Program

BaBér Business és a HR Portál bemutatja:

BABÉR PANORÁMA

A digitális HR szabadsága

Időpont: október 17. kedd Helyszín: Larus Rendezvényközpont

A technikai forradalomnak köszönhetően - egyre gyorsabban változnak az igények és elvárások a szolgáltatás, a gyártás, a telekommunikáció, az oktatás és persze számos egyéb más területen egyaránt. Ezek a változások teljesen más világot teremtettek természetesen a munkaerő-piaci környezetben is. Az újítások alapjaiban átalakították mára a munkaadók és a munkavállalók igényeit és munkamódszereit egyaránt. Ahogy a munkaköröket, illetve az ahhoz kapcsolódó készségeket, elvárásokat és a munkakeresés platformjait is.

A modern felhőalapú HR megoldások bevezetése a HR-szakembereknek könnyen használható alkalmazásokat biztosítanak. Beépített, folyamatos szoftverinnovációra épülő döntéstámogatással segítik a szolgáltatások gyors és rugalmas bevezetését. Azonban vállalatok az alapfunkciókon túl olyan HR folyamatok felhőbe vitelét is megkezdték, mint a toborzás, a HR-analitika és a közösségi kollaboráció.

A 3. BaBér Panoráma rendezvényünkkel ebben próbálunk segítséget nyújtani. Igyekeztünk olyan témákat és technológiákat felsorakoztatni, amelyekkel eredményesebbé tehetjük a vállalt piaci megjelenését, új választ kaphatunk a megváltozott munkahelyi igényekre is. A HR minden területén eddig kevésbé látott dimenziókat nyitunk meg, hiszen a bemutatott eszközök képesek átformálni a munkaadói márkáról alkotott képet, kaput nyitnak a hatékonyabb toborzás előtt, és egy új szemszögből értelmezik a vállalati tréninget.


Milyen a modern munkahely? A Microsoft szakemberei erre próbálnak választ adni saját innovatív platformjuk bemutatásával, amivel teljesen újszerű módon közelítik meg a csoportmunkát, illetve bemutatják legújabb HR eszközüket, amivel a közösségi médiához hasonló felülettel állnak a dolgozók rendelkezésére- Orbán Bence és Debreczeni Kinga- Microsoft

Milyen érzelmi hatása van a digitalizációnak az egyes generációknál? Mennyire hatékony ez a team munkára? Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk együtt - Tari Annamáriával, pszichoanalitikus, pszichoterapeuta

e-learning, inetraktivitás, digitális tartalom, tudjuk-e vajon, hogy mit jelentenek ezek a szavak? Koharek Andrással – ARTudásmenedzsment ügyvezetőjével interaktív formában tanuljuk meg ezeket a fogalmakat.

Hogyan biztosítsuk a testre szabott, a dolgozó ritmusához alakított képzési lehetőségeket? Hogyan tartsunk lépést a dinamikusan változó tudás és készség kívánalmakkal? Erről Kiss Enikő, a HR Üzletfejlesztési Igazgató tart előadást, bemutatja hogyan vált ez az IBM vállalat életében mindennapos gyakorlattá.

Bemutatjuk a digitális forradalom hatását olyan területen is, mint a bérügyvitel; szó lesz arról, hogy milyen előnyök származnak abból ha a nyilvántartás nem manuális, hanem digitalizált – Farkasné Gondos Krisztina, Outsourcing Igazgató, Bér- és TB szakértő, Branko Kft.

illetve megismerkedünk a digitális cafeteriával is, hogy milyenek a juttatási rendszerek a 21. században. – Polacsek László, ügyvezető, CafeT-rend Kft

Végezetül, de nem utolsó sorban, Dr Mester Csaba, az Evolution Consulting Kft. ügyvezetője beszél a kiválasztási folyamatban felhasznált digitális támogatásról, hogyan nyerjük meg a munkavállalókért folytatott versenyt.

