kapubanner for mobile

2007. november 23.
Tréningvezető képzés

Helyszín:Érdeklődjön a szervezőnél! Szervező: Dr. Poór Ferenc

November 23-án Sopronban (várható befejezés április vége), 14-én Budapesten (várható befejezés május vége) indítunk tréningvezető képzést (minimális létszám 6 fő).

A felkészítés 180-220 tanítási órában történik 6-8 fős csoporttal, a hétvégi 3 napban 30-30 órás egységekben 3-4 hetenkénti váltakozással, köztes időben feladatok megoldására kerül sor. A tréningvezető képzettségen kívül oktatásszervező szakmai felkészültséget is biztosítunk a kurzus keretében hallgatóinknak. A feladatok, gyakorlatok, beszámolók és záróvizsga alapján minősített tanúsítványt kapnak az eredményes résztvevők.

A képzést mindig nagy körültekintéssel végezzük, ezért a jelentkezéseket mielőbb kérjük, a soproni kurzusra november 8-ig, a budapestire november 15-ig, a felvétel a jelentkezés sorrendjében történik. Részletes információt a képzésről kérjen a [email protected] címen, illetve tekintse meg a www.treningvezetokepzes.hu honlapon az ismertetést.

A tandíj Sopronban a nettó 420-460.000 Ft, Budapesten 480-540.000, a fenti határidőben való jelentkezés esetén alanyi adómentességgel.

A jelentkezést követően előkészítő megbeszélésre kerül sor, ezzel azonos időben képzési szerződést kötünk, ami a tandíj első részletének befizetésével is együtt jár.