Megjelent: 5 éve

Megszűnnek a korlátok, a HR határtalanná válik

A legfrissebb nemzetközi trendeket felvonultató, kontinenseken átívelő konferenciát rendez a Profession.hu.

HR „Határok nélkül, avagy a nagy coming back” címmel rendezi meg a Profession.hu az idei Országos HR Konferenciát és Kiállítást 2015. szeptember 30-án, szerdán. A HR nemzetközileg elismert szakemberei a Budapest Music Centerben gyűlnek össze, hogy megosszák a résztvevőkkel a szakma aktuális trendjeit, és közösen választ keressenek a napjainkban felmerülő kihívásokra.

Martis István, a Profession.hu ügyvezető igazgatója köszöntője után Mike Booker, a StepStone Group nemzetközi sales igazgatója mutatja be azokat toborzási trendeket, amelyek Európát és Magyarországot egyaránt jellemzik. Az előadás során választ kaphatunk arra, hogyan változott a piac, mik az aktuális irányok a HR-ben, illetve miben változtak az álláskeresők és a munkát kínálók elvárásai az utóbbi évek során?

Kitekintünk Európából

A rendezvény keretében megismerkedhetünk a legjobb nemzetközi gyakorlatokkal is, hiszen miután ízelítőt kaphatunk egy haladó nyugat-európai cég toborzási praktikáiból, ellátogatunk más kontinensekre is: az ázsiai trendeket Modla Norbert, Szingapúrban dolgozó HR-vezető, az Egyesült Államokra jellemező sajátosságokat pedig Mary Mantia HR-igazgató mutatja be a konferencia résztvevőinek videós kapcsoláson keresztül. Az előadások során megtudhatjuk, melyek azok a tengerentúli tapasztalatok, amelyek tágíthatnák a magyar gyakorlat perspektíváit?

Menjünk vagy maradjunk?

Paladi-Kovacs Gergely, a brit Vodafone HR Program Managere beszél arról, hogy miben más itthon vagy az Egyesült Királyságban dolgozni. Miért menjünk külföldre? Miért maradjunk itthon? És legfőképp: hogy csábítsunk haza értékes munkavállalókat?

A konferencia résztvevői négy workshop közül is válogathatnak: a Global Mobility, azaz a globalizáció hatásai és a nemzetközi mobilitási trendek, Állásvadászat külföldön, a Mobil trendek és megoldások valamint az employer branding szekciók beszélgetésein tágíthatják az érdeklődők az álláspiac innovációira vonatkozó tudásukat.

A nap során hiánypótló ismereteket szerezhetünk az Y generáció álláskeresési és munkahelyi szokásairól is. Hogyan gondolkodnak és viselkednek az Y generáció tagjai a munkaerőpiacon? Mik a konkrét munkaadói tapasztalatok az elvárásaikkal és a szokásaikkal kapcsolatban? Hogyan lehet elérni, megmozgatni őket? A beszélgetés moderátora Nemes Orsolya, az Y generáció szakértője.

További információ a HR Határok nélkül - Országos HR Konferencia és Kiállítás 2015 honlapján található!

Jelentkezzen most! Kattintson!
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter