kapubanner for mobile

2005. február 3.
Testreszabott integrált vállalatirányítási rendszerek kis- és középvállalatoknak. 3. rész - workshop

Helyszín: Home Center, "A" épület - Konferenciaterem. 1173 Budapest, Pesti út 237.

Folytatjuk a legszínvonalasabb hazai cégek termékbemutatóját. A június 25-i balatonkenesei és a szeptember végi Home(centerbeli rendezvény nagy sikerére tekintettel, újból helyt adunk 12 cégbemutatkozásnak. Ezúttal is az előadások 20 percesek, ám a prezentációk versenyeznek.






A kkv-k számára a piacon létező, testreszabott ERP-ből és CRM-ekből jó lehetőséget adunk tájékozódni, melyiket válasszák a sok közül a különböző szempontok figyelembe vételével döntő vállalkozásvezetők. Mintegy 20 ezer kis- és középvállalkozást érünk el közvetlenül, e-mailen keresztül, a rendezvényről szóló információinkkal, akik közül legalább 200 fő részvételére számítunk. Viszont a marketinglistánkon szereplő, nem résztvevő cégek számára is eljuttatjuk annak a prezentációnak az anyagát, amelyik elnyeri a résztvevők szavazata alapján a "Legjobb prezentáció" elismerést.


A rendezvényen ingyenes a részvétel!

A részvétel csak regisztrációs kötelezettséggel jár! A regisztrált résztvevőink ellátásáról a Piac és Profit gondoskodnak.




A workshop programja:

A tematika négy, egyenként másfél órás blokkokból áll. Egy-egy blokk három húsz perces prezentációt tartalmaz, ezt követően üzletkötési, kapcsolatépítési és konzultációs félóra áll a résztvevők rendelkezésére.

További információ: www.piacesprofit.hu