kapubanner for mobile

2006. április 19.
HR MESTERKURZUS®

Helyszín: A rendezvény helyszínéül a Budapesti Gazdasági Főiskola műemléki védettségű patinás belvárosi épülete szolgál (1054 Budapest, Markó u. 29-31.), a mentőállomással szemben.

A Budapesti Gazdasági Főiskola, a PEPPER Rt. és a Lotz Károly Kulturális Alapítvány együttműködésében 2006. januárjától folytatódik a "HR Mesterkurzus®" rendezvénysorozat, amelyben a HR szakma legnevesebb képviselői tartanak előadásokat, bemutatókat az általuk alkalmazott korszerű szakmai megoldásokról, aktuális eljárásokról, módszerekről. A programsorozat egyáltalán nem titkolt célja az ismeretszerzésen túl a szakmai kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere a résztvevők számára.

A rendezvény helyszínéül a Budapesti Gazdasági Főiskola műemléki védettségű patinás belvárosi épületének díszterme szolgál, melyet Lotz Károly és Than Mór festményei díszítenek. A részvételi díjjal és adományukkal a résztvevők e festmények restaurálása céljából létrehozott közhasznú Lotz Károly Kulturális Alapítványt támogatják, így segítve a felújítást.


TÉMA: MUNKAJOG-MUNKAÜGYI ELLENŐRZÉS
2006. április 19., szerda, 14 órától 18 óráig
- Dudás János moderátor (a Középületépítő Rt. HR igazgatója)
- Papp István (az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke)
- Dr. Horváth István (a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium főosztályvezetője)
- Dr. Berke Gyula (a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar dékánhelyettese)
- Dr. Gunics László (ügyvéd)
- Török Attila (a Pepper Rt. projektvezetője)

További információ: www.hr-mesterkurzus.hu