kapubanner for mobile

2005. március 9.
A munkaviszony keletkezése

Helyszín: Grand Hotel Hungária, Budapest VII. ker., Rákóczi út 90. (A Keleti pályaudvarnál

Előadók: A konzultációkat a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Társadalombiztosítási Jogi Tanszékének oktatói: Dr. Kiss György, Dr. Berke Gyula, Dr. Gyulavári Tamás, Dr. Bankó Zoltán tartják.

Ajánló: A Munkajog felsőfokon konzultációsorozat a magyar munkajog jogalkalmazási gyakorlatának szisztematikus feldolgozását nyújtja a jogterülettel foglalkozó szakembereknek. A három tematikus konzultáció olyan egyedülálló lehetőséget nyújt az ismeretek rendszerezésre, elmélyítésére és továbbképzésre, melyre ezidáig csak felsőoktatási intézmények falain belül nyílt lehetőség. A munkajogi szabályok napjainkban tapasztalható "nyugalmi állapota" kiváló alkalom arra, hogy ne csak a jogszabályváltozások követésére, hanem a részletes problémaelemzésre, magyarázatra is lehetőséget nyújtsunk.
A főbb konzultációs témakörök:
A munkaszerződés megkötése, a szerződés érvényessége, színlelt szerződések - A munkaügyi nyilvántartás - A munkáltató tájékoztatási kötelességének szabályai - A határozott időre történő foglalkoztatás - Foglalkoztatás részmunkaidőben - Az egyenlő bánásmód követelménye a foglalkoztatás során - Speciális szabályok a vezető állású, a munkaerő-kölcsönzés keretében, a távmunkára foglalkoztatott munkavállalókra

Időpont: 2005. Március 9. (szerda 10-15 óráig) regisztráció 9 órától

Helyszín: Grand Hotel Hungária, Budapest VII. ker., Rákóczi út 90. (A Keleti pályaudvarnál)

További információ: www.rodin.hu