kapubanner for mobile
         
Módosítva: 18 éve

2007. szeptember 11.
Második Élelmiszeripari LEAN Kerekasztal

Helyszín: 1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Szervező: Sämling Kft., www.samling.hu

A magyar élelmiszeripar helyzete egyre inkább sarokba szorítja azokat a cégeket, melyek nem tanulnak meg előre menekülni a különböző gazdasági nyomások és változó körülmények közepette!

Cégünk – a Sämling Kft. - azért jött létre 17 éve, hogy magas szintű magyar és nemzetközi innovatív tudással és komplex fejlődési lehetőségekkel segítse Magyarországon az üzleti világban dolgozókat és egyéb olyan társadalmi rétegeket, szervezeteket, amelyek hatása nagymértékben hat az ország fejlődésére.
Hiszünk abban, hogy átfogó, összetett, az ügyfél fejlődési igényéhez alkalmazkodó, innovatív fejlesztést tudunk nyújtani, és ennek eléréséhez állandóan fejlesztjük tudásunkat és módszertanunkat.

Az elmúlt évek tapasztalatai, elégedett élelmiszeripari ügyfeleink visszaigazolták, hogy a - más iparágakban már többszörösen bizonyítottan bevált - LEAN menedzsment filozófiájának és eszköztárának alkalmazása lehet az egyik olyan fejlesztés, mely jelentős mértékben hozzájárulhat a magyar élelmiszeripari cégek versenyben maradásához és növekvő sikereihez.

A LEAN menedzsment alkalmazásával élelmiszeripari ügyfeleink több tízmillió forintos éves megtakarításokat értek el, és szisztematikusan küszöbölik ki a folyamataikban rejlő milliós károkat okozó veszteségeket.

Mint a Sämling Kft. LEAN üzletágának vezetője, szeretném ezennel nagy tisztelettel meghívni Önt a Második Élelmiszeripari LEAN Hatékonyságnövelési Kerekasztal Beszélgetésre, mely alkalmával lehetőségünk nyílik az élelmiszeripari tevékenységek hatékonyságnövelési lehetőségeinek közös átgondolására, a tapasztalatok megosztására, esettanulmányok megismerésére.