Personal Hungary 2018.

personal-hungary

Fókuszban az Interaktív HR élmÉNy! Interaktivitás, közvetlen kapcsolat a kiállítókkal és a látogatókkal, workshopok, Touch & Play, MeetingPoint, stb. Rengeteg innovatív megoldás a garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számítását.


Learning by experience

Tanulás és élményszerzés, gyakorlati tapasztalatok útján. A kiállításon igyekszünk mindezt kézzel foghatóvá tenni: Touch & Play a Personal Hungaryn!


Create

Létrehozni, megalkotni valamit elégedetté tesz. A szakmai programok, előadások, kiállítói aktivitások mind az új, értékes kapcsolatok kialakítását és tudás megszerzését szolgálják.


Innovate

Újulás, megújulás. Helyet kap tematikánkban az Employer Branding, a Corporate Health, a digitalizáció és a jövő irodája, de bemutatkoznak a legújabb HR-t segítő termék és szolgáltatások, valamint gondolunk a Startupokra is.


Connect

A kapcsolatépítés a szakmai barátságok kezdete, sokszor a jól működő üzleti kötelék alapja. Idén is arra törekszünk, hogy a kiállítók és a látogatók közelebb kerüljenek egymáshoz.


Biztosítsa a helyét Ön is mielőbb november 7-8-án a Personal Hungary Szakkiállításon, és profitáljon az egész éves megjelenésekből! További információkhoz kattintson ide. http://www.personal-hungary.hu/hu/