All You Can Move SportPass

All You Can Move SportPass

MI AZ ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS?

Klubtagjaink számára

Egy országos sportbérlet, amivel már szinte bárhol sportolhatnak egy uszodabérlet árának töredékéért. Korlátlanul, változatosan, AKÁR MINDEN NAP új helyszínen.

Partnercégeink számára

Egy olyan HR megoldás, ami a munkavállalók jóllétén keresztül segíti Őket céljaik elérésében.

Sok cég már az aláírásában és az álláshirdetéseiben is jelzi, hogy biztosítja az All You Can Move SportPass-t, hiszen a fiatal jelöltek számára már szinte alapkövetelmény.
Sőt! Már nem is az a kérdésük, hogy van-e, hanem az, hogy támogatja-e a munkáltató anyagilag.

Azok a vállalatok, akik anyagilag is támogatják munkavállalóik számára a SportPass kiváltását, elsőként emelkedhetnek ki a versenytársak közül.

Miért az AYCM?

Azért, mert ez az a juttatás, aminek kortól, nemtől és lakhelytől függetlenül mindenki örül. Magyarországon 18 éve él vele már több mint 1200 vállalat és minisztérium.
Több mint 45.000 munkavállaló sportol vele, hiszen az ország szinte minden létező létesítményébe beléphetnek vele, havonta 1 uszodabérlet árának töredékéért.

1 bérlettel kedvük szerint akár naponta más helyszínen, más sportágat űzhetnek, legyen az jóga, wakeboard, tenisz, falmászás, tánc, gokart, lovaglás, fitnesz, úszás, golf, vitorlázás, de akár gyógyfürdőbe vagy strandra is mehetnek. A teljes lista itt érhető el.

Hogy lehetek első a szektoromban?

Ebben a kérdésben szívesen segít az AYCM Vállalati Kapcsolatok osztálya. Az eredmény nem fog elmaradni, ráadásul az AYCM a már meglévő állomány elkötelezésében is bizonyítottan segít, hiszen aki sporttal vezeti le a napi stresszt, jobban teljesít, jobban bírja a hajtást, nem ég ki, egészségesebb lesz, és jobb lesz a kedve is.

MÁR ELÉRHETŐ AZ AYCM 2018-AS ÚJ AJÁNLATA, MÉG TÖBB LÉTESÍTMÉNNYEL ÉS ÓRIÁSI ÉV VÉGI AKCIÓVAL!

További részletekért látogass el a www.aycm.hu oldalra.