kapubanner for mobile

GINOP

A "GINOP" rövidítés a "Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program" kifejezésre utal. A GINOP Magyarország által az Európai Unió Strukturális és Beruházási Alapjaiból finanszírozott program, amelynek célja a magyar gazdaság versenyképességének növelése, az innováció előmozdítása, valamint a fenntartható fejlődés támogatása.

A GINOP keretében számos különböző támogatási lehetőség áll rendelkezésre vállalkozások, kutatóintézetek, önkormányzatok és más szervezetek számára. Ezek a támogatások lehetnek például fejlesztési projektek támogatása, kutatás-fejlesztési tevékenységek támogatása, vállalkozások innovációs képességének növelése, valamint az oktatás és szakképzés fejlesztése.

A GINOP célja, hogy hozzájáruljon Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez, valamint segítse a gazdaság modernizálását és versenyképességének javítását az európai és globális piacokon. A program a magyar vállalkozások és intézmények számára lehetőséget teremt arra, hogy kihasználják az uniós forrásokat a fejlődés és innováció területén, és javítsák versenyképességüket a globális piacon.