Esemény bemutatása

Tréning Kerekasztal Konferencia - 2021

Időpont: 2021. október 5. - Anantara New York Palace Budapest Hotel,

ELŐADÁSOK:

Táv-vezetés
A Home office-os környezet komoly kihívások elé állítja a vezetőket világszerte: új szokásokat és módszereket kellett bevezessenek. Ami viszont sokkal nehezebben megy: a szemléletváltás, ami viszont a „hagyományos” irodai vezetésre is előnyösen hat.
Ad Sidera


Teljesítményértékelés, mint munkatársi élmény
Azok a szervezetek, ahol a teljesítmény menedzsment jól működik, sokkal időtállóbbak, rugalmasabban képesek kezelni a változásokat és menedzselni a teljesítményt. Miből fakadnak az ezzel kapcsolatos félelmek, egyéni, vezetői és szervezeti szinten? Milyen előnyei lehetnek a teljesítményértékelésnek? Hogyan lehet ezt élményszerűvé tenni és mesterfokon csinálni? 
Develor


Mi történik egy szervezetben, ha meghallják azt a szót, hogy kultúramérés?
Természetesen 2 ellentétes reakció születhet erre: ujjongás vagy ellenállás. Azt mutatjuk be egy valós szervezeti példán keresztül, hogy miként érhetjük el, hogy közelebb legyünk az ujjongáshoz. Vagy ha ez mégsem ennyire könnyű, akkor mit tegyünk a szervezeti ellenállás csökkentése érdekében, azaz hogyan kell előkészíteni, elkezdeni egy szervezeti kultúrafejlesztési folyamatot.
Flow


Inkluzív vezetés
Miért éri meg az üzletnek a Diversity&Inclusion szemlélet és szervezeti gyakorlat? Színes workshopunkban új összefüggésbe helyezzük a sokszínűségre és befogadásra épülő szervezetek kultúráját és az üzleti hatékonyságot. Az inkluzív vezetés egy olyan vezetői megközelítés, amely értékeli a sokszínűséget, elismeri mindenki képességei szerinti, egyéni hozzájárulását és ösztönzi mindenki részvételét. Célja - a képességek teljes körű kibontakoztatásával, az együttműködés és harmónia megteremtésével és a változások kezdeményezésével - az üzleti teljesítmény és innováció megalapozása és fejlesztése.
HTC


Megküzdés a Bizonytalannal – Megváltozott életfeltételek – újfajta viszonyulás és megküzdési stratégiák
A közelmúlt a bizonytalanság, a sebezhetőség és a személyes szabadság korlátainak szokatlan dimenzióit tapasztaltatta meg velünk. Mélyreható változások indultak a közösségek és szervezetek szintjén. Mi lehet a vezető szerepe abban tanulási folyamatban, ami az új élethelyzetünkhöz való alkalmazkodást, várhatóan új viszonyulások, működésmódok és készségek kialakulását eredményezi?
Skull


Szervezeti ombuds
A szervezetfejlesztés organikus módja. Hogyan segít a váratlan helyzetekre gyorsan reagálni egy szervezeti ombuds-személy? Ki az a szervezeti ombuds-személy, mit csinál, miért van szükség rá egy versenyképes szervezetben? Az interaktív előadás ezeken a válaszokon túl, kitér a szervezeti ombuds tevékenység kiegészítő funkciójára, amellyel a felsővezetés és a HR munkáját segíti a hatékonyság és a produktivitás növelése érdekében. Mindezeket példákon keresztül ismertetjük, és a megismerésén túl, egy kis személyes reflektálás is célja a programnak. Ehhez a nyitottság és a befogadás elengedhetetlen lesz.
Concordia


Health & Safety kultúra
A munkabiztonsági mutatók fenntartható fejlesztése csak a különböző vezetői szintek bevonásával és elköteleződésével érhető el.
Ezért mi egy szervezeten átívelő attitűd és viselkedésformaként tekintünk a munkabiztonságra, amelyek a szervezeti kultúra részét jelentik.
ICG


Tudásmenedzsment – a cég és iparág specifikus tudás és tapasztalat szervezetben tartása a jövő egyik legnagyobb kihívása.
A cég és iparágspecifikus tudás a vállalatok egyik legnagyobb értéke. Amíg a kollegák ezt megszerzik, az hatalmas költség a szervezetek számára. Ezt a tudást a kollegák sokszor nyugdíjba viszik, vagy a fluktuáció folyamatosan söpri ki a cégből. Hogyan segíthet ebben a szervezetfejlesztés és tréning? Mi van a mentoringon túl? Milyen eszközeink lehetnek az explicit és a tacit tudás megtartására?
Sämling


