Megjelent: 12 éve

Nemzetközi HR menedzsment képzést indít a Sämling Kft.

November 28-án nemzetközi HR menedzsment képzést indít a Sämling Kft. A Magyarországon egyedülálló képzés révén egyszerre szerezhetők meg a legfrissebb szakmai ismeretek és fejleszthetők a szakmai kompetenciák.

images

A vállalatok egyetlen fenntartható versenyelőnye a jövőben azok emberi erőforrás tőkéjében rejlik - állítják a szakértők. Ahhoz, hogy egy vállalat valóban versenyelőnyt tudjon kovácsolni humán tőkéjéből, be kell látnia, hogy HR szakembereinek képzése elengedhetetlen alapkövetelmény.

A humán kontrolling tapasztalatai alapján egy vállalat könyv szerinti értéke és tőzsdei értéke között átlagosan 9-10-szeres eltérés van. Az eltérés egyik igen jelentős okát a humán tőke jelenti, hiszen a hatékony HR tevékenység versenyelőnyhöz juttatja a szervezetet.

A "piac" és a vállalat vezetése egyre nagyobb szaktudást igénylő elvárásokat támaszt a HR szakemberek felé, úgy mint az üzleti szemlélet felvétele, a hatékony stratégiai partnerként való részvétel a vállalat irányításában, a támogató, szolgáltató szerepének az erősítése, a társadalmi és kulturális változások eredményes kezelése. A fentieken túl a HR szakembereknek szakmai karrierjük építése és versenyképes tudásuk fenntartása is komoly kihívást jelent. A HR szaktudás birtoklása, eredményes gyakorlása tehát közös érdeke a vállalatoknak és a humán erőforrásukkal foglalkozó szakembereiknek.

Az is bizonyos továbbá, hogy a HR szakterületen az új szakmai ismeretek és kompetenciák, a naprakész és magabiztos szakmai tudás iránti igények egyre komolyabb elvárásokat támasztanak a képzésükkel foglalkozó intézmények számára is.

Ezért a Sämling Kft. Magyarországon egyedülálló módon november 28-án nemzetközi HR menedzsment képzést indít, amellyel egyszerre szerezhetők meg a legfrissebb szakmai ismeretek és fejleszthetők a szakmai kompetenciák. A képzést (European Business School London MBA kurzusának HR modulja), a legújabb nemzetközi HR trendek mellett számos esettanulmány feldolgozása és tréningszerű elemek teszik gyakorlatorientálttá.

A képzésről bővebben a hivatalos honlapon tájékozódhatunk.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter