kapubanner for mobile

2008. november 14.

GSM Szoftveres mesterkurzus

Helyszín: Budapest IX. kerület Szervező: Drégelyvár GSM

Szoftveres mesterkurzus Csak sikeresen végzett GSM szerviz tanfolyamosok számára! Ha úgy érzed, hogy volna még mit tanulnod a szoftverekről!A szoftveres javítások kétségkívül a legegyszerűbb és legtöbb pénzt hozó részei a mobiltelefon szervizelésnek.

A szoftveres mesterkurzus egy új, minden eddiginél kedvezőbb lehetőség arra, hogy önállóan, 100% gyakorlati oktatásban elsajátítsd a szoftveres javítások fogásait.

A képzés három héten keresztül heti három alkalommal, 6-tól 9-ig zajlik, az alábbi, 100%-ban gyakorlati témakörökben:

  • Szerviz boxok fajtái, telepítése
  • UFS, Cruiser és SmartClip használata
  • Support oldalak használata, internetes fórumok- SonyEricsson és Motorola online frissítések, a sw felépítései
  • A szoftveres javítások jogi kérdései
  • Szoftverhibás telefonok javítása, magyar nyelv feltöltése, nyelvi csomagok- Szoftver frissítés, unbranding ("live-talanítás")
  • Titkos szoftver kódok
  • A hardveres hibák diagnosztizálása szoftveres eszközökkel (öntesztek, stb.).
  • Tesztpontos javítások a gyakorlatbanA képzés során önállóan, egyénileg gyakorolhatsz számítógéppel, szerviz boxokkal és éles telefonokkal!

    Mindenkinek lehetőséget biztosítunk a folyamatos, önálló munkára! Új tantermünk teljes szoftveres felszereltséggel, kábelekkel és számítógép-parkkal várja a tanulni vágyókat!

    A képzés ára 49.900 Ft + ÁFA, de ha vásárolsz nálunk egy szerviz boxot, akkor a képzés árából 20% kedvezményt kapsz, és 39.200 Ft + ÁFA-ért elvégezheted!

    A képzés mellé 7, teljes egészében szoftveres segédanyagokat tartalmazó DVD-t is adunk Neked, ami segíti majd a mindennapos munkádat, és megspórolja a fizetős support költségeket az elején! A tanfolyamra hozhatsz magaddal szoftverhibás telefonokat, amit a helyszínen, közösen meg is javítunk, természetesen teljesen ingyen!

    A képzést partnerünk, a Flextronics is támogatja! Ha jelentkezni szeretnél a szoftveres mesterkurzusra, csak kattints ide, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és írd be a megjegyzés rovatba, hogy szoftveres mesterkurzus!

    Jelentkezz most, ne maradj ki a csoportból! Ne feledd, a tudás hatalom, az információ a mai világban megfizethetetlen kincs, egy ilyen hasznos és piacképes tudás sokkal könnyebbé teheti a mindennapi munkádat!

    Ezt a tudásanyagot hónapok, vagy évek kemény munkájával szerezhetnéd csak meg, ha sikerülne egyáltalán! Ne habozz, spórold meg magadnak ezt az időt!


    További információk