kapubanner for mobile

2008. november 28.
Vienna Test System bemutató - modern és innovatív megoldások a pszichológiai mérések területén, Magyarországon először!

Helyszín: Budapest Szervező: At Work Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

A Vienna Test System világszerte az egyik vezető számítógépes pszichológiai értékelő eszköz, amely tesztek széles skáláját kínálja a legkülönbözőbb felhasználási területeken. A tesztrendszer az At Work Kft. forgalmazásában immár hazánkban is elérhető.

A magyar munkaerőpiacon számos tesztet használnak a HR szakemberek annak érdekében, hogy a betöltendő pozíciókra a legalkalmasabb jelöltet válasszák ki. A tesztek kiválasztása sokszor hosszadalmas és bonyolult feladat; melyik a jó teszt? Melyek az adott munkakörhöz szükséges releváns képességek? Illeszkedik-e a teszt a vállalati kultúrához? - és még számos kérdés felmerül a teszt választás során.

Sok esetben azonban nemcsak a megfelelő teszt felkutatása, hanem a kitöltés és értékelés sem egyszerű feladat. Bár a kiválasztás folyamatában nem csupán a teszteredmények döntenek, mégis számos olyan fontos információt adnak a jelöltekről, amelyek más módszerekkel nehezen mérhetőek. Az At Work Kft. sokéves munkaerő-kiválasztási és diagnosztikai gyakorlata során számos módszert és eszközt megismerve döntött a Vienna tesztrendszer mellett, amely képes betölteni a magyar tesztelési piacon meglévő hiátust.

A Vienna Test System számos olyan, a számítógépes tesztelés világában is újdonságként jelentkező tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a kiválasztással foglalkozó szakemberek munkáját még eredményesebbé és egyszerűbbé tehetik. A Vienna Test System az ausztriai Schuhfried GmBH által kifejlesztett számítógépes pszichológiai tesztrendszer, amelyet a világ számos táján (Európa, Egyesült Államok, Afrika, Ázsia, Ausztrália) alkalmaznak. Közel 100 tesztjük 20 nyelven elérhető.

A számítógépes tesztelés ma már jóval elfogadottabb a hagyományos eljárásoknál, hiszen egyszerűbb az adminisztráció, azonnal megjelennek az eredmények, gyorsabb a kiértékelés, valamint olyan dimenziók mérését teszi lehetővé, amelyek a papír-ceruza tesztekkel nem vizsgálhatók. A Vienna Test System a számítógépes mérés minden előnyét magában hordozza. Tesztjei megfelelnek a tesztelés alap kritériumainak - objektívek, validak, megbízhatóak - és nem utolsó sorban jogtiszták. A rendszer rendkívül felhasználóbarát, maximálisan támogatja a tesztfelvételt végző személy munkáját. Többszintű segítséget nyújt a tesztek kiválasztásában, az eredmények áttekinthetőek és egyszerűen értelmezhetőek, és még hosszasan sorolhatnánk előnyeit...

A Vienna Test System lehetővé teszi, hogy a tesztelés során a kiválasztást végző szakemberek a lehető legobjektívebben értékeljék a jelölteket, minden releváns információhoz gyorsan hozzájussanak - hiszen az eredmény számít.

A tesztrendszert az At Work Tanácsadó és Szolgáltató Kft. munkatársa mutatja be 2008. november 28-án (9.30-tól 12 óráig)

A rendezvényen való részvétel díjmentes!

Jelentkezés:

Király Mária
tel: 06 20 405-7277,
E-mail: [email protected]