"SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning jelentése. Mit jelent a(z) 2005. június 13. - 2005. június 14.
"SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning? - HR-SZÓTÁR"> "SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning jelentése, mit jelent 2005. június 13. - 2005. június 14.
"SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning, Helyszín:,VSDC,Tréning..."> "SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning jelentése. Mit jelent a(z) 2005. június 13. - 2005. június 14.
"SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning? - HR-SZÓTÁR"/>
kapubanner for mobile

2005. június 13. - 2005. június 14.
"SPEAK!" Presentation Skills Nyílt Tréning

Helyszín: VSDC Tréning Központ (1114, Budapest, Szabolcska Mihály u. 3.)

A jó előadó képes lekötni hallgatói figyelmét, jó hatékonysággal közvetíti üzenetét és a kívánt hatást váltja ki belőlük. Ez az elérni kívánt hatás lehet a meggyőzésük, egyetértésük, támogatásuk, érdeklődésük - és többnyire azt szeretnénk, ha ez cselekedetekben is megnyilvánulna.

Napjainkban a jó prezentációs készség alapvető elvárás a vezetőkkel és a beosztottakkal szemben. A rossz prezentáció után hallgató és előadó egyaránt örül, hogy túl van rajta. A jó prezentáció után az előadó úgy érzi, hogy eredménnyel tudta közvetíteni üzenetét, a hallgató pedig azzal az érzéssel távozik, hogy számára hasznos információval/lehetőséggel lett gazdagabb.

Módszer:

A prezentációs tréninget színészek és üzletemberek közösen fejlesztették ki azzal a céllal, hogy segítsék az üzletembereket a bennük már létező kommunikációs eszközök hatékony felhasználásában.

Színházi módszereket is alkalmazva a résztvevők bátran kísérletezhetnek, hogy megtalálják a személyiségükhöz legjobban illő kommunikációs stílust. A tréning rendkívül gyakorlat-orientált, a résztvevőknek alkalmuk nyílik kipróbálni az elsajátított technikákat. A készségfejlesztés a kulcsszó, ezért több, a színészképzésben is használt gyakorlatot használunk.

A tréning mindig kis csoportokban zajlik (4-6 fő), hogy a résztvevők optimálisan tudjanak fejlődni a két nap során.

A prezentációs tréning fejleszti:

  • a figyelem felkeltését és fenntartását
  • a non-verbális kommunikációs eszközök hatékony használatát (arckifejezés, gesztikuláció, hanghordozás)
  • a vizuális segédeszközök optimális használatát
  • improvizatív készségeket, kreativitást, spontaneitást

    Cél:

    1.Élvezetes prezentáció a hallgató és az előadó számára is.
    2.Helyzethez illő, jól strukturált tartalom.
    3.Érdekes, színes előadásmód.

    További információ: www.vsdctraining.com

    Jelentkezés: [email protected]