kapubanner for mobile

2008. október 9.

Beszerzési marketing - hogyan érvényesüljek a cégemnél mint beszerző?

Helyszín: WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet Szervező: WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet, (1) 4 880 880

Cél:

felkészíteni a beszerzőt arra, hogy tudjon hatékonyan kommunikálni, érvényesülni és elfogadtatni magát cégén belül.

Ajánljuk:

beszerzési területen dolgozóknak, akik szeretnének cégüknél érvényesülni, koncepciókat "házon belül" elfogadtatni.


Tartalom:

  • Hogyan tudja a beszerző egy időben a folyamatokat szolgáltatni és kontrolálni?
  • Mik azok a le nem írt, de létező szabályok, törvényszerűségek, amelyek a cégeket mozgatják? Hogyan tud ebből a beszerző profitálni?
  • Hogyan kommunikáljunk cégen belül? Hol, kinek, mit és hogyan mondjunk/írjunk? Hogyan kezeljük a fárasztó embereket, "a beszerzés ellenségeit" ?
  • A cég vezetőségéről: hogyan gondolkodnak? Hogyan hoznak döntést? Hogyan lehet meggyőzni őket? Konkrét sablonok és eszközök amelyek hatnak az emberekre! Népszerűsítési lehetőségek, amellyel a beszerzés kedvezni tud a kollégáinak és megalapozhatja elfogadottságát.
  • Hol és hogyan lehet információhoz jutni cégen belül avagy "üzleti hírszerzés"? Milyen imázst/képet alakítson ki magáról a beszerzés? Hogyan, milyen csatornákon marketingeljük magunkat? Hogyan működik egy multi? Hogyan lehetünk ott is sikeres beszerzők?
  • Hogyan hassunk a külföldi beszerzési központunkra, ha rugalmatlanok, kihagynak minket a döntésből, stb.
  • Tipikus problémák: amikor beszállító kiválasztása nem a cég számára legelőnyösebb módon történik, hanem szubjektív, egyéni szempontok alapján. Amikor a beszerzés által kiválasztott beszállítót a kollégák nem hajlandók elfogadni és "lerohanják" kritikáikkal a beszerzőt.

    További információ:

    www.wifi.hu