kapubanner for mobile

2005. szeptember 20.
Cafeteria, természetbeni és egyéb juttatások

Helyszín:Verlag Dashöfer Konferenciaközpont****1062. Budapest, Andrássy út 126.

Kinek ajánljuk?

Képzésünket ajánljuk minden cégvezetőnek, gazdasági szakembernek, humán erőforrás menedzsernek, akik feladata a munkavállalók jutalmazási rendszerének kidolgozása és optimalizálása.

Képzésünk célja

A Cafetéria típusú juttatási rendszer mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára előnyös, ugyanakkor még számos kérdés vetődhet fel ennek alkalmazásában. A juttatási rendszer lényege, hogy minden dolgozó azonos kerettel rendelkezik, és annak terhére választhat a munkáltat által összeállított csomagból, amely tartalmazhat adómentes és adóköteles juttatásokat egyaránt. Az előadás során Ön most betekintést kap a Cafetéria rendszer működtetésének legfontosabb előnyeibe, mindenek előtt a rendszerben szereplő elemek adóügyi kérdéseibe. Előadásunkon útbaigazítást adunk a nyilvántartásokról, elszámolásokról, a kapcsolódó adminisztrációról. Bemutatjuk ezen rendszerrel elérhető kedvezmények mértékét, hogy Ön a lehető legoptimálisabban jutalmazza munkatársait.

Program, tematika

  • - A cafetéria helye és szerepe a bérezésben
  • - A cafetéria alkalmazási köre és mértéke
  • - Juttatások természetben és pénzben
  • - Adminisztrációs teendők (bizonylatolás, nyilvántartás-vezetés, stb.)
  • - Konzultáció

    Amiért önnek érdemes részt venni

    Bizonyára már Önben is felmerült a kérdés, hogy hogyan tudja növelni munkatársai cég iráni elkötelezettségét, anélkül, hogy cége költségterhei megnövekednének? Képzésünkön megtudhatja, hogyan lehet a rendszerben a költségeket optimalizálni, a rendszert a gyakorlatban alkalmazni úgy, hogy azzal mind Ön mint munkáltató, mind pedig a munkavállalója elégedett legyen.

    További információ: www.dashofer.hu