kapubanner for mobile

2009. március 10.
HR menedzsment felső vezetőknek

Helyszín: Fővárosi Gázművek Konferenciaközpont, 1062 Budapest Andrássy út 64. Szervező: Contrast Management-consulting Kft., 06 1 413 14 88

  • A HR szakterület mint belső szolgáltató
  • A HR menedzsment rendszer
  • Felső vezetői HR döntések
  • Humánpolitika és stratégia
  • Felső vezetői HR feladatok

    Az emberi erőforrás menedzsment minőségét egy szervezetben nagymértékben meghatározza a felső vezetői hozzáállás, illetve a szervezet vezetése által erre a területre megfogalmazott elvárások és követelmények.

    Ha nincsen HR szakterület a szervezetben, az emberi erőforrás menedzsment tevékenységet teljes mértékben a vezetőknek kell megvalósítani, a felső vezetés irányításával. Ha van HR szakterület, a vezetők továbbra sem mentesülnek az emberek menedzselésére vonatkozó feladataik alól, de szakmai támogatást kapnak a szakterülettől.

    A humánpolitika és humánstratégia meghatározása, a HR szakterületre és HR menedzsment rendszerre vonatkozó döntések meghozatala felső vezetői feladat. Ezen kívül a felső vezetőknek el kell végezniük a jellemző vezetői HR feladatokat is közvetlen beosztottjaikra vonatkozóan.
    E szeminárium célja, hogy a vezető összefüggéseiben és stratégiai kimeneteit tekintve megismerje a HR menedzsment rendszert és tevékenységet, illetve a rá háruló emberi erőforrás menedzsment feladatokat.

    Célcsoport:

    felső vezetők, kis és középvállalkozások vezetői, függetlenül attól, hogy a szervezetben van-e vagy nincs HR szakterület.

    Az Ön haszna:

    Hatékony és eredményorientált HR menedzsment tevékenység megvalósítása a szervezetben, egyrészt azáltal, hogy megismeri, elsajátítja és fejleszti a felsővezetők feladatai közé tartozó emberi erőforrás menedzsment feladatok elvégzéséhez szükséges technikákat és készségeket, másrészt:

  • ha a szervezetben van HR szakterület, hatékonyabb kommunikációt és kapcsolattartást valósít meg a HR szakterülettel, illetve konkrét elvárásokat tud megfogalmazni a szakterület felé;
  • ha a szervezetben nincs HR szakterület, az emberi erőforrások menedzselésének hatékonyabb koordinálása, illetve konkrét követelmények megfogalmazása a vezetők, valamint a tanácsadók felé

    További információ:

    www.contrast-consulting.com