Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Távozott a jegybank fogyasztóvédelmi vezetője

Távozott a jegybank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának éléről Doubravszky György – mondta az MTI kérdésére Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője kedden a privatbankar.hu értesülésére reagálva.

Az internetes lap korábban azt írta, Doubravszky Györgyöt leváltották a központ éléről, és feladatait ideiglenes jelleggel Freisleben Vilmos, az MNB felügyeleti területén működő fogyasztóvédelmi igazgató látja el.

Binder István az MTI-nek csak annyit mondott: megerősíti, hogy „Doubravszky György a hét elején távozott a központ éléről”.

Doubravszky György korábban a pénzügyi jogok biztosa volt, majd tavaly októberben felmentését kérte a feladata alól. A Nemzetgazdasági Minisztérium akkor azt közölte, hogy a biztos hivatalát is megszünteti, a fogyasztói jogok védelmét pedig a Magyar Nemzeti Bankhoz irányítja.

Matolcsy György a frissen létrejött Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ (PFK) vezetésére kérte fel a lemondott ombudsmant, aki most 5 hónap után távozik erről posztról – emlékeztet a privatbankar.hu.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter