Új Munka Törvénykönyve

Jogbiztonságot nyújtó, teljes körű információk a munkajogi változásokról a Fórum Média Kiadótól, mely tartalmazza a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény június 18-ától hatályba lépett változásait is! tovább..

    Klein Dávid és Klein Sándor (szerk.) : Kultúrák közötti kommunikáció, Antológia (1. kiadás)

    Egy életem, egy halálom... Az olvasó "szöveggyűjteményt" tart a kezében, a szó szoros értelmében: olyan szövegek gyűjteményét, amelyeket szerzőik a 2009-es szegedi "Kultúrák Közötti Kommunikáció" című személyközpontú találkozó alkalmából készítettek, vagy elevenítettek fel, abból a célból, hogy a tematikus üléseken folyó beszélgetés, vita tartalmasabb, célratörőbb lehessen. tovább..

      Klein Sándor (szerk.): Hitelesség, elfogadás, megértés - szemelvények a kliensközpontú pszichoterápia és a személyközpontú megközelítés irodalmából

      Carl Rogers a 20. század egyik legismertebb pszichológusa. A nevéhez fűződő kliensközpontú pszichoterápia sok-sok lelki problémával küzdő ember számára jelent segítséget világszerte. A hitelesség, az elfogadás, a megértés attitűdjét „létezési módként” megvalósító szülők, tanárok, vezetők jobbá tették az életet azáltal, hogy bevitték a személyközpontú megközelítést a családba, az iskolába, a munkahelyre. tovább..