kapubanner for mobile

All You Can Move SportPass - FLUKTUÁCIÓ CSÖKKENTÉS

All You Can Move SportPass

Nehéz helyzetben vannak manapság a munkáltatók. Nehéz épkézláb jelölteket találni, sok a kompromisszum, nehéz megtartani a jó munkaerőt.

A fluktuáció komoly költségeket eredményez, nagy súly nehezedik a HR szakemberekre szektortól függetlenül. Vannak ugyan jelenleg populáris szakmák, ezért néhány cég előnyt élvez, de senkinek nem könnyű.

Az okokat nyilván mind látjuk, tudjuk, a megoldást mindenki keresi. Van persze amire nincs ráhatásunk, ugyanakkor a saját eszköztárunk hatékonyságát még növelhetjük.

A rendszeres testmozgás hatásairól akkor is tudunk, ha mi magunk csak az íróasztal és a kávéfőző közti távolságot tesszük meg, naponta akár többször is.

Az viszont bizonyított tény, hogy azok a kollégák, akik rendszeresen sportolnak

  • - jobban teljesítenek
  • - jobban kezelik a stresszt, emiatt
  • - kevésbé hajlamosak a kiégésre
  • - jobban terhelhetők
  • - jobb a kedvük és
  • - kevesebb időt töltenek betegállományban

A felsorolt érvek bármelyike már önmagában is elég meggyőző ahhoz, hogy a kollégákat sportra ösztönözzük.

Ennek leghatékonyabb módját talán egy gyakorlati példa mutatja be legjobban.

Az AYCM SportPass biztosításával kortól, nemtől és a munkavégzés helyétől vagy a lakóhelytől függetlenül minden munkavállalónk igényét kielégíthetjük.

A kollégák akár naponta más sportágat választva kísérletezhetnek, legyen szó úszásról, jógáról, fitneszről, küzdősportokról, teniszről, gokartról, lovaglásról, az AYCM több mint 100 féle mozgásformát kínál, az ország szinte összes sportlétesítményében, AKÁR MINDEN NAP! Az AYCM gyakorlatilag egy olyan bérlet, ami egy uszodabérlet árának töredékéért szinte mindenhova érvényes.

Részletekért keresd az AYCM vállalati kapcsolatok osztályát az [email protected] –n!

További részletekért látogass el a www.aycm.hu oldalra.