Megjelent: 9 éve

Új vezető elemzővel erősíti csapatát az Otthon Centrum

Déry Attila személyében új vezető elemzővel bővült az Otthon Centrum, Magyarország vezető ingatlanközvetítő hálózata. A szakember az OC korábbi vezető elemzőjét, Valkó Dávidot váltja a pozícióban.

A 30 éves elemző a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán szerzett közgazdász diplomát. Másfél éves, vállalati pénzügyi területen tett kitérő után 2006-ban kezdett el az ingatlanpiacon dolgozni.

A Goodwill Pénzügyi Kommunikációs Ügynökség csapatának tagjaként ingatlanfejlesztők és ingatlanügynökségek PR kommunikációjában vett részt. Az Otthon Centrumnál eddig eltöltött csaknem 4 év alatt belső- és piaci elemzések elkészítésében szerzett tapasztalatokat.

Az ingatlanközvetítőnél végzett munkával párhuzamosan egy évig az ingatlan.net portál elemzőjeként is dolgozott. A szakember a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, 2010-ben Ingatlanszakértő másoddiplomát szerzett.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter