2006. január 12.
Cafeteria a versenyképes javadalmazás szolgálatában
Helyszín: Grand Hotel Hungária; Budapest, VII. ker.; Rákóczi út 90. (A Keleti pályaudvarnál)
Ajánló: Egyre népszerűbb az úgynevezett Cafeteria típusú juttatások alkalmazása. A rendszer az ösztönzés menedzselés elismert módja, költség-hatékony módon növeli a munkatársak cég iránti elkötelezettségét. Mindamellett, hogy a Cafeteria a munkáltató és a munkavállaló számára is előnyös lehet. Sok kérdés adódik még a nyilvántartásából, az elszámolásából, illetve, hogy mikor mi adható e rendszer keretén belül. Hogyan befolyásolják a 2006 évi személyi jövedelemadó változások a Cafeteria rendszerek eddig tapasztalt dinamikus fejlődését? Milyen választás elé állítja az a vállalatokat? Mi az az összeghatár, amely alatt nem érdemes bevezetni? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a Cafeteria kialakítására: egységes vagy sávos rendszer? Garantált vagy teljesítmény alapú keret?
A Cafeteria helye és szerepe a bérezésben * Miért érdemes bevezetni a rugalmas ösztönzési rendszert? * Béren kívüli juttatások * Juttatások megjelenési formája * Juttatások természetben és pénzben 2006-os SZJA törvény változásainak tükrében * Az utalványok jelentőssége * Kötelező és adható költségtérítések, természetbeni juttatások * Adómentes juttatások köre * Adóköteles juttatások adó és járulék terhei * A Cafeteria rendszer felépítése, szabályozása, a szabályozás dokumentálása * A Cafeteriába bevont juttatások felhasználásának bizonylatolása, nyilvántartások felépítése, vezetése.
További információ: www.rodin.hu