Esemény bemutatása

Tréning Kerekasztal Konferencia - 2019

A 15 milliárdos kérdés: mire jó a tréning? - előadás ismertetők

Időpont: 2019. március 21. - Mariott Budapest City Center

Szekció workshopok

Vezetőképzés: mi kell ahhoz, hogy megtérüljön?
A munkaerő-piaci nyomás egyik hatása, hogy megnőtt az igény a vezetők fejlesztésére. Az EU-s pályázatok is több körben biztosítottak jelentős forrást erre. Eredmény: sok cégnél sok tréning, sok embernek.
A tréningcégek kétségkívül jól jártak, de vajon a megrendelők is? A tapasztalat az, hogy e képzés-sorozatok eredménye gyakran nem fenntartható, elmarad a várakozásoktól. A szekciónkban bemutatjuk, hogyan tudjuk bebiztosítani, hogy a vezetőkbe fektetett milliók maximálisan megtérüljenek.
Előadó: Czinege Andor, partner, vezető tréner – Ad Sidera


Mitől működik a tréning? – HR vezető partnerünk szemével
Műhelymunkánkon partnerünkkel közösen, egy „bejáratott”, utánpótlás program (tréningsorozat) kapcsán azonosítjuk azokat a tényezőket, amik hatására a program valódi hasznot hozott nem csak a tréning-résztvevők, hanem a szervezet számára is. Emellett szeretnénk lehetőséget teremteni a jelen levők számára is, hogy saját szervezetükben azonosítsák ezeknek a tényezőknek a meglétét, hiányát, illetve azokat a továbbiakat, amik által náluk is sikeres lehetne egy hasonló program. A hangsúly a tapasztalat-megosztáson és a szervezetre szabott megoldásokon lesz.
Előadó: Fenyvesiné Zádori Klára, HR vezető - Benteler Autotechnika, Tormássy Krisztina Vezető tanácsadó és tréner – Concordia


100%-os üzleti eredményesség növelés - tréninggel
Tényleg mindig tudják a csapat tagjai, hogy mit kell tenniük a kitűzött üzleti cél elérése érdekében? Azzal foglalkoznak, ami a legnagyobb megtérülést jelenti? És a vezetőik? Egy hazai esettanulmányon keresztül megmutatjuk, hogy miként kell olyan rövid távú humán erőforrás fejlesztést megtervezni és kivitelezni, amely mérhető üzleti eredményt garantál, és messze jobban teljesít, mint más, korábbi stratégiák. Tud a tréning megtérülő üzleti eredményt biztosítani? Ha a tréning önmagában nem is, további eszközökkel megfelelően kombinálva igen. Megmutatjuk hogyan!
Előadó: Stremeny Gábor, Üzletfejlesztési Igazgató – Develor


A Blended Learning jövője
Számos előnnyel jár résztvevői és tréneri oldalon, ha (gamifikált) blended learning keretek között valósítjuk meg programjainkat. Mik ezek az előnyök, hogyan valósul meg ez a gyakorlatban, és miért éri meg (nagyon)?
Előadó: Lénárt Viktor – Grow


Michelin-csillagos tréningek, avagy mitől lesz egy fejlesztés kiváló?
A Michelin-csillag elnyeréséhez az éttermeknek öt kategóriában: az ételek minőségében, a sütés, főzés, ízesítés tökéletességében, a konyha eredetiségében, az ár-érték arányban, illetve a látogatások gyakoriságában kell kiváló értékelést kapniuk. Ha egy étterem megkapja ezt a címet, a minőségi gasztronómia szimbólumává, értelmezésünk szerint a legjobb étteremmé válik. Az analógiát felhasználva, e workshop keretében azt vizsgáljuk, mi tesz különbséget a jó és a kiváló tréningek között? Milyen szempontokat érdemes manapság értékelni? Mit jelent a kiváló értékelés? Kinek a számára kiváló? Hogyan befolyásolná a tréningek minőséget, ha lenne, egy Michelin-csillaghoz hasonló védjegy? Keressük együtt ezekre az izgalmas, szakmai kérdésekre a választ!
Előadó: Zöldi Zsófia, senior tanácsadó, tréner, coach – Human Telex Consulting


Szervezetek az agilitás tükrében
Az agilitás az egyik talán leggyakrabban használt menedzsment kifejezés manapság. Az intenzív közös gondolkodás során áttekintjük az agilis hozzáállás és működés elemeit, lehetséges vezetői eszközeit. Emellett a résztvevők ránézhetnek egy aktuális szervezeti ügyükre “agilis szemüveggel”.
Előadó: Kosztolányi István, ügyvezető partner, senior tanácsadó – ICG Integrated Consulting Group Kft.


Szervezetfejlesztési Diagnózis – Vajon mit érdemes mérni és miért?
Szinte biztos, hogy minden gyakorlott HR és felső vezetőnek megfordul a fejében Jim Collins jól ismert gondolata, amikor szervezetet akar fejleszteni: „Először mérnünk kell, hogy lássuk az utat a fejlesztéshez. Nem fejleszthetünk olyasmit, amit nem tudunk mérni”. Műhelymunkánk során megvizsgáljuk, hogyan mérhető a szervezeti működés és kultúra különböző részei? Hogyan lehet megtudni a generációk közötti motivációs különbségeket? Milyen a Magyar vállalatok teljesítménye? Kihez érdemes hasonlítani az eredményeket? Hogyan lesz a mérésből fejlesztés? Nemzetközi és több száz magyar vállalat tapasztalata alapján azoknak ajánljuk a részvételt, akik makacsul keresik annak az útját, hogyan lehet a fejlesztéseket hatékonyan beépíteni a mindennapokba.
Előadó: Ecsédi István ImproversGroup (Samling, FranklinCovey, NEWS, Arbinger) vezetője


