyőn másképp kell a vizuális információkat elrendezni, a Facebooknál megszokott jelöléssel figyelmeztet új üzeneteinkre.

És plusz egy megoldás

Ha már beszéltünk a Login megoldásáról, érdemes arról is szót ejteni, hogy nagyvállalati környezetben érintőképernyős terminálon működik a már említett szabadságtervező modul. Az alkalmazott belépőkártyájával azonosítja magát a terminálnál, és ott is igényelheti a távollétet.

Ezen a terminálon több munkával kapcsolatos megoldás is futhat. Például a védőeszköz nyilvántartó megoldás, melynek segítségével a HR-osztály nyomon követi a készletek alakulását, kiadják a védőfelszereléseket, rendelnek a fogyó eszközökből - és megelőzik a jogosulatlan felhasználást. Így mindenki nyugodt: az alkalmazott tudja, mikor igényelhet újabb védőfelszerelést és milyent, a munkáltató pedig pontosan tervezheti a szükségleteket, nyomon követi a felhasználást.
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Vajon megtaláljuk az egyensúlyt az ember és az AI között? - avagy az AI emberi arca

Vajon mit tartogat 2024-ben a mesterséges intelligencia? 2023-ban minden eseményen téma volt az AI és ember kapcsolata, hatása egymásra. HR szempontból... Teljes cikk

Az üzleti hallgatók készen állnak a mesterséges intelligencia munkahelyi használatára

A brit gazdasági szakos hallgatók szerint az ügyfélszolgálati munkakörökre lesz a legnagyobb hatással a mesterséges intelligencia - derül ki egy... Teljes cikk

Iskolapadba ültetheti a vezetőket a mesterséges intelligencia forradalma

A generatív mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankvilágot és új lehetőségek sokasága nyílik meg a pénzintézetek és ügyfeleik előtt.... Teljes cikk