kapubanner for mobile

2005. szeptember 14.
Mi az APEH elvárása az adó- és Tb ellenőrzés során?

Helyszín:Verlag Dashöfer Konferenciaközpont****1062. Budapest, Andrássy út 126.

Kinek ajánljuk?

Tanfolyamunkat ajánljuk minden főkönyvelőnek, könyvelőnek, gazdasági vezetőnek és minden gazdasági szakembernek, aki az adóellenőrzéssel kapcsolatos teendőkkel találkozik munkája során.

A tanfolyam célja

Egy esetleges adóellenőrzés mindig ott „lebeg” a vállalkozások feje felett, azonban vannak esetek, amikor ez több a lehetőségnél. Érdemes tehát tudni, mikor számítsunk fokozottan ellenőrzésre, milyen esetekben milyen típusú ellenőrzésekre kerül sor. E szeminárium keretein belül bemutatjuk ezeket az eseteket, megismertetjük a különböző határidőkkel és azok jelentőségével. Ezen kívül – ha ritkán is hallunk róla – adózóként is vannak jogaink egy ellenőrzés során, melyek ismeretének nagy hasznát veheti egy esetleges ellenőrzés során, hogy jogait megfelelően érvényre juttathassa. Azonban nemcsak az adózók kötelezettségeiről szólunk, hiszen az adóhatóság, az ellenőrök jogaival, lehetőségeivel is érdemes tisztában lennünk, hogy például tudjuk mikor, mit foglalhatnak le, vagy milyen lépésekre számíthatunk részükről, milyen megállapításokat tehetnek. Az ellenőrzés eme alapvető gyakorlati hasznú ismereteit bemutató tanfolyamot minden vállalkozásnak ajánljuk, aki már átesett ellenőrzésen vagy eddig még nem, de szeretné felkészülten fogadni az ellenőrzést.

Program

  • Ellenőrzésre kiválasztás gyakorlata
  • Ellenőrzés fajtái, határidők
  • Az adózó jogai az ellenőrzés során
  • Az ellenőrök lehetőségei a revízió során

    Amiért Önnek érdemes részt vennie

    A tanfolyam keretében összefoglaljuk az adóellenőrzéssel kapcsolatos legfontosabb előzetes tudnivalókat, hogy Önt se érje felkészületlenül egy esetleges ellenőrzés, és tisztában legyen a lehetőségekkel és kockázatokkal.

    További információ: www.dashofer.hu