Megjelent: 4 éve

Megmutatjuk a sikeres apróhirdetés feladás titkait

Egyre több ember használja a népszerűbb apróhirdető oldalakat, vagy vásárlás, vagy eladás céljából. A kínálat egyre nagyobb, az emberek pedig egyre jobban belejönnek használatukba és tapasztalatot szereznek. Eladni mindenki szeretne, hiszen egy ideig mindenki mindent megtart, majd egy idő után eszébe jut, hogy talán még egy jó kis üzletet is kihozhat ebből!

Az interneten való eladáshoz sok minden nem szükséges, de vannak olyan apróságok, amiken eldőlhet a hirdetésünk népszerűsége.

Vannak ugyanis olyan hirdetések, amik évek óta fent vannak az interneten és csak azért nem csap le rájuk senki, mert 1-2 dolog hiányzik belőle. Megmutatjuk most tehát azokat a fontos dolgokat, amiket mindenképp oda kell figyelni, apróhirdető portálon szeretnénk eladni.

A legfontosabb tanácsok hirdetés feladáshoz

Ha eladni szeretnénk az apróhirdető oldalakon, akkor az egyik legelső és legfontosabb tudnivaló, hogy mindig valós adatokkal regisztráljunk oda! Egy cicababa25 felhasználónév nem biztos, hogy ez esetben megfelelő választás lenne. A regisztráció során szükségünk lesz egy aktív e-mail címre, egy jelszóra és egy felhasználónévre.

Ezután sok esetben várost, régiót és telefonszámot is elkérnek.
Az e-mail cím azért fontos, hogy aktív legyen, hiszen ide fogunk kapni egy aktiváló levelet, melyre szükségünk lesz regisztráció során, de erre az e-mail címre kapunk akkor is értesítést, ha valaki érdeklődik a hirdetésünkkel kapcsolatban.

Miért fontos a fénykép feltöltéseAz egyik legfontosabb dolog a hirdetésfeladással kapcsolatban, hogy profilunkra töltsünk fel magunkról egy profilképet. Ennek a képnek köszönhetően jobban meg fognak bennünk bízni a jövendő vásárlók, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy olyan hirdetésre, ahol profilkép sincs feltöltve, alig kattintanak páran.

A másik fontos dolog, ha sikeresen akarunk hirdetést feladni, az az eladott árucikk fotója! Ilyenkor arra fontos ügyelni, hogy jó minőségben készítsünk fényképet. Ne legyen homályos, sötét a kép. Célszerű 3-4 képet is feltölteni egy tárgyról, így az ember minden oldalról szemügyre veheti, hogy miért fog pénzt kiadni.

Hatásvadász hirdetés? Csak az igazat!A hirdetés címe legyen kellően figyelemfelkeltő de sose essünk túlzásba! Jól hangzik egy „sosem használt, vadonatúj farmernadrág” című hirdetés, ám ha a vásárló egy használtabb darabot kap, eléggé megüthetjük a bokánkat.

Nyugodtan írjuk oda tehát ha valami használt, de a címbe az is jó, ha a márkát is leírjuk! Ha bármilyen hiba, szakadás, törés van az eladni kívánt tárgyunkon, azt mindenképp jelezni kell részletesen a hirdetés leírásában, esetleg a hibáról egy külön fényképet is érdemes feltölteni, így majd senki nem fogja becsapva érezni magát.

Legyünk reálisak az árral kapcsolatbanHa használt, ha új termékről van szó, biztosan olcsóbbért kell adnunk, mint a bolti rá. Hiába nem volt rajtunk egyszer se az a kabát és még a címke is megtalálható rajta, senki nem fogja bolti árért megvásárolni, hiszen egyre nagyobb a kínálat az online piacokon, tehát bőven van miből válogatnia az embernek.

A legjobb az, ha szemfülesek vagyunk és utána járunk, hogy más, a hasonló minőségű és hasonló állapotban lévő tárgyait milyen árért kínálja. Próbáljunk meg reálisak maradni és elvonatkozni attól, hogy minket milyen érzelmek fűznek az aktuális dologhoz. Például egy ruha, amit még a nagymamánk ajándékozott nekünk lehet, hogy számunkra sokkal többet ér, hiszen érzelmileg kötődünk hozzá.

Apróhirdetés feladás során legyünk gördülékenyek és kedvesek a vevőkkel, hiszen sok esetben az eladó stílusa is sokat dob az egészen.
  • 2022.02.01Munkaügyi adatvédelem (GDPR HR-eseknek) Blended képzésünk során a tananyag általános elméleti részét, mely tartalmazza az alapfogalmak, jogalapok és törvények összefoglalását először e-learning videó formában sajátíthatja el. A videó megtekintése után egy fél napos konzultáció keretein belül, feldolgozásra kerül a tananyag további része, melyet online vagy tantermi formában hirdetünk meg. Részletek Jegyek
  • 2022.02.04Sikeres évem lesz! Csoportos coaching az eredményes évért 2022 első heteit éljük. Álmodozunk és tervezgetünk; mi mindent akarunk megvalósítani az idén? Aztán elröppennek a hetek és a hónapok, és azt vesszük észre, hogy sehol sem tartunk ezekkel a tervekkel. Ilyekor elgondolkodunk: hogy lesz ebből sikeres év?! Lehet, hogy veled is megtörtént már ez. Ha azt akarod, hogy az idén másképp legyen, érdemes felkészülni rá! Jelentkezz az eseményre, ahol eszközöket és inspirációt kapsz a tudatos évtervezéshez! Találkozunk? Részletek Jegyek
  • 2022.03.07Hetes Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. A képzés 3 héten keresztül, 2 hétköznap este valósul meg. Igény esetén 3 munkanapra is szervezhető. Részletek Jegyek
  • 2022.04.22BEMUTATKOZIK A teamwork2022 Képzelj el egy olyan kétnapos csapatépítő képzést, amely minden részletében a Te vállalati csapatodról szól. Jelentkezzetek az ország első csapatépítő eseményére, amelyre háromfős vállalati csapatokat várunk! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Nagy visszhangot keltett a Mentőszolgálat új munkaruháit bemutató videója

Néhány óra alatt több mint 100 ezren tekintették meg a videót, ami a mentősök új munkaruháját mutatja be. Teljes cikk

Bűnösnek találták Elizabeth Holmest, akár 20 évet is kaphat csalás miatt a Szilícium-völgy volt ürdvöskéje

Elizabeth Holmes volt a Theranos alapítója, azé a cégé, amely forradalmi előrelépést ígért a vérvizsgálatok terén. A startup egyetlen csepp... Teljes cikk

Lelkészeket és teológusokat toboroz a NASA

A NASA, az amerikai űrkutatási és űrrepülési kormányzati ügynökség lelkészeket és teológusokat vesz fel, hogy segítsenek megérteni, hogyan... Teljes cikk