Előadók

.img-responsive
Outsourcing Igazgató, Bér- és TB szakértő, Branko Kft.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott 2004- ben társadalombiztosítási szervezőként, majd 2013-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett Munkaügyi Szakokleveles tanácsadóként. A társadalombiztosítással 1992-ben került közelebbi kapcsolatban, 1995-től a közigazgatásban foglalkozik az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaival. Jelenleg több iskola oktatója (pl: Magyar Könyvvizsgáló Kamara, Kompkonzult Kft, Corvus Oktatási Központ). Rendszeresen előad mérlegképes könyvelői, adótanácsadói továbbképzéseken, és aktívan publikál folyóiratokban és online oldalakon, valamint 2012-től szakkönyvek írásával is foglalkozik.
.img-responsive
HR Üzletfejlesztési Igazgató, Közép-Kelet Európa, IBM
2001-ben csatlakozott az IBM Magyarországi kft humán erőforrás csapatához HR specialistaként. 2002-től a cég informatikai szolgáltató leányvállalatának HR partneri feladatait is ellátta 2004-től 2010-ig a Magyarországi üzleti tevékenységet lefedő cégek HR vezetője. 2010- től regionális feladatokat lát el, kiszervezéssel, cégfelvásárlással, illetve eladással kapcsolatos HR megoldások, illetve implementációs projektekért felel. Többek közt dolgozott Afrikában, és számos kelet-európai országban.
.img-responsive
ügyvezető-igazgató, Evolution Consulting Kft.
A Miskolci Egyetemen szerzett okleveles közgazdász diplomát, majd PhD fokozatot. Ennek keretében már informatikai rendszerek bevezetésével és üzleti folyamatok átalakításával foglakozott. Dolgozott multinacionális tanácsadó cégnél, magyar tulajdonú középvállalat vezetőjeként és szabadúszó tréner-tanácsadóként is, mielőtt 10 évvel ezelőtt megalapította volna az Evolution Consulting Kft.-t. A cég stratégiai irányait kezdetektől fogva meghatározó módon alakítja, a vállalat ügyvezetője és az általuk fejlesztett hrMaster személyügyi szoftver termékfejlesztési vezetője.
Microsoft. Account Executive, ügyfél manager,
Corvinusos tanulmányai alatt több évet töltött az AIESEC nemzetközi diákszervezetben, ahol az utolsó évben országos értékesítési és üzletfejlesztési vezetőként próbálhatta ki magát. A GE Healthcare és a PwC tanácsadási csapatában eltöltött gyakornoksága után Londonba költözött, ahol közgazdasági mester diplomát szerzett. AMicrosoftnál mint junior CRM értékesítő kezdett,majd a Microsoft globális frissdiplomás programja után az üzleti hatákonysággal kezdtett el foglalkozni. Jelenlega nagyvállalati üzletágban ügyfél manager. Munkája mellett jelenleg a CEU-n Technology Management &Innovation mesterszakon tanul.
.img-responsive
Modern Munkahely termékspecialista – Kis- és középvállalatok, Microsoft
A Magyar Telekom, illetve a Deutsche Telekom után, 2014. tavaszán csatlakozott a Microsofthoz gyakornokként. A gyakornoki periódus után az Office 365 termékmenedzsereként folytatta a munkáját. Ezen időszak alatt került be a Microsoft globális tehetségprogramjába, a MACH (Microsoft Academic and College Hires) programba. 2017 nyarától pedig a Kis- és középvállalati csapatot erősíti a Modern Munkahely (irodai produktivitás megoldások) termékspecialistájaként.
.img-responsive
pszichoanalitikus, pszichoterapeuta
Több éve rendszeresen foglalkozik a fogyasztói társadalom hatásaival, a média és az emberi tényezők összefüggéseivel, a társadalmi változások egyénekre ható vonásaival. Több könyvet írt az X, Y, Z generációkról, legfrissebb kötete a 2015. decemberében megjelent Generációk online, az online tér és az emberi kapcsolatok változásait vizsgálja. Y generációs rovata rendszeresen hallható az MR2 Kultúrfitnesz műsorában.
.img-responsive
ügyvezető, ARTudásmenedzsment Kft.
Elsőe-learning modulját 2000-ben készítette. Néhány év tanácsadói tapasztalat gyűjtés után 2010-ben megalapította az ARTudásmenedzsmentet, mely vezető szerepet vívott ki a hazai e-learning vállalkozások között. Néhány évvel később elindításra került az elearning.co.hu szakmai blog, amely azóta is egyedülálló Magyarországon. Hiszi, hogy az e-learning sokkal inkább HR terület, mint IT, így tanárokkal és andragógusokkal közösen készíti interaktív e-learning moduljait. Folyamatosan követi és alkalmazza az oktatási és az e-learning terület újdonságait. Mottója: "Nem számít, hogy idegen nyelv, szoftverkezelés, készség vagy képesség fejlesztésről van szó, az e-learning megfelelő eszköz rá. Kizárólag a tananyag minősége számít, mert a jó tananyag tanulási élményt teremt"
.img-responsive
ügyvezető, CafeT-rend Kft.
1998-ban a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd 2003-ban a Corvinuson szerzett közgazdász diplomát. Pályája kezdetén több nagy pénzintézetnél is dolgozott kockázatelemzőként, értékesítési vezetőként és mikrovállalati termékfejlesztőként. A felsőfokú oktatásban eltöltött néhány év kitérő után visszatért az üzleti életbe, könyvelőirodát alapított és vezetett, majd értékesítési trénerként tevékenykedett a pénzpiacon. 2012 óta foglalkozik a juttatási rendszerek innovációjával. Társaival megalapították a CafeT-rend Kft-t, melynek ügyvezetője, stratégiáért és termékfejlesztésért felelős vezetője.

Jelentkezés

Jelentkezzen a BABÉR PANORÁMA konferenciánkra!

HR PORTÁL – BABÉR PANORÁMA - 2017 Ősz

A konferencia díja: Earlybird szeptember 24-ig 25 900 Ft + áfa/ fő
Szeptember 24. után 31 500 Ft + áfa/fő
A díj tartalmazza az ebédet és a napközbeni finomságokat, frissítőket.

Online jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazoló levélben rákattint az aktiváló linkre, azzal elfogadja az adatok helyességét. Ezt követően a jóváhagyott adatok alapján átutalásos, ELEKTRONIKUS számlát küldünk a részvételi díjról, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül - de legkésőbb a rendezvény napjáig - kiegyenlíteni. Az online regisztráció megrendelésnek minősül. Amennyiben a számlát postai úton kérik, az üzenet részben kérjük ezt feltüntetni.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a [email protected] címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség.

Elérhetőségek

  • Időpont:2017 október 17. kedd 9:00
  • Larus Étterem és Rendezvényközpont, Csörsz u. 18/b, 1124
  • [email protected]
  • www.hrportal.hu/baber_2017_osz/

Jelentkezzen programunkra!