Megjelent: 9 éve

Személyi változás a CBRE Global Investors EMEA Magyarország élén

November elsejétől Magyar Balázs (37) irányítja a CBRE Global Investors EMEA a magyarországi ingatlanbefektetési üzletágát - tudtuk meg a lapunknak eljuttatott közleményből.

Új feladatkörében az igazgató a teljes ingatlanbefektetési portfóliót felügyeli, továbbá ellenőrzi, irányítja és összehangolja a kereskedelmi ingatlan portfóliót kezelő egység tevékenységét.

Magyar Balázs Magyarországon született, 2010-ben az ING REIM Europe Hungary vezető magyarországi vagyonkezelője lett. Kinevezését megelőzően Magyar Balázs az ECE, a DTZ és a Multidevelopment cégeknél dolgozott Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Ukrajnában és Magyarországon.

Az új igazgató tevékenységét Budapestről látja el, közvetlen felettese pedig Robert Snincak, a Property Fund Central Europe és a Property Fund Central and Eastern Europe portfólió menedzsere.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter