kapubanner for mobile

2005. szeptember 26. - 2005. szeptember 27.
Projektcontrolling: Tartsa kézben vállalata megújulását

Helyszín:Érdeklődjön a szervezőnél!

A szeminárium aktualitása

Napjainkban a változás az, ami biztos, és a projekt a változtatás eszköze: a kulcs a megújuláshoz. Ezt sokan fel is ismerik, és elindítják (nem egyszer jól átgondolt stratégia alapján) a szükséges projekteket. Ezek viszont a legtöbb esetben nehézségekkel küzdenek, megakadnak, és (akár elismerik hivatalosan, akár nem) nagy arányban sikertelenül érnek véget, vagy halnak el. A szeminárium célja
A résztvevők elsajátítják a projektek professzionális irányításához szükséges ismereteket és fejlesztik projektvezetési készségeiket. A képzésben résztvevők a felkészítést követően a megszerzett módszertani tudást (további) projektjeik végrehajtása során sikerrel tudják alkalmazni.

A szeminárium módszertana

A szeminárium két, egymásra épülő lépcsőből áll:

első blokk: a projektirányítás központi ismereteinek áttekintése (2 napban)

második blokk: a projektirányítás speciális kérdései illetve a megszerzett ismeretek elmélyítése (2 napban)

A képzés módszertanának fontos eleme, hogy kihasználjuk a (kis-) csoport méretében rejlő lehetőségeket, és alkalmat teremtsünk az ismeretek interaktív módon történő elmélyítésére - emiatt a létszám korlátozott. Az oktatók konkrét projektvezetési tapasztalatokat osztanak meg a résztvevőkkel, illetve a résztvevők saját tapasztalatai szintén a szakmai konzultáció tárgyát képezhetik. A képzés fontos elemét jelentik a gyakorlati feladatok, melyek a nap során tanult ismeretek gyakorlati alkalmazásával elősegítik az ismeretek elmélyítését.
A résztvevők megkapják a tananyagot írásos formában, magyar nyelven.

További információ: www.ifua.hu