ATS + KARRIERPORTÁL

Kiválasztás egyszerűen és gyorsan

Miért érdemes HR Felhővel toborozni?

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Ügyfeleinktől kapott adatok alapján kimutattuk, hogy a HR Felhő segítségével akár évi 44% -al is csökkenthetők a toborzási költségek.

VÁLLALATRA SZABOTT RIPORTÁLÁS

Mindent mérhetsz és riportálhatsz, akár közvetlen kapcsolat útján a vállalati riporting rendszerbe, vagy önálló Excel fájlokban.

MUNKAIDŐ MEGTAKARÍTÁS

Ügyfeleinktől kapott információk szerint szerint, a HR Felhővel 28-32 százalékkal kevesebb munkaidőt emészt fel a toborzás.

VEZETŐK BEVONÁSA

A vezetőket nem csak meghívhatod a közös munkára, de együttműködésük minősége is riportálhatóvá válik a HR Felhővel.

MUNKÁLTATÓI MÁRKAÉPÍTÉS

A tartalomkezelő modullal minden igényt kielégítő, képekkel, videókkal illusztrált, keresőoptimalizált karrierportált építhetsz.

GDPR AUTOMATIZMUSOK

Elfelejtheted az adatkezeléshez kapcsolódó kötelezettségeket, mert a HR Felhő automatikusan elintéz mindent helyetted.

...és még sorolhatnánk...

Mire számíthatsz, ha velünk dolgozol?

A toborzás minden vállalat életében a fejlődés és növekedés stratégiai fontosságú eszköze, ezért kiemelten hangsúlyos számunkra, hogy Ügyfeleink úgy érezzék, a HR Felhő minden tekintetben a legalkalmasabb megoldás a mindennapi munkájuk támogatására.

Célunk, hogy mindig az elvárások felett teljesítsünk és valódi hozzáadott értéket jelentsen a közös munka. Legnagyobb szakmai sikerünknek a hosszú éveken át tartó együttműködéseket tekintjük, melyekre számos példa van ügyfélkörünkben.

Ha számodra is hasonló értékek a legfontosabbak egy partneri viszonyban, akkor  vedd fel velünk a kapcsolatot!

Akiknél már bizonyítottunk

Nyerő csapathoz csatlakozhatsz!

Legrégebbi Ügyfelünk
0
éve dolgozik velünk.
A HR Felhőt összesen több mint
0
recruiter használja minden nap.

Eddig elnyert díjaink

Partnereink tavaly több mint
0
pozíciót kezeltek a HR Felhőben.

Hogyan zajlik az együttműködés?

1. Kapcsolatfelvétel
Első lépésként kérjük, jelezed felénk egy üzenetküldéssel, hogy érdekel a szolgáltatásunk. Külön köszönjük, ha megírod, milyen kihívásokat szeretnétek áthidalni a rendszerrel.

2. Gyors egyeztetés
Kollégánk legkésőbb 2 munkanapon belül felkeres az üzenetedben megadott elérhetőségeiden, hogy időpontot egyeztessen Veled egy szoftver bemutatóra.

3. Szoftver bemutató & igény felmérés
Akár személyesen, vagy online bemutatjuk Neked a HR Felhő működését és minden felmerülő kérdésedet átbeszéljük. Mi is feltesszük a kérdéseinket.

4. Ajánlatadás
A szoftver bemutatóval egybekötött igényfelmérés alapján elkészítjük és elküldjük Neked a céged igényeihez igazított, minden lényeges részletre kiterjedő ajánlatunkat.

5. Szerződéskötés
Az ajánlat elfogadása után elküldjük szerződés tervezetünket, amelyet közösen véglegesítünk, hogy mindkét fél elégedett legyen annak minden egyes pontjával.

6. Bevezetési folyamat
Telepítjük, és az igényeidre szabjuk a leendő HR Felhődet. Munka közben már hozzáférést kapsz a felülethez, így szabadon ismerkedhetsz a rendszerrel.

7. Oktatás és élesítés
A bevezetés lezárásaként oktatást tartunk a szoftvert napi szinten használó recruiter és egyéb HR kollégák részére online, vagy személyesen. Az élesítéssel pedig megkezdődik a rendszer használata.

8. Üzemeltetés
Szerződésünkben garantált feltételekkel és szolgáltatásokkal igyekszünk a legmagasabb színvonalon támogatni a toborzási feladataidat. Az üzemeltetés során szakmai és GDPR tanácsadást is biztosítunk.

Tedd meg az első lépést
Küldj üzenetet nekünk most!