kapubanner for mobile

2005. február 14. - 2005. február 16.
Cegos Nyílt Tréning - HR alapismeretek

Az emberi erőforrással való professzionális gazdálkodás szükségessége napjainkra egyértelművé vált a vállalatok számára. A HR-részlegek mind létszámban, mind feladatkörben bővülnek. A nagyobb vállalatoknál a munkatársak egy-egy területre szakosodnak. Ahhoz azonban, hogy a HR területén dolgozók átlássák tevékenységük lényegét, és képesek legyenek a vállalati célok elérésének érdekében tevékenykedni, fontos, hogy értsék az emberierőforrás-gazdálkodás alapvető összefüggéseit, ismerjék a HR különféle szakterületeit, és átlássák az egyéb vállalati funkciókkal való összefüggéseit.

A HR-vezetők tudják, milyen nagy szükség van rá, hogy a HR- munkatársak el tudják látni egymás feladatait akár helyettesítés, akár belső mobilitás miatt. Ha értik a HR alapcéljait, ismerik az alapfogalmakat, könnyebben és jobban fognak megfelelni az új kihívásoknak.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Tréningünket újonnan kinevezett, illetve nem túl hosszú HR-gyakorlattal rendelkező munkatársaknak ajánljuk, valamint olyan, a HR egy-egy területén működő specialistáknak, akik szeretnének átfogó képet kapni az emberierőforrás-gazdálkodásról.

Tréningünk gyakorlatorientált, a vállalati funkciókat, működéseket mutatja be.

További információ: www.cegos.hu