kapubanner for mobile

Zukunft Personal Hungary – Generációk találkozása

personal-hungary

Mi a hosszú és boldog élet titka? Számos aspektusból közelítették már meg ezt az esszenciális kérdést, és a megannyi tényező között többen is ugyanarra a fontos megállapításra jutottak: a közösséghez tartozás érzése és a minőségi kapcsolatok évekkel hosszabítják meg az életünket.

Idei kiállításunk fókuszában kapcsolataink, azok minőségei és a bennük rejlő lehetőségek állnak. Ahogyan a kezdetektől fogva mindig, 2018-ban még inkább a Generációk találkozásának színterévé válunk, ahol a fiatalabb korosztály dinamikáját és a digitális technológiák világát az idősebb korosztály munka- és élettapaszalatával ötvözzük. Akárcsak egy több generációs családban és cégben, itt is mindenkinek megvan a maga szerepe, és helyet kapnak azok a különböző gondolatok, ötletek is, melyekből a generációk közösen, egymást segítve, támogatva hozzák létre a jövőnket formáló változásokat.

Mert az irány a jövő! Ennek szellemében 2018. március 19-én egy fontos változás történt a Personal Hungary életében: kiállításunk Zukunft Personal Hungary néven újult meg. A változás nem csupán a budapesti kiállítást érinti, hanem a cégcsoport összes emberierőforrás szakkiállítását és konferencia-sorozatát is, melyek ezáltal egységes brand alatt folytatják útjukat.

A Zukunft ugyanis németül jövőt jelent, a jövőt pedig együtt építjük 2018. november 7-8-án a Zukunft Personal Hungary-n!

Idén is rengeteg programmal, színes előadással, izgalmas workshoppal, innovatív megoldással és kapcsolatépítési lehetőséggel készülünk. Az évek óta népszerű MeetingPoint továbbra is segíti résztvevőinket megtenni a kezdő lépést a sikeres szakmai kapcsolatok felé, míg a Touch&Play keretében lehetővé tesszük a gyakorlati tapasztalatok útján történő tanulást és élményszerzést. Kiemelt hangsúlyt kap az Employer Branding és a Corporate Health, melyek egyre inkább kulcsfontosságú szerepet töltenek be az üzletileg eredményes és fenntartható működésű munkahelyek megvalósításában.

Szeretettel várunk kiállítóként és látogatóként egyaránt 2018. november 7-én és 8-án a Zukunft Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállításon!

További információkhoz kattintson ide. http://www.personal-hungary.hu/hu/