Online-offline tréninghatékonyság
Sokan úgy vélik, hogy az online tréningek kevésbé hatékonyak az offline verzióhoz képest. Ebben van igazság; ha viszont nem csak azt nézzük, ami a tanteremben történik, hanem a teljes tanulási folyamatot, valamint figyelembe vesszük a költség/haszon arányt is, elgondolkodtató dolgok derülnek ki. 
Ad Sidera


Mindenki lehet agilis!
A gyors alkalmazkodás, ügyfélközpontúság és magas teljesítmény attitűdje és módszerei bármely szervezetben. Az IT, banki és szolgáltató szektorban már bizonyított agilis módszertant nem csak a szervezet teljes átállásával lehet meghonosítani, de bárki alkalmazhatja. Hogy miként? Erről szól az előadásunk!
Develor


Hogyan változtak meg a kapcsolataink a járvány alatt?
Megvizsgáljuk, hogy mely kapcsolat típusok csökkentek és melyek maradtak meg, mindezt úgy is, hogy miben változott a férfiak illetve a nők szakmai és személyes hálózata. És hogy miért fontos mindez nekünk? Mert az innováció, elköteleződés, wellbeing és hosszútávon a produktivitás nagyrészt a kapcsolataink minőségén múlik. Azzal is foglalkozunk, hogy mire kell mindezek alapján fókuszálni a HR-nek és vezetésnek a fejlesztések szempontjából. Azaz körbejárjuk a mérések, az irodák új szerepét, az influencerek szerepét a változáskezelésben, a leadership személyességét és azt, hogy miért van szükség a kultúra megerősítésére.
Flow


Bemutatkozik az InnoQuotient - hogyan mérjük egy szervezet innovációs kultúráját?
A HTC innovációs üzletágának legújabb gyöngyszeme az InnoQuotient mérőeszköz, amely a nemzetközi piacon a legelismertebb eszköz a szervezetek innovációs kultúrájának a mérésére és alakítására. Az InnoQuotient feltárja az erősségeket és gyengeségeket, valamint konkrét beavatkozási pontokat határoz meg az innovációs kultúra fejlesztéséhez és kiépítéséhez. Komplex, jól felépített. Vizuálisan is erős. Nemzetközi benchmark. Nem lehet csak kipipálni, cselekvésre ösztönöz.
HTC


Bizalomépítés 2.0 – a csapat, a kapcsolatok újraépítése a megváltozott körülmények között
Bizalom: könnyű eljátszatni, de nehéz megszerezni – mondják. A közelmúlt válságai és változásai azonban egyértelművé tették, azok a csapatok, akik bíztak egymásban és a vezetőjükben összezártak és emberfeletti teljesítményekre voltak képesek. Mitől alakult ki ez az erős bizalmi szint? Mit tehet ezért a vezető? Mit tehet ezért a munkatárs? Hogyan ápoljuk és erősítsük saját bizalmi körünket?”
Skull


A vezető első 100 napja
"Senki nem követ szívesen egy olyan hegyi vezetőt, aki az utat nem ismeri." Legyen szó akár kezdő, akár tapasztalt, de új pozícióba került vezetőről, az első időszak számos kihívást rejt. Hogyan lehet tudatosan és reflektív módon felépíteni az első 100 napot? Nem vezetéselméleti kurzust kínálunk, hanem egy egyedülálló, abszolút gyakorlati elemekre épülő, a szó szoros értelmében utat és irányt mutató, csekklistákban és praktikus tippekben bővelkedő programot, amely a vezetést tág összefüggéseiben, annak teljes szakmai és szociális rendszerében mutatja me
Concordia


Szervezeti fejlesztések és a fenntarthatóság
Egyre többen hallják meg az ajtónkon kopogó, utóbbi években már dörömbölő globális környezeti, társadalmi változásokat - legyen az egy falut elsöprő villámárvíz Európában, az idei nyár kánikula riasztásainak száma, vagy távoli országokban zajló folyamatok miatt akadozó alapanyag ellátás. A rövid gondolatébresztő arról szól, hogyan alakítható az ezekkel kapcsolatos tudatosság és vezetői üzleti felelősség a vezetői tréningek során.
ICG