A hiányzó láncszem, avagy a híd a tréning és az üzleti eredmények között
A változás mára már természetes velejárója lett a legtöbb vállalat és szervezet mindennapjainak. Mi több az előre gondolkodó vállalatok már a folyamatos működésükbe beletervezik a változást, a környezet adta lehetőségek kihasználására és a csapdák elkerülésére. A változó környezet pedig nap mint nap hoz új lehetőségeket és veszélyeket ezen szervezetek számára. Ehhez a vállalat minden munkatársának fel kell nőnie, ez csak folyamatos fejlesztésekkel lehetséges. A human erőforrás fejlesztés a legjobb befektetés, ha tervezetten és jól csináljuk. A folyamatos mérések pedig lecsökkentik a kockázatot is. A HÍD modell az első háromdimenziós szervezetfejlesztési modell, mely egyaránt foglalkozik az emberi gondolatok, érzelmek és a tettek megzabolázásával, megváltoztatásával. Kidolgozott mérési rendszere pedig biztosítja a sikeres fejlődést. Gyorsuló világunkban csak a legjobb vállalatok és a legsikeresebben alkalmazkodó csapatok maradhatnak talpon.
Előadó: Makó Ferenc, Ügyvezető Igazgató – SENSA CONSULTING


Munkaerő megtartás kulcskérdései a vezetői ráhatás szemszögéből
Fókuszban:

  • Minőségi kapcsolatok és vezetői kommunikáció, az elismerés megtartó ereje
  • Vezetői érzékenység fejlesztése, a munkatárs belső állapotainak felismerésére és befolyásolására
  • Személyes vitalitás, motiváló erő
  • Szervezeti és egyéni célok összehangolása, csapatvezetés
  • A vezetési stílus- és kultúra a munkahelyi légkör alakulásában, a csapat kohézióban és ezen keresztül az üzleti eredményességben.
Előadóink: Kocsis Zoltán, minősített vezetési tanácsadó – SKULL tréning & tanácsadás, Horváth Emil tréner, mentor – SKULL tréning & tanácsadás


Pecha kucha előadások


Tréningmegtérülés növelése team-coachinggal
Előadó: Czinege Andor, partner, vezető tréner- AD SIDERA


Gondolkodásunk ördöglakatjai
Előadó: Kosztra Balázs, Ügyvezető partner – Concordia


Nem kell a tréninget eltemetni! Megtérülő üzleti befektetés - ha jól csináljuk.
Előadó: Dr. Baranyai Attila, Master Trainer – DEVELOR


CSOPORT: DINAMIKA
Előadó: Danyi-Nagy Márió – GROW


20 gondolat az innovációról
Előadó: Zala Ákos, ügyvezető – Human Telex Consulting


Felhatalmazás és fejlesztés, kéz a kézben
Előadó: Rózsa Tímea Ágota, tanácsadó – ICG Integrated Consulting Group Kft.


Online és blended tréning megoldások: mi működik, mi nem?
Előadó: Münnich Iván, ügyvezető, Sämling Solution Consulting Kft.


A hierarchia halála – A vezetés forradalma
Előadó: Nagy Piroska, Senior tanácsadó – SENSA CONSULTING


„Tűzzel, vassal a tréningpiacon, avagy szemléletformálás és motiváció másként”
Előadó: Győrfi Péter tréner, tanácsadó - SKULL


Jelentkezés

Jelentkezzen a Tréning Kerekasztal Konferenciánkra!

A Tréning Kerekasztal, Magyarország vezető tréningcégeit tömörítő szakmai szervezet újdonságai, megoldásai a kor legfontosabb humán erőforrás kihívásaira. 10 tréningcég, 20 előadás, 1 millió forintot meghaladó értékű nyereménysorsolás!

Részvételi díjak:

Vállalati HR és képzési szakemberek számára: Earlybird 2019 január 15-ig 39 900 Ft + áfa / fő
Vállalati HR és képzési szakemberek számára: Earlybird 2019 január 15-ig parkolási lehetőséggel: 41 900 Ft + áfa
Vállalati HR és képzési szakemberek számára 2019 január 15. után 58 900 Ft + áfa/fő
Vállalati HR és képzési szakemberek számára 2019 január 15. után parkolási lehetőséggel: 60 900 Ft + áfa/fő
Képzéssel, szervezetfejlesztéssel, coachinggal foglalkozó vállalkozók és tanácsadók és egyéb tanácsadók számára: 89 900 Ft + áfa/fő
Képzéssel, szervezetfejlesztéssel, coachinggal foglalkozó vállalkozók és tanácsadók és egyéb tanácsadók számára parkolási lehetőséggel 91 900 Ft + áfa/fő.
A díj tartalmazza az ebédet és a napközbeni finomságokat, frissítőket.

Online jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. Ezt követően átutalásos, ELEKTRONIKUS számlát küldünk a részvételi díjról, melyet kérünk 8 munkanapon belül - de legkésőbb a rendezvény napjáig - kiegyenlíteni. Az online regisztráció megrendelésnek minősül. Amennyiben a számlát postai úton kérik, az üzenet részben kérjük ezt feltüntetni.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a [email protected] címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség.

Elérhetőségek

  • Időpont: 2019. március 21. Csütörtök 8:15
  • Mariott Budapest City Center, 1088 Budapest, József krt. 5.
  • Parkolási lehetőség a Hotel mélygarázsában, bejárat a Somogyi utca felől.
  • [email protected]
  • www.hrportal.hu/trening-kerekasztal-2019/

Jelentkezzen programunkra!