Tudásmegosztás felsőfokon!

Erre törekszik az OHE és a HR portál közös szakmai napjának megszervezésével november 16 án.

A rendezvény célja, hogy valódi, naprakész tudást osszon meg a résztvevőkkel és értéket teremtsen a HR szakmában, mivel mi magunk is kíváncsiak vagyunk a konkrétumokra.

Az egynapos programban rengeteg érdekes újdonságot, trendeket hallhattok inspiráló előadók tapasztalataiból merítve, magatokkal vihettek ötleteket és megoldási javaslatokat.

A nap folyamán minden olyan fontos kérdéssel foglalkozunk mely segíti a HR területen dolgozó kollégák jövőbe mutató munkáját, lesz lehetőség kérdések megvitatására és tapasztalat cserére.

A nap folyamán választhattok az előadások közül és a szünetekben lehetőség van a régi ismerősökkel és új kollégákkal, piaci szereplőkkel is megismerkedni.

Zárásképp pedig meglepetés vendéggel is készülünk és értékes nyeremény várnak rátok a nap végén a sorsoláson, kellemes italok kíséretében.

Vértezd fel magad 2023 ra!

Töltsünk együtt egy igazán hasznos napot, legyél része a fejlődésnek!Időpont: 2022. november 16. 9:00

MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98

Jelentkezés

Jelentkezzen a HR GPS avagy miben rejlik a HR jövője rendezvényre


Részvételi díjak:

Earlybird jegyek 2022.10.23-ig: 40 000 Ft + Áfa / fő
Teljesárú jegy 2021.10.24-től: 56 900 Ft + Áfa / fő

Online jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. Ezt követően átutalásos, ELEKTRONIKUS számlát küldünk a részvételi díjról, melyet kérünk 8 munkanapon belül - de legkésőbb a rendezvény napjáig - kiegyenlíteni. Az online regisztráció megrendelésnek minősül. Amennyiben a számlát postai úton kérik, az üzenet részben kérjük ezt feltüntetni.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a [email protected] címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség.

Elérhetőségek

    Időpont: 2022. november 16. 9:00-18:00

    Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98
  • [email protected]
  • https://www.hrportal.hu/hr-gps-2022/

Jelentkezzen programunkra!