Megjelent: 14 éve

Válogasson kedvére! - Tavaszi HR-rendezvények csokorba szedve

images

Áprilisban és májusban számtalan hasznosabbnál hasznosabb HR rendezvény lesz. A HR szakmai rendezvények legátfogóbb gyűjtőbázisául szolgáló aloldalunk, a HR Club segítségével ízelítőül csokorba szedtük a legkeresettebb témák alapján az elkövetkezendő két hónap HR eseményeit.

Április
10-e: Asszertivitás és együttműködés címmel kétnapos Cegos tréning. Elsősorban vezetőket és kulcspozícióban lévő munkatársakat várnak akik eredményesebbé szeretnék tenni interperszonális kapcsolataikat.
11-én: Kafetéria rendszer, ösztönzés, javadalmazás címmel egynapos Nexon rendezvény, ahol a kafetéria rendszer alkalmazásának alapismereteitől kezdve az adómentesen adható juttatásokig átfogó kafetéria-ismeretekre tehetünk szert.
19-én: HR Mesterkurzus lesz. A méltán kiemelten sikeres rendezvény ezen előadássorozatán -mely egyben a tavaszi utolsó rendezvénye is lesz- a Munkajog - Munkaügyi ellenőrzés címen kaphatunk mély gyakorlati munkajogi ismereteket többek között az FMM
főosztályvezetőjének és az OMMF elnökének előadásában.
24-e: A munkatársak professzionális kiválasztása címmel a WIFI szervezésében egy kifejezetten személyzeti vezetőknek szóló toborzási tréning lesz.
25-én: Munkaidő, pihenőidő, rendkívüli munkavégzés a munkajog aktuális változásainak tükrében című szemináriumot szerveznek a Grand Hotel Hungáriában, amelynek célja a "szabályok rendszerezése esettanulmányok segítségével".
26-27-e: Műegyetemi Állásbörze lesz. Az ország egyik legsikeresebb állásbörzéjére nem csupán álláskeresőként, de munkáltatóként is érdemes kilátogatni a munkaerő-piaci viszonyok alaposabb rálátása érdekében.
27-29-én: Outdoor trénerképző program. Három nap, 15 fős csoportokban tartott trénerképzés a Galyatetőn. Kikapcsolódás és speciális képzés egy helyen.

Május
4-e: A coaching: maga a vezetés címmel egynapos tréninget rendeznek "azoknak a vezetőknek, akik tudatosan vállalják a munkatársaik fejlesztésének felelősségét, s szeretnék ezt összehangolni a szervezet teljesítményének növelésével".
5-6-án: Itt és most! Vezetői készségfejlesztő tréning lesz a budapesti Hotel Aquarius-ban. Egy tréning, amely "kérdésfeltevésre, helyzetértékelésre, tudatosságra bátorít, bővíti vezetői készségeinek arzenálját".
11-12-én: A sikeres felvételi interjú technikája elnevezéssel a Cegos tréninget tart, ahol választ kaphat arra, hogy "Hogyan válassza ki a megfelelő embert az adott pozícióra? Hogyan tartsa kézben a felvételi meghallgatás menetét? Melyek azok a jó kérdések, melyek valóban a jelölt
alkalmasságát tárják fel? Hogyan bizonyosodhat meg döntése helyességéről?".
16-18-án: A 16. Országos Humánpolitikai Konferencia és Kiállítás kerül megrendezésre, amelyen 20 szeminárium, 15 szakmai prezentáció és 4 plenáris ülés várja a látogatókat.
18-án: Figyelő Tehetségmenedzsment Konferencia 2006 című rendezvény lesz a Danubius Grand Hotel Margitsziget-ben. A téma napjaink valóban fontos munkaügyi fókuszpontja, hiszen "a tehetségmenedzsment a legaktuálisabb és legkorszerűbb feladat, mely jelentősen befolyásolja a szervezetek életképességét és versenyelőnyt jelenthet".
29-én: Saját belső erőforrások diagnózisa, kreativitásfejlesztés címmel tréninget hirdettek, amely a saját erősségek megismerésére és ezek révén a nagy koncentrációt igénylő helyzetek megoldására fókuszál.
30-31-e: Stresszkezelés címmel a Humán Telex szervezésében egynapos tréninget szerveznek. A rendezvény elsődleges célja, hogy a résztvevők képesek legyenek megérteni a stressz eredetét, pszichológiáját, továbbá felismerni a stressz okait és kezelni azokat az elsajátított stresszoldó technikák révén.


Ezek a felsorolt rendezvények ízelítül szolgáltak az elkövetkezendő hetek gazdag HR-szakmai rendezvényeinek kínálatából. A felsorolt-, és további rendezvények helyszíneiről és részleteiről bővebben a HR Club oldalán olvashat az alábbi linkre kattintva: http://www.hrclub.hu.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter