kapubanner for mobile

2005. április 13.
A munkajogviszony megszűnése

Helyszín: Grand Hotel Hungária, Budapest VII. ker., Rákóczi út 90. (A Keleti pályaudvarnál)

Előadók:

A konzultációkat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Társadalombiztosítási Jogi Tanszékének oktatói: Dr. Kiss György, Dr. Berke Gyula, Dr. Gyulavári Tamás, Dr. Bankó Zoltán tartják.


Ajánló:

A Munkajog felsőfokon konzultációsorozat a magyar munkajog jogalkalmazási gyakorlatának szisztematikus feldolgozását nyújtja a jogterülettel foglalkozó szakembereknek.
A három tematikus konzultáció olyan egyedülálló lehetőséget nyújt az ismeretek rendszerezésre, elmélyítésére és továbbképzésre, melyre ezidáig csak felsőoktatási intézmények falain belül nyílt lehetőség. A munkajogi szabályok napjainkban tapasztalható "nyugalmi állapota" kiváló alkalom arra, hogy ne csak a jogszabályváltozások követésére, hanem a részletes problémaelemzésre, magyarázatra is lehetőséget nyújtsunk.


A főbb konzultációs témakörök:

A munkajogviszony megszűnésének, megszüntetésének tényállásai - A rendes felmondás - A határozott idejű munkajogviszony megszüntetése - A rendkívüli felmondás - A csoportos létszámcsökkentés szabályai - Eljárás a munkajogviszony megszűnése, megszüntetése esetén


Időpont: 2005. Április 13. (szerda 10-15 óráig)

Helyszín: Grand Hotel Hungária, Budapest VII. ker., Rákóczi út 90. (A Keleti pályaudvarnál)


További információ: www.rodin.hu