kapubanner for mobile

2005. március 10. - március 12.
HR Szakos Hallgatók I. Országos Konferenciája, HR Vezetők Országos Szakmai Találkozója

Pécs - Hotel Laterum, Pécs - Hotel Palatinus

Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként, hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre Pécsett a HR Szakos Hallgatók I. Országos Konferenciája és HR Vezetők Országos Szakmai Találkozója, 2005. március 10. és 12. között a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézet (PTE FEEFI) és a Humán Rent Magyarország Kft. közös szervezésében.

A konferencia fővédnöke Csizmár Gábor, foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter.

A rendezvény küldetése kettős: egyik célunk, hogy a hallgatók megismerjék a HR gyakorlati oldalát, kapcsolatokat építsenek ki a jelen szakembereivel és egymással is, amely kapcsolatok később segíthetik a munkaerő piacra történő belépésüket az egyetem befejezése után. Másik célunk, hogy a szakmai találkozóra meghívott HR vezetők, szakemberek, tapasztalatokat cseréljenek, megismerkedjenek a jövő szakembereivel, leendő kollégáikkal. Célcsoportunk elsődlegesen azok a hallgatók, akik humán szervező szakon tanulnak, de valamennyi felsőoktatási intézményében tanulót szívesen látunk.


A program tematikájában minden oldalról körüljárjuk a HR elméleti és gyakorlati kérdéseit, problémáit az állami és piaci szféra aspektusából is. A résztvevők interaktív munkacsoportokban ismerkedhetnek meg kiválasztási és állásinterjú szituációkkal, az üzleti protokoll és kommunikáció fogásaival, a munkaerő-kölcsönzés nehézségeivel, valamint az emberi erőforrás ösztönzési formáival.

További információk itt >>