Láthatatlan legnagyobb szervezeti potenciál
Láthatatlan mert annyira az orrunk előtt van, hogy már nem látjuk meg. Kutatások bizonyítják, hogy a beosztottak 71%-a szerint felettesük mikromenedzselése akadályozza őket a munkahelyi teljesítésben. (Trinity Solutions) Mi a jelentősége ennek a mindennapi munkánkban? Mi a jelentősége ennek vezetőként? Mikromenedzsmentet tárjuk fel a pszichológia gyökeréig. Mit vált ki másokból a hibáztatás? Hogyan lesz ebből egy olyan körforgás, amiben mindkét fél ártatlannak érzi magát, a szervezet és az érintett felek számára azonban mégis káros? Milyen árat fizetünk ezért? Milyen árat fizet ezért a szervezet? És mi ebből a kiút?
Sämling


Alakítsd kedvedre a blended folyamathod!
Szemtanúi és részesei vagyunk a világ online átalakulásának. A folyamat gyorsaságát tekintve hisszük, hogy a jövő a blended megoldásoké. Mire számíthatsz, ha velünk tartasz az interaktív blended learning fókuszú előadásunkra? Személyesen is megismerheted thod-ot,  a GROW Csoport saját fejlesztésű blended programokat támogató, online platformját, részt vehetsz egy szakmai beszélgetésben a blended módszertan alkalmazásáról fejlesztési folyamatokban és egy közösen felépített blended learning journey összerakásában.
Grow


Szervezeti kultúra és vezetői kultúra mérés avagy hogyan eszi meg a kultúra a stratégiát reggelire?
Néhány esettanulmányon keresztül megmutatjuk, hogyan hat a szervezeti kultúra a vállalati eredményekre. Bemutatjuk az új vezetői 360 fokos szervezeti mérést, amely összehasonlítja a szervezeten belüli vezetői stílusokat és a szervezetre jellemző vezetői kultúrát. Hogyan tud egy ilyen mérés kellően objektív lenni és konkrét akciótervet mutatni a vezetőknek illetve a HR számára kijelölni a fejlesztési irányokat.
Sensa


Team Health Check
Team Health Check abban segít, hogy vezetőként vagy HR szakemberként pontosan érzékeld, a csapatod, vagy a fókuszban lévő szervezeti egység milyen állapotban van, és hogyan tud alkalmazkodni a VUCA világ által támasztott aktuális kihívásokhoz. Hogy átlásd, mik azok a megterhelő vagy éppen tanulságos tapasztalatok, amiket együtt kell feldolgozni, és hogy mire van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy a képességei legjavát mozgósítsa. A THC programot féléves gyakorisággal érdemes ismételni. Ezzel a rendszeres együttgondolkodással valid, „élő” képünk alakul ki a team működéséről, változási, fejlődési folyamatáról. Emellett szisztematikusan fejlesztjük a szervezet képességét az alkalmazkodásra, együttműködésre és problémamegoldásra, és erősítjük az emberi kapcsolatokat, a bizalmat és a konstruktív hozzáállást.
Neosys


Jövőbiztos csapatok kompetenciái és fejlesztésük
Interaktív workshopunkon arra keressük a választ, mitől jövőbiztos egy csapat? Milyen kompetenciákkal rendelkezik, és hogyan biztosítják ezek a kompetenciák a jövőbiztosságot? Milyen eszközeink vannak ahhoz, hogy előre mozdítsuk a csapatokat ezekben a kompetenciákban annak érdekében, hogy a legnehezebb időkben is reziliensen reagáljanak, és elérjék azokat a célokat, ami miatt létrejöttek.
Legacy


Mindful vezetés
Mik a siker mutatói egy vezető számára? Elvégzett projekt, zöld traffic-light riport, felsővezetői elismerés, évvégi bónusz… Hajtunk, stresszelünk, toljuk az embereinket, küzdünk, hogy ezeket elérjük. Megéri? A mindful vezetés lényegi eleme a tudatos jelenlét akció közben is. Míg a cél elérése fontos és motiváló, az életünk nagy részét a célhoz vezető úton töltjük cselekvés közben. Ha „kibírom” a jelent a jövő érdekében, akkor az életemet „áldozom” fel, hiszen az életem soha máskor nem zajlik, mint itt és MOST. A mindful vezető gondoskodik magáról, hogy egyensúlyban legyen ’éppen most’ és ennek a pozitív energiájából képes gondoskodni a csapattagjairól is. Hogyan válhatok egyre inkább mindful vezetővé? – erről fogunk beszélgetni.
Grow


HR KPI-ok és szervezeti KPI-ok a gyakorlatban
A jól megválasztott KPI-ok nagyban elősegítik a HR és az üzleti felsővezetés együttműködését.Mindannyian ismerjük Peter Drucker híres idézetét "A kultúra megeszi a stratégiát reggelire" a mondat pedig így folytatódik "- a rossz KPI-ok pedig megeszik a kultúrát". Miért kellenek a KPI-ok, hogyan motiválhatnak és hogyan tehetik tönkre a vállalati kultúrát? Hogyan lehet olyan KPI rendszert kialakítani és működtetni, hogy az támogassa az üzleti és a human oldal szinergiáját a vállalaton belül. 
Sensa


Privát krízisek
A vírus kapcsán kialakult helyzet sokak számára okoz szorongást, feszültséget, bizonytalanságot. Ez az érzelmi / mentális stressz úgy tűnik hosszabb távon velünk marad, sőt minden jel szerint fokozódni fog. Mindez eddig nagyrészt ismeretlen terheket ró a munkavállalókra és a vezetőkre egyaránt, miközben a versenyképesség megtartásához stabil, kiegyensúlyozott és kiszámíthatóan teljesítő munkatársakra lenne szükség. Sok esetben nagy nehézséget jelent a munka és a magánélet összeegyeztetése, a személyes találkozások hiánya, a kizárólag online munkavégzés. Az egyéni és társas életviteli problémák, hiányok felerősödnek, “privát krízisek” bontakoznak ki. Másfél évnyi tapasztalatunk alapján megpróbálunk különbséget tenni a coaching, a mentálhigiénés konzultáció és a terápiás beavatkozási lehetőségek között, kifejezetten üzleti környezetre fókuszálva.
Neosys


Agilis és nem agilis csapatok – avagy mitől szalad a szekér?
Az Év Csapata és Az Év Agilis Csapata Díj (2019,2020) tapasztalatait,  valamint a teamekkel végzett munkánk során tapasztaltakat mutatjuk meg ebben a 15 percben. Milyen szempontokat vizsgálunk a díj kapcsán, és hol tartanak ezekben a legjobbak? Miben hasonlítanak az igazán jók, szektortól függetlenül? Van-e szektor specifikus sajátossága az igazán jó csapatoknak? Mely team kompetenciákban erősek általában az agilis csapatok és miről esik le a leggyakrabban a figyelmük? Hogy néz ki ugyan ez, a nem agilis teameknél? A pályázati anyagokból kinyert anonim adatok, a pályázókkal folytatott interjúk tapasztalatai, valamint a teamekkel folytatott közös munka tapasztalatai képezik az előadásunk üzenetét.
Legacy


Jelentkezés

Jelentkezzen a Tréning Kerekasztal Konferenciánkra!

A Tréning Kerekasztal, Magyarország vezető tréningcégeit tömörítő szakmai szervezet újdonságai, megoldásai a kor legfontosabb humán erőforrás kihívásaira.

Részvételi díjak:

Vállalati HR és képzési szakemberek számára: Earlybird 2021. szeptember 10-ig 39 900 Ft + áfa / fő
Vállalati HR és képzési szakemberek számára 2021. szeptember 10. után 58 900 Ft + áfa/fő
Képzéssel, szervezetfejlesztéssel, coachinggal foglalkozó vállalkozók és tanácsadók és egyéb tanácsadók számára: 89 900 Ft + áfa/fő
A díj tartalmazza az ebédet és a napközbeni finomságokat, frissítőket.

Online jelentkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. Ezt követően átutalásos számlát küldünk a részvételi díjról, melyet kérünk 8 munkanapon belül - de legkésőbb a rendezvény napjáig - kiegyenlíteni. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN az [email protected] címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni.

A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség.

Elérhetőségek

  • Időpont: 2021. október 5. 9:00
  • Anantara New York Palace Budapest Hotel, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9,
  • [email protected]
  • www.hrportal.hu/trening-kerekasztal-2021/
>

Jelentkezzen programunkra!