Megjelent: 14 éve

Új marketingkommunikációs specialista a Canon CBS üzletágánál

Horváth Tamás az új marketingkommunikációs szakértő a Canon Hungária Kft. a digitális technológiák piacán meghatározó nemzetközi vállalat hazai leányvállalatának, aki a CBS (Canon Business Solutions) üzletág kommunikációs feladatainak támogatásával foglalkozik 2007. július 21-től.

A közgazdász végzettségű szakember korábban a Leo Burnett-nél, a Chili Communications-nél és a DDB Reklámügynökségnél dolgozott marketingkommunikációs területen. Korábbi ügynökségi tapasztalatait a jövőben a Canon irodai multifunkciós berendezései, nagyformátumú nyomtatói és a professzionális nyomtatási-másolási megoldásai, valamint a dokumentum-beolvasók és archiváló rendszerek területén hasznosítja.

Horváth Tamás a Budapesti Közgazdasági és Államigazgatási Egyetemen végzett, angolul tárgyalási szinten, németül középfokon beszél. Szabadidejét sporttal, elsősorban futással tölti szívesen.

  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter